پاپ کیک
برای درست کردن این پاپ کیک نیاز به کیک و خامه و شکلات دارید. برای کیک پاپ کیک میتونید هر نوع کیکی که دوست دارید رو انتخاب کنید. که ما قبلا چندین مدل کیک داشتیم.
باقی مراحل در کسری از ثانیه درست میشه.
مواد لازم:
کیک
خامه
موز و گردو در صورت تمایل
شکلات تخته ای
چوب پاپ کیک
برای درست کردن این کیک های کوچولو نیاز به کیک دارید. میتونید از هر نوع کیکی که دوست دارید استفاده کنید. کیک شکلاتی، کیک اسفنجی، کیک موزی و ... من از ترکیب کیک موزی و شکلاتی استفاده میکنم.
میتونید از کیک های صبحانه آماده و بسته بندی هم استفاده کنید. کیک مورد نظر تون رو بپزید و اجازه بدید خوب خنک بشه.
بعد از اینکه کامل کیکتون خنک شده اون رو خوب خرد کنید. من دوست دارم در پاپ کیک طعم کیک رو داشته باشم و برای همین داخلش موز ریز خرد شده و گردوی خیلی ریز خرد شده میریزم. برای اینکه خردهای کیک به هم بچسبه و بشه اون رو به شکل خمیر در آورد میتونید از خامه یا موز پوره شده استفاده کنید. اندازه خامه بستگی به انسجام و نوع کیک شما داره. به طور مثال اگه از پانصد گرم کیک استفاده میکنید ممکنه از نصف پیمانه خامه تا یک پیمانه خامه نیاز داشته باشید . اگه کیک شما بافت اسفنجی تری داره به خامه بیشتری نیاز دارید و اگه کیک شما بافت مرطوب و خیسی داره به خامه کمتر.
به نظر من اگه خامه رو قاشق قاشق اضافه کنید بهتره. من از دو قاشق خامه و دو قاشق موز رنده شده و کمی گردو + کیک موزی و کیک شکلاتی استفاده کردم. میتونید کلا از کیک موزی شکلاتی استفاده کنید.
مهم اینه که از ترکیب کیک خرد شده و خامه و موز یک خمیر سفت و منسجم ایجاد بشه. بعد از اینکه خمیر درست شد، اون رو اندازه هایی شبیه یک گردو در بیارید و گلوله هارو در فریزر قرار بدید تا نیم ساعت بمونه و خودش رو بگیره.
میتونید به جای فریزر گلوله های کیکی رو چند ساعت در یخچال قرار بدید. از هر نوع شکلاتی که دوست داشته باشید میتونید در کاور کردن پاپ کیک ها استفاده کنید. چوب پاپ کیک هم در تمام مغازه هایی که لوازم قنادی میفروشن وجود داره. چوب پاپ کیک رو در شکلات آب شده فرو کنید و بعد داخل پاپ کیک ها فیکس کنید. میتونید دوباره چند دقیقه داخل فریزر قرار بدید تا چوب کیک بهش بچسبه.
دو روش برای شکلات زدن کیک های چوبی وجود داره اولی به صورتی که در تصویر میبینید به صورت برگشته و دومی اینکه مثل آبنبات درست کنید که برای این روش نیاز به یک استند اسفنجی یا یک لیوان برای فیکس نگه داشتن کیک دارید. برای روش اول هم میتونید یک بشقاب رو سلفون بکشید تا وقتی کیک های شکلات زده رو روش قرار دادید به ظرف نچسبه و راحت جدا بشه.
شکلات آب شده رو داخل یک لیوان یا ظرف گود بریزید و پاپ کیک هایی که چوب رو داخلش فیکس کردید و حسابی خنک هست داخل شکلات بزنید تا تمام سطح اون با شکلات پوششی پوشش داده بشه. میتونید در استند اسفنجی فیکس کنید تا شبیه آبنبات خشک بشه یا توی ظرف قرار بدید تا به صورت کیک برگشته درست بشه.
میتونید روی پاپ کیک ها رو با هر نوع ترافل یا اکلیل یا انواع اسماتیز و شکلات خرد شده و یا حتی انواع مغزیجات که دوست دارید تزیین کنید. من از فوندانت قالب زده استفاده کردم.
دیدگاهها
ببخشید با چی پاپ کیک هارو کاور کردین؟
اون آبی رو میگم
-----------------
سلام. شکلات آبی رنگ
---------------------
سلام. شکلات سفید مارک پارمیدا تهیه کنید و بهش رنگ خوراکی اضافه کنید.