کاپ کیک فروزن

 برای درست کردن کاپ کیک میتونید به آرشیو کیک های این سایت مراجعه کنید و هر کدوم رو که دوست داشتید انتخاب کنید برای کاپ کیک درست کردن. 

در این پست بیشتر تزیین کاپ کیک ملاک هست. من خودم از دستور کیک نسکافه ای برای کاپ کیک استفاده کردم. میتونید از اون یا از کیک سیاه استفاده کنید.

با این پست خیالم از بابت پستهای تولد امسال تموم شد! بعد پنج ماه. امسال تمام وسایل تولد و تنقلات کاملا به انتخاب مینوسا بود و خودش هم کاملا در همه چیز نظارت(شما بخون دخالت) داشت، نود درصد کارهارو میخواست خودش انجام بده، حتی گل زدن روی کاپ کیک ها هم توسط ایشون انجام شد و من دستیارشون بودم!! ولی خوب خیلی خیلی شاد بود که خودش تولد گرفته، همین برام بس!

دیگه از هفته ی دیگه میریم سراغ پستهای جدید.

 مواد لازم:

کاپ کیک 

خامه فرم گرفته

ماسوره شکوفه

شکلات سفید

کاغذ روغنی

قیف پلاستیکی

مروارید خوراکی در صورت تمایل

برای درست کردن کاپ کیک من از کپسول مشکی و سفید استفاده کردم که با توجه به تم انتخابی من مناسب بودن. بهتره برای اینکه کپسول کیک ها بهتر بمونه و دیده بشه به جای یک کپسول برای هر کاپ کیک دو کپسول قرار بدید تا سفتر بمونه و روغنی هم نشه.

کاپ کیک هارو بپزید و اجازه بدید کاملا خنک بشه.

 برای دور کاپ کیک ها از این نوار تزیینی که در عکس میبینید استفاده کردم که میتونید از لوازم قنادی و تولد فروشی ها تهیه کنید. نوار تزیین دور کاپ کیک.

شکلات سفید رو آب کنید و وقتی از داغی افتاد داخل قیف ریخته و نوک قیف رو کمی سوراخ کنید. اگه قیف نداشتید میتونید کاغذ روغنی رو مثل قیف درست کنید(قیف آلبالو بچگی ها!!) و شکلات آب شده رو توش بریزید. 

شبیه این تکنیک که در پست تزیین کیک کیتی گفتم، روی کاغذ روغنی شکل برف بکشید، و بعد اون رو داخل فریزر قرار بدید تا سفت بشه. و برف شکلاتی ما آماده بشه.

 خامه فرم گرفته رو با رنگ خوراکی مورد علاقه مخلوط میکنیم و داخل قیفی که روی اون ماسوره شکوفه قرار دادید بریزید.ماسوره شکوفه و روش زدن گل شکوفه رو قبلا در پست کیک شکلاتی خیس گفتم. روی تمام کاپ کیک ها یک گل خامه ای میزنیم.

روی گل خامه ای در صورت تمایل مروارید میریزیم. و روی اونها یک دونه از برف شکلاتی که درست کردیم قرار میدیم.

بعد از آماده شدن کاپ کیک هارو داخل یخچال قرار بدید تا زمان سرو.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir