پاپ کیک

 برای درست کردن این پاپ کیک نیاز به کیک و خامه و شکلات دارید. برای کیک پاپ کیک میتونید هر نوع کیکی که دوست دارید رو انتخاب کنید. که ما قبلا چندین مدل کیک داشتیم.

باقی مراحل در کسری از ثانیه درست میشه.

 مواد لازم:

کیک

خامه

موز و گردو در صورت تمایل

شکلات تخته ای

چوب پاپ کیک

برای درست کردن این کیک های کوچولو نیاز به کیک دارید. میتونید از هر نوع کیکی که دوست دارید استفاده کنید. کیک شکلاتی، کیک اسفنجی، کیک موزی و ... من از ترکیب کیک موزی و شکلاتی استفاده میکنم.

 میتونید از کیک های صبحانه آماده و بسته بندی هم استفاده کنید. کیک مورد نظر تون رو بپزید و اجازه بدید خوب خنک بشه.

 بعد از اینکه کامل کیکتون خنک شده اون رو خوب خرد کنید. من دوست دارم در پاپ کیک طعم کیک رو داشته باشم و برای همین داخلش موز ریز خرد شده و گردوی خیلی ریز خرد شده میریزم. برای اینکه خردهای کیک به هم بچسبه و بشه اون رو به شکل خمیر در آورد میتونید از خامه یا موز پوره شده استفاده کنید. اندازه خامه بستگی به انسجام و نوع کیک شما داره. به طور مثال اگه از پانصد گرم کیک استفاده میکنید ممکنه از نصف پیمانه خامه تا یک پیمانه خامه نیاز داشته باشید . اگه کیک شما بافت اسفنجی تری داره به خامه بیشتری نیاز دارید و اگه کیک شما بافت مرطوب و خیسی داره به خامه کمتر.

به نظر من اگه خامه رو قاشق قاشق اضافه کنید بهتره. من از دو قاشق خامه و دو قاشق موز رنده شده و کمی گردو + کیک موزی و کیک شکلاتی استفاده کردم. میتونید کلا از کیک موزی شکلاتی استفاده کنید.

مهم اینه که از ترکیب کیک خرد شده و خامه و موز یک خمیر سفت و منسجم ایجاد بشه. بعد از اینکه خمیر درست شد، اون رو اندازه هایی شبیه یک گردو در بیارید و گلوله هارو در فریزر قرار بدید تا نیم ساعت بمونه و خودش رو بگیره.

 میتونید به جای فریزر گلوله های کیکی رو چند ساعت در یخچال قرار بدید. از هر نوع شکلاتی که دوست داشته باشید میتونید در کاور کردن پاپ کیک ها استفاده کنید. چوب پاپ کیک هم در تمام مغازه هایی که لوازم قنادی میفروشن وجود داره. چوب پاپ کیک رو در شکلات آب شده فرو کنید و بعد داخل پاپ کیک ها فیکس کنید. میتونید دوباره چند دقیقه داخل فریزر قرار بدید تا چوب کیک بهش بچسبه.

دو روش برای شکلات زدن کیک های چوبی وجود داره اولی به صورتی که در تصویر میبینید به صورت برگشته و دومی اینکه مثل آبنبات درست کنید که برای این روش نیاز به یک استند اسفنجی یا یک لیوان برای فیکس نگه داشتن کیک دارید. برای روش اول هم میتونید یک بشقاب رو سلفون بکشید تا وقتی کیک های شکلات زده رو روش قرار دادید به ظرف نچسبه و راحت جدا بشه.

 شکلات آب شده رو داخل یک لیوان یا ظرف گود بریزید و پاپ کیک هایی که چوب رو داخلش فیکس کردید و حسابی خنک هست داخل شکلات بزنید تا تمام سطح اون با شکلات پوششی پوشش داده بشه. میتونید در استند اسفنجی فیکس کنید تا شبیه آبنبات خشک بشه یا توی ظرف قرار بدید تا به صورت کیک برگشته درست بشه.

میتونید روی پاپ کیک ها رو با هر نوع ترافل یا اکلیل یا انواع اسماتیز و شکلات خرد شده و یا حتی انواع مغزیجات که دوست دارید تزیین کنید. من از فوندانت قالب زده استفاده کردم.

دیدگاه‌ها  

0 #2 سحر ۳۱۳ 1396-11-12 22:41
با عرض سلام و سپاس فراوان بخاطر سایت خیلی خوبتون
ببخشید با چی پاپ کیک هارو کاور کردین؟
اون آبی رو میگم
-----------------
سلام. شکلات آبی رنگ
نقل قول کردن
0 #1 nastaranmadanchi 1396-08-22 11:34
سلااام خانوم هنر مند . چقدر پاپ کیکهات عااالین . من همیشه با شکلات قهوه ای درست میکنم . شکلاتهای رنگی زیاد طعم خوبی ندارن . شما چه مارکی استفاده میکنی ؟
---------------------
سلام. شکلات سفید مارک پارمیدا تهیه کنید و بهش رنگ خوراکی اضافه کنید.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir