کیک شکلاتی سیاه

 یکی از عشقهای من این کیک شکلاتی هست. کیک شکلاتی عالی و خوشمزه هست ولی هیچ کیکی این کیک نمیشه. اونایی که دنبال یک کیک خوشمزه بودند که سبک کیک های کافه های معروف باشه. دنبال کیک شکلاتی بودند که خیس و مرطوب و مملو از شکلات باشه ،ایناهاش این همون کیکه! اونهایی که دنبال کیک با طعم قهوه و نسکافه بودند ، بیایید همون کیک رو آوردم . اونایی که دنبال کیک با طعم قوی کاکائو ، بدون مزه ی قهوه و نسکافه بودند شمام بیایید براتون کیک شکلاتی آوردم. اونایی هم که دنبال کیک تلخ اند باز بیاند! دیگه چی بگم؟ اون کیک شکلاتی خیس رو یادتونه که همه درست کردید و خیلی خوشتون اومد؟ یا کیک نسکافه شکلاتی رو که محبوب بود؟ یا کیک شکلاتی با رویه گاناش رو؟ 

 اگه همه رو یادتونه این کیک امروز یک چیز دیگه است. نمره ی بیست کیک های منه. بیایید که دیگه دار و ندارو رو کردم.

 مواد لازم:

آرد قنادی دو پیمانه

پودر کاکائو یک پیمانه

تخم مرغ دو عدد

شکر دو پیمانه

شیر یک پیمانه

نسکافه یک پیمانه

روغن مایع مخصوص پخت و پز نصف پیمانه

بکینگ پودر دو قاشق چایخوری

جوش شیرین یک قاشق چایخوری

وانیل شکری نصف قاشق چایخوری

نمک یک پنسه

مواد لازم سس شکلاتی :

هات چاکلت یک بسته

نسکافه یک بسته

سس شکلاتی آماده دو قاشق غذاخوری

فر رو با دمای متوسط (175 تا 180) درجه روشن کنید و اجازه بدید داغ بشه.

قالب مورد نظرتون رو چرب کنید و آرد بریزید.برای چرب کردن میتونید از روغن مایع یا اسپری روغن استفاده کنید و بهتر از همه کره هست برایپرب کردن قالب.

 من نیازی به ریختن آرد نمیبینم و معمولا کیکهام راحت در میاد. بازم بستگی داره چطوری دوست داشته باشید و بتونید خوب از قالب در بیارید. قالب من بیست و دو سانتی بود. میتونید از دو قالب هجده سانتی استفاده کنید. یا کوچکتر. مثلا سه قالب پانزده سانتی. یا کلا در یک قالب بیست تا بیست و پنج سانتی بریزید. پف کیک خیلی زیاد نیست. تقریبا دو برابر. پس حتما باید هر قالبی که انتخاب میکنید نصف قالب خالی باشه.

مواد رو قبل از استفاده در محیط قرار بدید تا دمای محیط رو بگیره. مثلا تخم مرغ از سردی بیفته. ولی در کل من خیلی رعایت نمیکنم این موضوع رو و حتی آردم رو از فریزر در میارم و مستقیم استفاده میکنم و خدارو شکر مشکلی هم تا حالا نداشتم با این موضوع.

 آرد + پودر کاکائو + بکینگ پودر + جوش شیرین رو با هم خوب مخلوط کنید و یک پنسه نمک بهش اضافه کنید ، حالا سه بار الک کنید و تمام ناخالصی هارو بگیرید. باید کامل مواد مخلوط بشه.

 این الک کردن برای ایجاد حفره های هوایی در بین مواد خشک هست و این باعث یک دست شدن و پف بهتر کیک میشه. پس حتما الک کنید.

تخم مرغ + وانیل + شکر رو با دور متوسط هم زن خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه .

برای درست کردن نسکافه یک لیوان آب ولرم بردارید و یک بسته نسکافه در اون حل کنید و بعد به اندازه یک پیمانه از مواد بردارید. اگه بخوایید تلخی کیک بیشتر بشه میتونید از دوبسته نسکافه استفاده کنید و در یک و نیم پیمانه آب حل کنید. و در نهایت ما یک پیمانه از این محلول نیاز داریم. و این محلول باید ولرم باشه. داغ باشه کیک خراب میشه.

شیر رو هم اندازه بزنید و کنار قرار بدید. و روغن. 

وقتی تخم مرغ و وانیل و شکر مخلوط شد روغن و شیر رو اضافه کنید. 

چون مایعات این کیک زیاد هست موقع هم زدن با هم زن ممکنه بیرون بپاچه پس مواظب باشید . میتونید هم با هم زن دستی این مخلوط کردن رو انجام بدید.

 حالا نسکافه رو هم اضافه کنید. دیگه احتمالا همزن جواب گو نیست و مواد خیلی شل هستند و ممکنه بیرون بریزه. پس مواظب باشید. ببین چند بار اخطار دادم! باز نزنید کل آشپزخونه رو منفجر کنید !!!!!!

و در نهایت مواد خشک و آردی رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. حالا مواد رو در قالب چرب شده بریزید و داخل فر در طبقه ی وسط قرار بدید.

زمان پخت به دمای فر و اندازه قالب شما بستگی داره ولی چیزی بین چهل دقیقه تا یک ساعت زمان میبره. ولی حتما در سی دقیقه پخت اگه حس کردید کیک پخته یک بار چک کنید.

کلا بوی شکلات و کیک قبل از پخت کامل میاد و خودش یک راهنمایی هست. 

مواظب باشید کیک شکلاتی خیلی زود میسوزه پس حتما چک کنید و اجازه ندید کیک بسوزه. خصوصا این کیک که آرد کمی داره و مایعاتش زیاده خیلی زود میسوزه اگه دیر بهش برسید.

بعد از پخت کیک اون رو از فر خارج کنید و اجازه بدید یک ساعت بمونه و خنک بشه. بعد در خود قالب اگه تونستید برش بزنید. اگه نه در بیارید و برش بزنید. میتونید برش هم ندید. ما برای این برش میزنیم که سس به خورد کیک بره.

یک بسته نسکافه (اگه دوست دارید کیک طعم نسکافه بده) و یک بسته هات چاکلت (اگه دوست دارید کیک طعمش شکلاتی باشه دو بسته رو هم از هات چاکلت استفاده کنید و نسکافه نریزید) رو به یک لیوان آب جوش حل کنید. اگه حس کردید این طعم برای شما تلخ خواهد بود میتونید از یک بسته فقط استفاده کنید و یا دو قاشق شکر هم بریزید. و یک تا دو قاشق سس شکلاتی آماده (هرشیز) رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. و وقتی این مایع از حرارت افتاد و داغیش کم شد روی کیک سرد شده بریزید. 

میزان دقیق که مورد نیاز هست دست خودتونه. اول چند قاشق بریزید و وقتی جذب کیک شد و حس کردید باز نیاز داره کم کم بریزید و اجازه بدید به خورد کیک بره. من کلا نصف پیمانه از سس رو روی کیک میریزم. توجه کنید اگه کیک داغ باشه و سس رو بریزید خمیر میشه. حتما باید کیک خنک باشه. بعد از یکی دو بار درست کردن دستتون میاد که چقدر باید مایع داخل کیک بریزید.

روی کیک سلفون بکشید و داخل یخچال قرار بدید تا چند ساعت بمونه و مواد مزه ی هم رو بگیرند .

یک پنسه معادل مقدار موادی هست که بین دو انگشت شصت و اشاره جا میشه. خیلی کم.

نمیشه به جای جوش شیرین از بکینگ پودر استفاده کنید. نمیشه!! ای کسانی که تصور میکنید بکینگ پودر خیلی خوب و جوش شیرین برای سلامتی مضر بوده و سعی دارید به جای جوش شیرین همه جا از بکینگ پودر استفاده کنید! بدانید و آگاه باشید که بکینگ پودر هم حاوی مقدار زیادی جوش شیرین بوده و به این ترتیب فرق زیادی انجام نشده است.

پس نمیشه عوض کنید با هم. جوش شیرین باعث میشه کیک بلک و سیاه بشه و پفش دوست داشتنی تر بشه.

این کیک بدون سس هم عالیه.و طعم بی نظیری داره . پس حتما امتحانش کنید.

نوش جونتون. میدونم که دوستش دارید.

دیدگاه‌ها  

0 #38 Fafa 1398-11-30 04:34
سلام شکلات جون من این کیک رو درست کردم اما توی ماکروفر رو حالت فرش گذاشتم تا چهل و پنج دقیقه وقتی خلال میزدم داخل کیک مواد میچسبید دیگه بعد یه ساعت ترسیدم بسوزه برش داشتم اصلا پف نکرد و نازک بود و اینکه وقتی خوردیمش وسطای کیک نرررم بود مث شکلات آب شده ینی نپخته بوده؟ :sad: یا ممکنه بخاطر هات چاکلت ریختن آخرم باشه؟ :cry:
-------------------
سلام اگه مطابق دستور عمل کرده باشید ممکنه دمای فرتون مناسب نباشه
البته این کیک حالت خیس داره خودش و بهتره دفعه ی اینده ارد رو کمی بیشتر بریزید. شاید اردتون سبک بوده باشه
نقل قول کردن
+1 #37 Anne 1398-03-13 22:13
سلام کافه شکلات عزیزم من از اولی که شیرینی پزی شروع کردم الان ۴،۵ساله با سایت خوب شما آشنا شدم،من نزدیک ده تا از کیکای شما رو درست کردم به جز دسروغذاهمیشه هم خوب دراومده،جوری که از هیچ دستوری جز دستورای شما نمیتونم استفاده کنم،خواستم از ته دل ازت تشکر کنم آرزوی بهترین ها رو براتون دارم
________________
سلام. ممنون و سپاسگذارم از اعتمادی که به من دارید و بی نهایت خوشحالم که دعای خیر شمارو دارم. ایا خوشبختی جز اینه که دوستانی مثل شما دارم؟
نقل قول کردن
+1 #36 زحل 1398-02-24 05:13
سلام عزیزم من درست کردم اولش خوب بود بعد که سلفون کشیدم و تو یخچال گذاشتم بافتش حجیم وسفت شد علتش چیه؟
-------------------
اگه حسابی خنک شده باشه و در هنگام در یخچال گذاشتن اصلا منفذ هوایی بازی نداشته باشه مشکلی پیش نمیاد. مگر اینکه هوا بهش خورده باشه در داخل یخچال.
نقل قول کردن
+1 #35 زحل 1398-02-23 05:55
سلام عزیزم میشه بجای این سس که شما گفتین از ترکیب خامه وشکلات ذوب شده برای سس استفاده کرد طعمش بد نمیشه؟
----------------
سلام. چرا میشه. اونطوری سس گاناش درست کردید و روش ریختید. چون سس گاناش به داخل بافتش نفوذ نمیکنه و روش میمونه. این دیگه سلیقه ای هست
نقل قول کردن
0 #34 زهره هنر دیبا 1398-01-31 04:57
سلام خانم هنرمند عزیزم سایز قالب بفرمایید ممنون میشم من ب ای قالب سایز 27 میخواستم مواد 3برابر کنم مناسب میشه؟
------------------
سلام. من به طور کلی موافق چند برابر کردن قالب نیستم. ولی با این حال برای یک قالب 27 سانتی یک و نیم برابر کردن این مواد کافیه.
چون این قالب 25 سانتی هست
نقل قول کردن
0 #33 نداآتشی 1397-07-29 15:37
سلام ممنون از سایت خوبتون این کیک برای تولدمناسبه؟ برای خامه کشی؟ من میخوام یه کیک خیلی شکلاتی تلخ باحال درست کنم میشه یه طرز تهیه بهم بدین اگه تو سایتتون دارین ممنون میشم بازم ممنون از سایت خوبتون

----------------------
این کیک خیلی شکلاتی هست و اگه میزان شکرش رو کمتر بریزید تلخ میشه. ولی خیلی مناسب خامه کشی نیست. دستور کیک بی بی رو هم به زودی میزارم
نقل قول کردن
+1 #32 سارا محمودي 1396-10-13 23:08
سلام ببخشيد من اين كيك درست كردم عالي شد. فقط با يه مشكل برخوردم اونم اينكه كيكم كج پف ميكنه. قالبمم قالب كمربندي سايز ٢٢ هست! بايد چيكار كنم به نظرتون؟؟
-----------------
سلام. قبل از اینکه قالب رو داخل فر قرار بدید چند بار ضربه بزنید تا کیک کاملا یکنواخت پخش شه. از تراز بودن فرتون مطمئن شید
نقل قول کردن
0 #31 MMM 1396-09-06 15:11
سلام ممنون از سايت خوبتون
يه سوال داشتم اينجا يك ليوان شير و يه ليوان (همون پيمانه)هم مخلوط نسكافه با اب ولرم داريم اين طوري كه موادمون خيلي خيلي آبكى ميشه
------------------
سلام. نه مشکلی نداره
نقل قول کردن
+1 #30 اعظم حسن ساز 1396-08-29 19:50
باسلام خدمت شما بانوی با ذوق و سلیقه من خیلی وقته دنبال کیک سیاه میگشتم سایت شمارو هم دیدم اما گفتم ریسک نکنم ممکنه سیاه نشه کیکم ولی خیلی ذوووق کردم وقتی مشکی شد دوست دارم :lol: عزیزم سئوال من اینه میشه عکس بسته های نسکافه رو ک توی آب حل کردی ببینم من حواسم نبود کافی میکس گذاشتم .واینکه میشه از پودر قهوه فوری همون نسکافه استفاده کرد؟
-----------------
سلام. بسیار عالی. نوش جان. بله میشه از نسکافه یا هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید. حتی هات چاکلت
نقل قول کردن
0 #29 اعظم.ح 1396-07-30 10:39
سلام عزیزم خسته نباشی بابت این کیک عالی.گلم میشه این کیک رو بدو.ن فر درست کرد منظورم اینه با فرخانگی (قابلمه توی قابلمه)درست کرد؟واینکه عزیزم میشه وسط این کیک رو موکا یا فراستینگ استفاده کرد؟اگه بخوایم خامه یا فراستینگ یا باتر کریم مشکی باشه بدون رنگ خوراکی چه باید کرد؟بنظرت برای رو و داخل این کیک از چه کرمی استفاده کنم؟ممنون گلم
-------------------
سلام نوش جان. کیفیت این کیک در فر بهتره و بهتره در فر درست بشه. بله میشه ولی چون کیک شکننده هست بهتره به جای برش از وسط در چند قالب درست بشه
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir