کیک بلک فارست

 کیک جنگل سیاه جز خوشمزه ترین کیک های شکلاتی جهان هست. تاریخچه ی اون رو نمیگم چون با سرچ کوچیک تو نت به راحتی میتونید باهاش آشنا بشید. به جاش چند تا خبر بدم. 

اول عذر خواهی از اینکه خیلی کمرنگ شدم و نمیرسم سر بزنم اینجا. مثلا این پست برای آخر بهار هست ولی نتونستم تایید ارسال بزنم تا الان. و این شلوغی هایی که اجازه نمیده بیام اینجا ناشی از دو جریان هست. جریان اول پایان نامه که در عین شیرین بودن بی نهایت وقت گیر هست ، خصوصا برای من با وسواس های خاص خودم. دوم جریان کسالت مزمنی که جز اثرات خستگی چیزی برام نداره هم منو درگیر خودش کرده. خوب این از این...

 از طرف دیگه بالاخره منم درگیر تکنولوژی اینستاگرامی شدم. و به خاطر درخواستهای زیاد یک اکانت اینستا ساختم. به اسم : cafechokolat1 . حالا هنوز هیچی نداره. تازه تاسیس هست . ولی سعی میکنم جو دوستانه تری داشته باشه و عکسهای زیادی براتون قرار بدم. 

 خبر بعدی هم اینکه تمام تلاشم رو میکنم حداقل هر هفته آپ داشته باشم. ولی شمام دعا کنید برامون.

این شما و این بلک فارست----------->

 مواد لازم :

کیک شکلاتی یک عدد

خامه قنادی نیم کیلو

گیلاس نیم کیلو

شکلات تخته ای سیصد گرم

نصف استکان شربت گیلاس یا شربت پرتقال

 کیک شکلاتی رو با توجه به دستور ها مختلفی که گفتم میتونید درست کنید. فقط اگه از این کیک شکلاتی ، که بهترین نوعش هم هست استفاده میکنید نباید شهد رو بهش اضافه کنید و بعد پخت اجازه بدید خنک بشه. هر نوع کیک شکلاتی که دوست دارید رو درست کنید و آماده کنید و اجازه بدید خوب خنک بشه. میتونید کیک را یک روز زودتر درست کنید و سلفون پیچ شده در یخچال قرار بدید. فقط مهم اینه که کیک قبل از خامه کشی کاملا خنک باشه تا خامه آب نشه.

برای اینکه کیک نیازی به برش لایه ای نداشته باشه و برش های کیک تمیز باشن میتونید از سه قالب به جای یک قالب استفاده کنید و کیک و مواد کیک را به سه قسمت تقسیم کنید. یا در یک قالب کلی بریزید و بعد برش بزنید. پس این با توجه به نوع کیک شما و سلیقه ی شماست که کدوم مدل رو انتخاب کنید. کیک های متراکم تر مثل اسفنجی یا شیفون شکلاتی خیلی راحت برش میخورن ولی کیک های خیس عموما خیلی راحت برش نمیخورن و ممکنه هر کسی نتونه برش تمیز ازش در بیاره.

 قبلا طرز تهیه خامه فرم گرفته رو دیدیم. خامه رو آماده کنید. برای اینکه کالریش کمتر بشه میتونید صد تا دویست گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه اضافه کنید . اینطوری هم خامه سفت تر خواهد بود و هم کم کالری تر . ولی شیرینیش کمتر میشه. (مثل این مدل کیک

خامه فرم گرفته رو در قیف که ماسوره گل داره بریزید و در یخچال قرار بدید. تا خنک بمونه و آماده برای استفاده باشه.

 گیلاس هارو هسته بگیرید و اگه شیرینیش کم بود میتونید یک تا دو قاشق شکر روش بریزید و اجازه بداید آب اضافی میوه خارج بشه ازش. از اون آب میتونید برای خیس کردن کیک استفاده کنید. اگه گیلاس هاتون ترش مزه هستند میتونید بیشتر شکر بریزید و اجازه بدید یک جوش روی حرارت بخوره تا شیرین بشه.

از هر نوع شکلات تخته ای میتونید استفاده کنید. هر چی قطورتر باشه خوشگل تر لوله میشه. هر چی نازک تر راحت تر برش میخوره. شکلات رو در دمای محیط قرار بدید تا راحت بشه رنده کرد. برای برش زدن شکلات از پوست کن میتونید استفاده کنید. شکلات ترجیحا تلخ رو برش بزنید و بعد برای چند ثانیه در فریزر قرار بدید تا سفت بشه و فرمش باقی بمونه. خصوصا اگه در تابستون باشه محیط گرمه و شکلات ها به هم خواهند چسبید.

 خوب حالا همه چیز آماده است برای یک هنرنمایی زیبا. ظرف سرو رو به همراه کاغذ روغنی یا پلاستیک مثل شکل پوشش بدید. برای این این کارو میکنیم تا دور ظرف کثیف نشه. 

خوب انشالله تکی آشپزی میکنید و کسی همراهتون نیست که کل آشپزخونه رو به هم بریزیه. دست به اکتشافات جدید بزنه و کل چیزهایی که سالها نگه داشتید تا روزی از اونها استفاده کنید رو به فنا بده!! این موضوع رو فقط اونایی درک میکنن که یک دستیار آشپز فسقل دارند! 

 کیک شکلاتی لایه ی اول رو قرار بدید و روش چند قاشق شربت بدید. بستگی به بافت کیک و سفتی و خشکی اون داره که چقدر شربت بدید. بدونید کیک باید خیس باشه و نم دار. که اگه تو یخچال موند خشک نشه. بعد مثل شکل یک لایه خامه و گیلاس بریزید . میتونید شکلات چیبسی با طعم توت فرنگی یا گیلاس هم بریزید بین لایه ها.

و بعد لایه ی بعدی را قرار بدید و ادامه بدید تا لایه ی آخر.

 در انتها دور تا دور کیک را خامه بکشید. نیاز نیست خیلی وسواس داشته باشید برای خامه کشی. در همین حد که دور تا دور کیک صاف بشه و سفید کافیه. حالا اگه طعم خامه و محتویات داخلی کیک خیلی شیرین باشه میتونید کمی پودر کاکائو الک کنید روی کیک تا سطح کیک قهوه ای تر بشه. یا اگه خرده های کیک چیزی مونده ریز کنید و دور تا دور کیک بچسبونید. 

خوب حالا شکلات هارو کف دستتون بریزید و بچسبونید به دیواره های کیک و دور تا دور کیک و روی کیک رو با شکلات رنده شده پوشش بدید.

 با اون قیف و ماسوره چند تا شکوفه خامه ای روی کیک بزنید و روی شکوفه ها گیلاس قرار بدید. به همین راحتی و بی نهایت خوشمزه یک کیک درست کردید. 

حالا این وسط ممکنه شما گیلاس بزارید و برگردید ببینید آشپز کوچیکه برداشته داره میخوره. و شکوفه ی روی کیک رو هم خراب کرده. بعد دوباره برید خامه بیارید شکوفه بزنید و دوباره گیلاس بزارید و این موضوع دوباره تکرار بشه . جوری که التماس کنید رحم کن سرآشپز بزار یک گیلاس بمونه برای روی کیک. و در آخر جواب بشنوید کیک تولد خودمه میخوام بخورم. (پینوشت : تمام کیکها کیک تولد مینوسا خانوم هستش)

 فرقی نمیکنه از هر نوع کیک شکلاتی که دوست دارید استفاده کنید. در این کیک مهم ترین نکته اینه طعم ها رو اون مدلی که دوست دارید بچینید. کیک شکلاتی که دوست دارید رو انتخاب کنید. خامه فرم گرفته ای که دوست دارید با پنیر یا بی پنیر با پودر خامه یا بی پودر خامه و در کل هر چی دوست دارید استفاده کنید. نوع میوه هم ترجیحا برای شکلش بهتره گیلاس باشه ولی بازم در صورتی که دوست نداشتید عوضش کنید.

 میتونید از خامه شکلاتی یعنی خامه مخلوط شده با شکلات یا پودر کاکائو استفاده کنید به جای خامه سفید.

میتونید به جای گیلاس از مربای آلبالو و یا آلبالوی شکری استفاده کنید.

اگر فصل گیلاس نبود میتونید از گیلاس کنسروی یا گیلاس شکری هم استفاده کنید و فقط سعی کنید طعم ها را با توجه به ذائقه ی خودتون تنظیم کنید.

 امیدوارم درست کنید و در این روزهای گرم تابستان نوش جان کنید. به همراه یک لیوان شربت تگری....

نوش جان

دیدگاه‌ها  

0 #19 محدثه نامی 1396-08-30 08:25
سلام عزیزم وقتتون بخیر
یه سوال داشتم میشه بپرسم مارک فرتون چیه و فر اجاق گازه یا فر برقی یا گازی؟
-------------------
سلام. فر من ایرانی هست و مبله. و گازی
نقل قول کردن
+1 #18 خوینی 1396-06-04 08:22
سلام و ممنون از مطالب خوب تون
سوالی داشتم وقتی اندازه مواد به پیمانه گفته می شه منظور چه پیمانه ای هست
پیمانه پلوپز می شده استفاده کرد
--------------------
سلام. پیمانه استاندارد آشپزی همه جا میفروشن. معادل یک لیوان فرانسوی دسته دار هست.
خیر پیمانه پلوپز کوچیکتره
نقل قول کردن
+1 #17 arezoo 1396-03-17 11:58
salllllllllllllllllam,toro khoda zodtar bargard
---------------------
سلام. برگشتم
نقل قول کردن
+1 #16 توتيا 1396-03-02 12:52
به زودي يعني كي؟
خيلي وقته نيستي
بيا ديگه
دستوراي جديد بيار برامون :cry:
-------------------
یعنی الان! برگشتم عزیزم.
نقل قول کردن
+1 #15 هانیه خاکسااااار 1396-01-24 08:34
سلاممم...شکلات جونم کجایی :cry: :cry: :cry:
هی میام سر میزنم نیستی چراااا
امیدوارم همیشه شاد و سرحال باشی
منتظرتیم تا برگردی ;-) ;-) ;-)
-------------------
سلام. همین دورو برا. چشم به زودی برمیگردم.
نقل قول کردن
+1 #14 علی999 1395-12-17 13:43
و آیا کسی هست برای من از این چیزی درست کنه ؟؟؟ :sad: :cry:
--------------------
انشالله پیدا میشه
نقل قول کردن
+1 #13 هدی 1395-11-18 16:50
شککلات جون تورو خدا هرچندشده یه متن کوتاه بذار تا ازسلامتیت باخبرشیم...خیلییییییی دلتنگتم.
-------------------
سلام. چشم برخواهم گشت به زودی
نقل قول کردن
+1 #12 رها اورد 1395-10-11 14:32
شكلات زود بيا ديگه فكر ماهم باش منتظريم تو يه دستور جديد بزاري دلم تنگ شده بود برات بي نظير
------------------------
سلام. منم همینطور ... به زودی برمیگردم.
نقل قول کردن
+1 #11 پري دريايي 1395-09-23 19:36
سلام . خسته نباشيد . ممنون بابت دستورها و غذاهاي بسيار بسيار خوبتون.
مي خواستم بدونم امکانش هست عکسهايي رو که باز نمي شن دوباره آپلود کنيد ؟
آموزشهايي مثل ژله سوپرايز يا ژله هندوانه عکسهاشون باز نمي شن .
باز هم ازتون ممنونم
---------------------------
سلام. متاسفانه عکسهاشو ندارم دیگه و زمان بر هم هست آپلود مجددش....
نقل قول کردن
+1 #10 عشق اشپزی 1395-09-09 13:08
سلام عزیزم جرا نیستی ,من هرروز ساییت نگاه میکنم,نگرانت شدم امیدورام سلامت باشی
--------------------
سلام. خوبم. برمیگردم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir