کیک پیتزا

چند وقت پیش در یک فست فود این نوع پیتزا رو خوردم و به نظرم خیلی ایده ی جالبی بود. منم گفتم امتحانش کنم و خوشبختانه شد جز غذاهای خوب و هر هفته ی ما.

یک مدل پیتزای کیکی هم در سایت قبلا داشتیم. اونم خوشمزه و جالبه و بشتر حالت خمیر کیک رو داره، برعکس ، این پیتزا بیشتر فرمت کیک رو داره و حالت و شکل کیک ولی طعم اون نود و نه درصد همون پیتزای همیشگیمون.

 

مواد لازم خمیر:

آرد : 3 پیمانه + یک سوم پیمانه

تخم مرغ : یک عدد

شیر ولرم : 250 میلی لیتر

روغن : 6 قاشق غذاخوری

خمیر مایه یک قاشق سوپ خوری سر خالی

شکر یک قاشق غذاخوری سر خالی

نمک یک قاشق چایخوری

 

مواد لازم دو عدد کیک پیتزا:

سینه مرغ کامل

گوشت چرخکرده مخلوط

قارچ اسلایس شده

کالباس و ژامبون 

فلفل دلمه ای و ذرت و زیتون اسلایسی و فیله گوجه برای روی پیتزا

پنیر پیتزا (در این پست در مورد پنیر پیتزا توضیح دادم)

 

ما قبلا این خمیر رو برای پیتزا درست کردیم و اینم همون خمیره قبلیه. پس اول خمیر رو درست میکنیم.

_شکر+خمیر مایه + نصف شیر ولرم را داخل یک کاسه میریزیم و در اون رو میزاریم تا ده دقیقه بمونه و خمیر مایه عمل کنه.

_ تخم مرغ و روغن زیتون رو با چنگال میزنین تا از لختگی خارج بشه.

_خمیر مایه + مواد تخم مرغی +نمک + آرد کم کم ورز میدیم اگه نیاز به شیر بیشتری بود اضافه میکنیم. اگه نیاز به ارد بیشتری بود اضافه میکنیم ؛ پس ممکنه مل شیر مصرف نشه و کم کم اضافه کنید.(خمیر بینهایت لطیف هست)

_ روی خمیر رو میپوشونیم و برای مدت یک ساعت در محیط قرار میدیم تا دو برابر بشه.

_ در این فاصله مواد میانی پیتزا رو درست میکنیم. من گوشت و مرغ رو با پیاز و کمی فلفل دلمه و کلی ادویه در تابه سرخ کردم . و سوسیس هارو هم کمی سرخ کردم. من از سوسیس پنیری استفاده کردم و طعم خوبی داره.

_خمیر رو مجدد ورز میدیم و در کف قالب و دیواره های قالب به صورت کاملا نازک پهن میکنیم. میتونید کف خمیر رو با چنگال سوراخ کنید که خیلی پف نکنه.

_قالب رو برای چند دقیقه داخل فر گرم قرار میدیم تا خمیر نیم پخت بشه.

_خمیر نیم پخت رو از فر خارج کرده و کف اش سس و اویشن و پودر سیر میزنیم و پنیر پیتزا و لایه های مواد مختلفمون رو میریزیم.

_ مواد داخلی پیتزای من شامل گوشت و مرغ + سوسیس و کالباس و پنیر موزارلا و گودا هست.

_مواد رویه شامل پنیر موزارلا+ ذرت + فلفل دلمه ای + گوجه + قارچ ورقه ای هست.

_ مدت زمان پخت این پیتزا حدود نیم ساعت در طبقه ی وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه هست.

_با این خمیر حدود دو تا کیک پیتزا خواهید داشت.

_از این خمیر برای درست کردن پیتزای معمولی هم میتونید استفاده کنید. سه عدد پیتزا میده بهتون.

شاید این پستها هم براتون چالب باشه:

پیراشکی و اشترودل گوشت

پای گوشت

پیتزای کباب ترکی

cheesy crust pizza

کلوچه گوشت

رول گوشت

پیتزای گوشت و قارچ

پیتزای مرغ و قارچ

پیتزای کاباس

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir