پای چوپان (shepherds pie)

http://s5.picofile.com/file/8150675868/IMG_1036.JPG

 این یک نوع از انواع پای ها هستش که در کشور انگلستان برای اولین بار درست شد. اما امروزه  در تمام نقاط جهان درست میشه. پای چوپان یا پای روستایی !! 

حالا اسم این پای از کجا نشات گرفته من دقیق نمیدونم. احتمالا این غذای چوپان ها در انگلیس بوده. شایدم غذای روستایی ها! چون به گوشت فراوون دسترسی داشتند . و اونو با پنیر که از تولیدات دامی هست با انواع سبزیجات درست میکرند! به هر حال مهم اینه که غذای بی نهایت خوشمزه ای هستش.

 

پیتزا گوشت و قارچ + خمیر پیتزا

http://s5.picofile.com/file/8143167142/IMG_0457.JPG

یکی از چیزهایی که از کوچیک و بزرگ دوست داریم پیتزا هستش . من خودم عاشق فست فود هستم و هر نوعیش رو دوست دارم . مخصوصا اونی که توی خونه با مواد سالم و تازه درست بشه. پیتزا از نظر من خوشمزه ترین غذای دنیاست. یک مدل خمیر پیتزای خوب خوش قلق و خوشمزه رو قبلا در این پست یاد دادم. در این پست هم طرز تهیه ی یک خمیر دیگه را آموزش میدم برای دوستانی که تمایل داشتند داخل خمیر پیتزا تخم مرغ نداشته باشه. ولی بازم تاکید میکنم اون خمیر پیتزا قبلی فوق العاده بوده. 

پیتزا مخصوص + خمیر پیتزا

http://s5.picofile.com/file/8141555018/IMG_0932.JPG

پست امروز پیتزاست. رسپی چند مدل نون پیتزا رو دارم که به زودی سعی میکنم بزارم. این از اولیش. این خمیر خوب و سبکه. کلا سختی درست کردن پیتزا توی درست کردن خمیرشه وگرنه که باقیش کاری نداره. این خمیر شدیدا خوش قلقه و کار باهاش راحته. فقط لطفا طبق دستور جلو برید.

پای گوشت

من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است که پیشنهاد میکنم حداقل یک بار امتحان کنید. این غذا مشکل پسند ترین افراد رو هم جذب میکنه. و مشتری ثابتش میشید.

تفاوت تارت و پای: پای زیر و روی مواد داخلی رو خمیر گرفته ولی تارت زیرش فقط خمیر سبدی داره. البته نوع خمیر هم متفاوته. خمیر تارت معمولا کره ایی و ترده و خمیر پای کیکی .و بازم تفاوتهایی که بعدا اشاره میکنم.

پیراشکی گوشت



 با اینکه ساعت از۳ شب که بهتره بگم بامداد گذشته و من حسابی خوابم میاد اما دلم نیومد این پست رو امروز اینجا قرار ندم.

شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه! اما بزرگترین دغدغه ی خمیری برای درست کردن خمیر پیراشکیه! نکنه خمیر بشه! نکنه خشک بشه! نکنه پف نکنه و .... !

امروز دستور یک خمیر فوق العاده راحت و آسون رو میزارم. که در لطافت و خوشمزگی به جرات میگم همتا نداره. راستش این خمیر خمیر یک نون شکلاتی بود که با کمی تغییر تبدیلش کردم به خمیر پیراشکی. اگه خوب درش بیارید بی شباهت به خمیر کروسان یا همون خمیر نون های پچ پچ یا اشترودل نیست. خوب زودتر بریم سراغ خمیر بازی......

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir