پیراشکی کرم دار و شکلاتی
یکی از چیزهایی که در دوران بچگی منو مجذوب خودش میکرد پیراشکی یا همون دونات کرم دار بود! یعنی هر چی بگم کم گفتم. انقدر عشق من محسوب میشد که حاضر بودم اون پیراشکی های روغنی و خمیری رو به عشق همون یک قاشق کرمی که داخلش بود بخورم.
ولی زمان گذشت! زمونه بازیهاش حساب نداره!! گذشت و گذشت تا من یاد گرفتم توی خونه پیراشکی درست کنم. و هر چقدر دوست دارم توش کرم بریزم و دیگه مجبور نباشم خمیر بخورم جای کرم. من سعی میکنم تمام تجربه های پیراشکی پزیم رو با شما به اشتراک بزارم. باشد که شما هم لذت درست کردن و خوردن یک پیراشکی خوشمزه رو ببرید.
قبل از شروع کار هم بگم بجز زمان استراحت خمیر ، کلا درست کردن این پیراشکی نیم ساعت هم زمان نمیبره. پس می ارزه به امتحانش.
پیتزا کالباس
خوب باز پیتزا. قبلا چند مدل خمیر پیتزا یادم دادم که با مراجعه به پستهای زیر میتونید یادشون بگیرید. من امروز قصد گذاشتن خمیر جدید ندارم. خمیرها رو در قبلا آموزش دادم. تازه چون شب امتحانه و من خیلی فرصت ندارم سعی میکنم پست رو زود تموم کنم.
امروزم پیتزا داریم. از نوع کالباسیش! خوب برای اونهایی که مثل من فست فود خور هستند هیچ پیتزایی جای این مدل رو نمیگیره. در خیلی از رستوران ها هم این مدل پیتزا مخصوص خودشون هستش. البته با یک کوچولو تغییر.
پیتزا مرغ و قارچ
اووم پیتزا!
خوب چون بچه ی خوبی بودم و درسمو خوندم الان به خودم جایزه دادم که بیام و یک پست جدید بزارم. البته نه اینکه من درس خون باشم ! توی کارشناسی انصافا به جز شب امتحان وقت شریفم رو تلف نمیکردم که درس بخونم!! اما الان فرق میکنه. انصافا درس ها در ارشد دوست داشتنی تر هست و آدم حس نمیکنه داره عمرش رو به پای الگریتم ها و برنامه های پر از ارور و خطا تلف میکنه! و آخرم برنامه اش خروجی نگیره و در نتیجه فیل بشه!
خوب بریم سر پیتزا مرغ. من اولین باری که پیتزا مرغ خوردم بر میگرده به خیلی سال پیش. اصلا ذهنم با این موضوع کنار نمیومد که پیتزایی غیر از کالباس و گوشت باشه! ولی خوب دیدیم که بود. و انصافا هم خیلی خوشمزه است. دو مدل خمیر پیتزا قبلا قرار دادم که با کلیک روی لینک اونها میتونید دستورشو ببینید. امروزم یک مدل دیگه خمیر داریم. که راحتر درست میشه.
پای چوپان (shepherds pie)
این یک نوع از انواع پای ها هستش که در کشور انگلستان برای اولین بار درست شد. اما امروزه در تمام نقاط جهان درست میشه. پای چوپان یا پای روستایی !!
حالا اسم این پای از کجا نشات گرفته من دقیق نمیدونم. احتمالا این غذای چوپان ها در انگلیس بوده. شایدم غذای روستایی ها! چون به گوشت فراوون دسترسی داشتند . و اونو با پنیر که از تولیدات دامی هست با انواع سبزیجات درست میکرند! به هر حال مهم اینه که غذای بی نهایت خوشمزه ای هستش.
پیتزا گوشت و قارچ + خمیر پیتزا
یکی از چیزهایی که از کوچیک و بزرگ دوست داریم پیتزا هستش . من خودم عاشق فست فود هستم و هر نوعیش رو دوست دارم . مخصوصا اونی که توی خونه با مواد سالم و تازه درست بشه. پیتزا از نظر من خوشمزه ترین غذای دنیاست. یک مدل خمیر پیتزای خوب خوش قلق و خوشمزه رو قبلا در این پست یاد دادم. در این پست هم طرز تهیه ی یک خمیر دیگه را آموزش میدم برای دوستانی که تمایل داشتند داخل خمیر پیتزا تخم مرغ نداشته باشه. ولی بازم تاکید میکنم اون خمیر پیتزا قبلی فوق العاده بوده.
پیتزا مخصوص + خمیر پیتزا
پست امروز پیتزاست. رسپی چند مدل نون پیتزا رو دارم که به زودی سعی میکنم بزارم. این از اولیش. این خمیر خوب و سبکه. کلا سختی درست کردن پیتزا توی درست کردن خمیرشه وگرنه که باقیش کاری نداره. این خمیر شدیدا خوش قلقه و کار باهاش راحته. فقط لطفا طبق دستور جلو برید.