کیک پیتزا
چند وقت پیش در یک فست فود این نوع پیتزا رو خوردم و به نظرم خیلی ایده ی جالبی بود. منم گفتم امتحانش کنم و خوشبختانه شد جز غذاهای خوب و هر هفته ی ما.
یک مدل پیتزای کیکی هم در سایت قبلا داشتیم. اونم خوشمزه و جالبه و بشتر حالت خمیر کیک رو داره، برعکس ، این پیتزا بیشتر فرمت کیک رو داره و حالت و شکل کیک ولی طعم اون نود و نه درصد همون پیتزای همیشگیمون.
مواد لازم خمیر:
آرد : 3 پیمانه + یک سوم پیمانه
تخم مرغ : یک عدد
شیر ولرم : 250 میلی لیتر
روغن : 6 قاشق غذاخوری
خمیر مایه یک قاشق سوپ خوری سر خالی
شکر یک قاشق غذاخوری سر خالی
نمک یک قاشق چایخوری
مواد لازم دو عدد کیک پیتزا:
سینه مرغ کامل
گوشت چرخکرده مخلوط
قارچ اسلایس شده
کالباس و ژامبون
فلفل دلمه ای و ذرت و زیتون اسلایسی و فیله گوجه برای روی پیتزا
پنیر پیتزا (در این پست در مورد پنیر پیتزا توضیح دادم)
ما قبلا این خمیر رو برای پیتزا درست کردیم و اینم همون خمیره قبلیه. پس اول خمیر رو درست میکنیم.
_شکر+خمیر مایه + نصف شیر ولرم را داخل یک کاسه میریزیم و در اون رو میزاریم تا ده دقیقه بمونه و خمیر مایه عمل کنه.
_ تخم مرغ و روغن زیتون رو با چنگال میزنین تا از لختگی خارج بشه.
_خمیر مایه + مواد تخم مرغی +نمک + آرد کم کم ورز میدیم اگه نیاز به شیر بیشتری بود اضافه میکنیم. اگه نیاز به ارد بیشتری بود اضافه میکنیم ؛ پس ممکنه مل شیر مصرف نشه و کم کم اضافه کنید.(خمیر بینهایت لطیف هست)
_ روی خمیر رو میپوشونیم و برای مدت یک ساعت در محیط قرار میدیم تا دو برابر بشه.
_ در این فاصله مواد میانی پیتزا رو درست میکنیم. من گوشت و مرغ رو با پیاز و کمی فلفل دلمه و کلی ادویه در تابه سرخ کردم . و سوسیس هارو هم کمی سرخ کردم. من از سوسیس پنیری استفاده کردم و طعم خوبی داره.
_خمیر رو مجدد ورز میدیم و در کف قالب و دیواره های قالب به صورت کاملا نازک پهن میکنیم. میتونید کف خمیر رو با چنگال سوراخ کنید که خیلی پف نکنه.
_قالب رو برای چند دقیقه داخل فر گرم قرار میدیم تا خمیر نیم پخت بشه.
_خمیر نیم پخت رو از فر خارج کرده و کف اش سس و اویشن و پودر سیر میزنیم و پنیر پیتزا و لایه های مواد مختلفمون رو میریزیم.
_ مواد داخلی پیتزای من شامل گوشت و مرغ + سوسیس و کالباس و پنیر موزارلا و گودا هست.
_مواد رویه شامل پنیر موزارلا+ ذرت + فلفل دلمه ای + گوجه + قارچ ورقه ای هست.
_ مدت زمان پخت این پیتزا حدود نیم ساعت در طبقه ی وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه هست.
_با این خمیر حدود دو تا کیک پیتزا خواهید داشت.
_از این خمیر برای درست کردن پیتزای معمولی هم میتونید استفاده کنید. سه عدد پیتزا میده بهتون.
شاید این پستها هم براتون چالب باشه:
دیدگاهها
-----------------------
سلام. گلم. نوش جان.
فکر میکنم در سایت موجود هست