کیک شکلاتی سیاه

 یکی از عشقهای من این کیک شکلاتی هست. کیک شکلاتی عالی و خوشمزه هست ولی هیچ کیکی این کیک نمیشه. اونایی که دنبال یک کیک خوشمزه بودند که سبک کیک های کافه های معروف باشه. دنبال کیک شکلاتی بودند که خیس و مرطوب و مملو از شکلات باشه ،ایناهاش این همون کیکه! اونهایی که دنبال کیک با طعم قهوه و نسکافه بودند ، بیایید همون کیک رو آوردم . اونایی که دنبال کیک با طعم قوی کاکائو ، بدون مزه ی قهوه و نسکافه بودند شمام بیایید براتون کیک شکلاتی آوردم. اونایی هم که دنبال کیک تلخ اند باز بیاند! دیگه چی بگم؟ اون کیک شکلاتی خیس رو یادتونه که همه درست کردید و خیلی خوشتون اومد؟ یا کیک نسکافه شکلاتی رو که محبوب بود؟ یا کیک شکلاتی با رویه گاناش رو؟ 

 اگه همه رو یادتونه این کیک امروز یک چیز دیگه است. نمره ی بیست کیک های منه. بیایید که دیگه دار و ندارو رو کردم.

 مواد لازم:

آرد قنادی یک پیمانه و سه چهارم پیمانه

 پودر کاکائو سه چهارم پیمانه سر پر

تخم مرغ دو عدد

شکر دو پیمانه

شیر یک پیمانه

نسکافه یک پیمانه

روغن مایع مخصوص پخت و پز نصف پیمانه

بکینگ پودر دو قاشق چایخوری

جوش شیرین یک قاشق چایخوری

وانیل شکری نصف قاشق چایخوری

نمک یک پنسه

مواد لازم سس شکلاتی :

هات چاکلت یک بسته

نسکافه یک بسته

سس شکلاتی آماده دو قاشق غذاخوری

فر رو با دمای متوسط (175 تا 180) درجه روشن کنید و اجازه بدید داغ بشه.

قالب مورد نظرتون رو چرب کنید و آرد بریزید.برای چرب کردن میتونید از روغن مایع یا اسپری روغن استفاده کنید و بهتر از همه کره هست برایپرب کردن قالب.

 من نیازی به ریختن آرد نمیبینم و معمولا کیکهام راحت در میاد. بازم بستگی داره چطوری دوست داشته باشید و بتونید خوب از قالب در بیارید. قالب من بیست و دو سانتی بود. میتونید از دو قالب هجده سانتی استفاده کنید. یا کوچکتر. مثلا سه قالب پانزده سانتی. یا کلا در یک قالب بیست تا بیست و پنج سانتی بریزید. پف کیک خیلی زیاد نیست. تقریبا دو برابر. پس حتما باید هر قالبی که انتخاب میکنید نصف قالب خالی باشه.

مواد رو قبل از استفاده در محیط قرار بدید تا دمای محیط رو بگیره. مثلا تخم مرغ از سردی بیفته. ولی در کل من خیلی رعایت نمیکنم این موضوع رو و حتی آردم رو از فریزر در میارم و مستقیم استفاده میکنم و خدارو شکر مشکلی هم تا حالا نداشتم با این موضوع.

 آرد + پودر کاکائو + بکینگ پودر + جوش شیرین رو با هم خوب مخلوط کنید و یک پنسه نمک بهش اضافه کنید ، حالا سه بار الک کنید و تمام ناخالصی هارو بگیرید. باید کامل مواد مخلوط بشه.

 این الک کردن برای ایجاد حفره های هوایی در بین مواد خشک هست و این باعث یک دست شدن و پف بهتر کیک میشه. پس حتما الک کنید.

تخم مرغ + وانیل + شکر رو با دور متوسط هم زن خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه .

برای درست کردن نسکافه یک لیوان آب ولرم بردارید و یک بسته نسکافه در اون حل کنید و بعد به اندازه یک پیمانه از مواد بردارید. اگه بخوایید تلخی کیک بیشتر بشه میتونید از دوبسته نسکافه استفاده کنید و در یک و نیم پیمانه آب حل کنید. و در نهایت ما یک پیمانه از این محلول نیاز داریم. و این محلول باید ولرم باشه. داغ باشه کیک خراب میشه.

شیر رو هم اندازه بزنید و کنار قرار بدید. و روغن. 

وقتی تخم مرغ و وانیل و شکر مخلوط شد روغن و شیر رو اضافه کنید. 

چون مایعات این کیک زیاد هست موقع هم زدن با هم زن ممکنه بیرون بپاچه پس مواظب باشید . میتونید هم با هم زن دستی این مخلوط کردن رو انجام بدید.

 حالا نسکافه رو هم اضافه کنید. دیگه احتمالا همزن جواب گو نیست و مواد خیلی شل هستند و ممکنه بیرون بریزه. پس مواظب باشید. ببین چند بار اخطار دادم! باز نزنید کل آشپزخونه رو منفجر کنید !!!!!!

و در نهایت مواد خشک و آردی رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. حالا مواد رو در قالب چرب شده بریزید و داخل فر در طبقه ی وسط قرار بدید.

زمان پخت به دمای فر و اندازه قالب شما بستگی داره ولی چیزی بین چهل دقیقه تا یک ساعت زمان میبره. ولی حتما در سی دقیقه پخت اگه حس کردید کیک پخته یک بار چک کنید.

کلا بوی شکلات و کیک قبل از پخت کامل میاد و خودش یک راهنمایی هست. 

مواظب باشید کیک شکلاتی خیلی زود میسوزه پس حتما چک کنید و اجازه ندید کیک بسوزه. خصوصا این کیک که آرد کمی داره و مایعاتش زیاده خیلی زود میسوزه اگه دیر بهش برسید.

بعد از پخت کیک اون رو از فر خارج کنید و اجازه بدید یک ساعت بمونه و خنک بشه. بعد در خود قالب اگه تونستید برش بزنید. اگه نه در بیارید و برش بزنید. میتونید برش هم ندید. ما برای این برش میزنیم که سس به خورد کیک بره.

یک بسته نسکافه (اگه دوست دارید کیک طعم نسکافه بده) و یک بسته هات چاکلت (اگه دوست دارید کیک طعمش شکلاتی باشه دو بسته رو هم از هات چاکلت استفاده کنید و نسکافه نریزید) رو به یک لیوان آب جوش حل کنید. اگه حس کردید این طعم برای شما تلخ خواهد بود میتونید از یک بسته فقط استفاده کنید و یا دو قاشق شکر هم بریزید. و یک تا دو قاشق سس شکلاتی آماده (هرشیز) رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. و وقتی این مایع از حرارت افتاد و داغیش کم شد روی کیک سرد شده بریزید. 

میزان دقیق که مورد نیاز هست دست خودتونه. اول چند قاشق بریزید و وقتی جذب کیک شد و حس کردید باز نیاز داره کم کم بریزید و اجازه بدید به خورد کیک بره. من کلا نصف پیمانه از سس رو روی کیک میریزم. توجه کنید اگه کیک داغ باشه و سس رو بریزید خمیر میشه. حتما باید کیک خنک باشه. بعد از یکی دو بار درست کردن دستتون میاد که چقدر باید مایع داخل کیک بریزید.

روی کیک سلفون بکشید و داخل یخچال قرار بدید تا چند ساعت بمونه و مواد مزه ی هم رو بگیرند .

یک پنسه معادل مقدار موادی هست که بین دو انگشت شصت و اشاره جا میشه. خیلی کم.

نمیشه به جای جوش شیرین از بکینگ پودر استفاده کنید. نمیشه!! ای کسانی که تصور میکنید بکینگ پودر خیلی خوب و جوش شیرین برای سلامتی مضر بوده و سعی دارید به جای جوش شیرین همه جا از بکینگ پودر استفاده کنید! بدانید و آگاه باشید که بکینگ پودر هم حاوی مقدار زیادی جوش شیرین بوده و به این ترتیب فرق زیادی انجام نشده است.

پس نمیشه عوض کنید با هم. جوش شیرین باعث میشه کیک بلک و سیاه بشه و پفش دوست داشتنی تر بشه.

این کیک بدون سس هم عالیه.و طعم بی نظیری داره . پس حتما امتحانش کنید.

نوش جونتون. میدونم که دوستش دارید.

دیدگاه‌ها  

0 #24 نیلوفر11 1396-01-06 16:10
منظور از پیمانه یه لیوان دسته داره یا پیمانه اندازه گیری؟
---------------------------
پیمانه استاندارد که اندازه اش با یک لیوان دسته دار فرانسوی برابر هست
نقل قول کردن
0 #23 سپیده آقایی 1395-12-13 17:26
سلام چرا کیک های من خمیری میشه و بدون پف :oops: :o :sad:
---------------------
تخم مرغ رو خوب بزنید. سایز قالب رو دقیق انتحاب کنید. بکینگ چودرتون رو عوض کنید. دمای فر رو چک کنید
نقل قول کردن
0 #22 arezoo 1395-11-11 09:58
besyar awliiiiii.mamnon az tozihate khobeton.chera dg dastor jadid nemizarin????
---------------------
سلام. سرم خیلی شلوغ بود . انشالله به زودی قرار میدم
نقل قول کردن
0 #21 غزاله 1395-10-22 13:11
سلام و خسته نباشید،سس داغ رو روی کیک خنک میریزیم؟ممنون از سایت عالیتون
---------------------
سلام. ولرم.
نقل قول کردن
0 #20 خانم‌غفوری 1395-08-06 15:02
سلام‌عزیزم
ممنون‌بابت‌دستورعالیتون‌من‌بدون‌سسش‌درست‌کردم‌محشر
شدبازم‌ممنونم
--------------------
سلام. نوش جان
نقل قول کردن
0 #19 سميه 1395-08-06 06:08
سلام عزيزم . دلمون برات تنگ شده . اميدواريم هميشه موفق باشي . باتشكر
------------------
سلام. ممنونم که به یادمید.
نقل قول کردن
0 #18 نسترن . م 1395-08-01 14:18
سلاااام . خانوم هنر مند کجایی؟دقیقا کجایی؟
-------------------
سلام.... دارم برمیگردم...سرم شلوغ بود. اثاث کشی و پایان نامه
نقل قول کردن
0 #17 نسترن . م 1395-07-04 10:47
سلاااام . منم این کیکو درست کردم . واقعاااا خیلی سیاه بود و البته کمی هم تا قسمتی خیس . ولی من حسم اینه که مقدار مایعات در این کیک کمی زیادی زیاده . یک لیوان شیر و یک لیوان نسکافه . شما این طور فکر نمیکنید؟. البته من ازذنسکافه ی فوری حل شده در آب استفاده کردم .
در هر حال ممنووون شکلات جون
----------------------
سلام. خوب کیک شکلاتی خیس هست و باید مایعاتش زیاد باشه. کلا کیک بیس کیک نیست و کیک نرمیه که بدون خامه مصرف میشه.
نقل قول کردن
0 #16 زهرای ریحانه 1395-06-18 11:06
علت اینکه اطراف کیک خشک میشه علتش چیه؟ درشتی دانه های شکر می تونه عاملش باشه ؟ میشه قبلش شکرو آسیاب کرد؟
----------------------
سلام.
دمای بالای فر
خشک بودن محیط داخلی فر
نازک بودن قالب یا چدنی بودن قالب
نقل قول کردن
0 #15 زهرای ریحانه 1395-06-15 05:00
فکر می کنید اگر وسط این کیکو خالی کنیم و از پاناکوتا شکلاتی در اون استفاده کنیم مزش خوب میشه دیگه شربت رو روش ندیم. می خوام به عنوان یک دسر ازش استفاده کنم.
-------------------------
بد نخواهد شد،ولی این کیک خرد میشه و باید با احتیاط زیاد داخل اونو خالی کنید. ترجیحا اجازه بدید کاملا خنک بشه بعد.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir