پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است که پیشنهاد میکنم حداقل یک بار امتحان کنید. این غذا مشکل پسند ترین افراد رو هم جذب میکنه. و مشتری ثابتش میشید.
تفاوت تارت و پای: پای زیر و روی مواد داخلی رو خمیر گرفته ولی تارت زیرش فقط خمیر سبدی داره. البته نوع خمیر هم متفاوته. خمیر تارت معمولا کره ایی و ترده و خمیر پای کیکی .و بازم تفاوتهایی که بعدا اشاره میکنم.
پیراشکی گوشت
با اینکه ساعت از۳ شب که بهتره بگم بامداد گذشته و من حسابی خوابم میاد اما دلم نیومد این پست رو امروز اینجا قرار ندم.
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه! اما بزرگترین دغدغه ی خمیری برای درست کردن خمیر پیراشکیه! نکنه خمیر بشه! نکنه خشک بشه! نکنه پف نکنه و .... !
امروز دستور یک خمیر فوق العاده راحت و آسون رو میزارم. که در لطافت و خوشمزگی به جرات میگم همتا نداره. راستش این خمیر خمیر یک نون شکلاتی بود که با کمی تغییر تبدیلش کردم به خمیر پیراشکی. اگه خوب درش بیارید بی شباهت به خمیر کروسان یا همون خمیر نون های پچ پچ یا اشترودل نیست. خوب زودتر بریم سراغ خمیر بازی......