کلوچه گوشت

دنبال درست کردن یک عصرونه یا شام خوشمزه اید ؟ مهمون دارید نمیدونید چی درست کنید که هم خوشگل باشه و هم خیلی خوشمزه؟ حتما این کلوچه های گوشتی رو امتحان کنید. خمیر این کلوچه ها همون خمیر نون باگت هست با یک کوچولو تغییرات و محتویات داخلی اون هم مطابق با سلیقه ی شما میتونه عوض بشه. 

در زیر پیشنهاد من برای درست کردن کلوچه ی گوشت و مرغ هست که خیلی خوشمزه است.

 مواد لازم برای خمیر:

آب ولرم یک پیمانه

خمیر مایه فوری یک قاشق مرباخوری

شکر یک قاشق چایخوری

نمک یک قاشق چایخوری

روغن مایع دو قاشق غذاخوری

آرد به میزان لازم

تخم مرغ یک عدد

مواد لازم مواد داخلی :

 مرغ نگینی خرد شده دو پیمانه

گوشت چرخکرده مخلوط دو پیمانه

پیاز نگینی خرد شده دو پیمانه

قارچ نگینی خرد شده دو پیمانه

پیازچه خرد شده یک پیمانه 

 فلفل دلمه ای نگینی یک پیمانه

رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری

سس کچاب دو قاشق غذاخوری

سس خردل یک قاشق غذاخوری

آویشن ، نمک ، انواع فلفل ، پودر سیر و پیاز 

مواد رومال :

تخم مرغ یک عدد

زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری

کنجد و سیاه دانه به میزان لازم

 شکر + آب گرم (گرما در حدی که دست نسوزه ولی گرم بودن آب حس بشه) + خمیرترش رو در ظرفی بریزید و یک ربع در جای گرم یا روی کابینت قرار بدید تا کف کنه و حالت محدب به خودش بگیره. هر چی بیشتر بمونه بیشتر عمل میکنه. خمیر مایه فوری معمولا نیاز به عمل آوری نداره ولی با این روش پف قابل توجهی خواهیم داشت. 

تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا از حالت لختگی بیرون بیاد.

تخم مرغ + خمیر مایه عمل آوری شده + روغن. هم زده بشه و بعد کم کم آرد دو بار الک شده و نمک اضافه بشه.

آرد حدودا چهار پیمانه میخواد ولی ممکنه با دو پیمانه هم به خمیر مورد نظر برسید یا حتی با پنج تا هم نرسید. چون میزان رطوبت آرد ها خیلی فرق میکنه.

ما خمیری میخواییم که به دست نچسبه و لطیف باشه. پس کم کم آرد اضافه بشه و ورز داده بشه. زیادی آرد به خورد خمیر نره که باعث خشک شدن خمیر و کم بودن آرد خمیری بودن بعد از پخت رو بهمون میده.

 روی ظرف خمیر رو با سلفون بپوشونید و یک حوله بیندازید و در جای گرم قرار بدید تا برای مدت دو تا سه ساحت استراحت کنه و دو برابر بشه. اگه مراحل رو درست برید بیشتر دو سه برابر هم پف مشاهده خواهید کرد.

در این فاصله مواد داخلی کلوچه رو آماده کنید تا سرد بشه و به راحتی بتونیم داخل کلوچه قرار بدیم.

پیاز نگینی رو با زردچوبه و انواع فلفل تفت بدید تا سبک بشه و بعد گوشت اضافه بشه. نمک زده بشه و بعد از نیم پخت شدن گوشت مرغ اضافه بشه. 

 فلفل دلمه ای و قارچ بعد از تفت خوردن مرغ اضافه بشه و بعد از اینکه آب قارچ جمع شد و مواد رو به سمت سرخ شدن رفت پودر سیر اضافه بشه و در نهایت رب و سس کچاب و تفت بخوره تا رب سرخ بشه. حتما از ادویه فراوان استفاده کنید و بچشید و نمک رو میزان بریزید.

میتونید مواد داخلی رو از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید. مثل سوسیس یا کالباس یا حتی مخلوط پنیر فتا و انواع پنیر با سبزی.

بعد از استراحت خمیر رو مجدد ورز بدید و پف اونو با فشار دست بگیرید.

به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و توی دستتون باز کنید و یک قاشق از مواد گوشتی داخل خمیر قرار بدید و با دست خمیر رو ببندید و دایره کنید. بین خمیر ها و کولوچه ها رد ظرفی که قراره بره داخل فر فاصله قرار بدید چون استراحت و پخت باعث پف کردن کلوچه ها میشه.

وقتی کل سینی فر رو که از قبل با کاغذ روغنی کاور کردید رو با کلوچه های آماده شده پر کردید مواد رومال رو مخلوط کنید و با برس روی کلوچه ها بمالید. و روی اون رو مخلوط سیاه دانه و کنجد بریزید. 

پنج دقیقه استراحت بدید و داخل فر از قبل داغ شده در طبقه ی وسط با دمای 175 درجه یا همان دمای متوسط قرار بدید.

تا زمانی در فر قرار بدید تا رویه ی نون ها طلایی بشه. بین پانزده تا نیم ساعت ممکنه زمان ببره. بستگی به اندازه کلوچه ها داره.

 در صورت لزوم میتونید گریل رو سی ثانیه روشن کنید تا رویه ی کلوچه ها طلایی بشه. بعد از خارج کردن از فر اگه مجال دادند و دلتون اومد اجازه بدید پنج دقیقه خنک بشه... و بعد نوش جان. 

گرم و سرد و ولرم ، همه جوره اش خوشمزه است. اگه میزان زیادی درست کردید میتونید بعد از خنک شدن در ظرف دربسته در فریزر نگه داری کنید و زمان مصرف از فریزر بیرون بیارید و اجازه بدید یخش باز بشه و بعد در فر مجدد داغ کنید. یا ماکروفر. تا دو ماه در فریزر میمونه. ولی کیفیت اولیه اون یک چیز دیگه است.

این نون یک پیشنهاد ویژه برای سفره های افطار در ماه رمضون محسوب میشه... از دستش ندید.

 اگه در یخچال نگه داری میکنید حتما در ظرف دربسته. در فضای آزاد هم بعد از خنک شدن در ظرف در دار باشه تا خشک نشه. 

اگه بخوام یک محصول با کیفیت ایرانی معرفی کنم خمیر مایه فوری نان رضوی هست که خیلی خوب پف میکنه و خوشبختانه بوی اون قابل تحمل و کم هست. من که ازش راضی ام خدا ازش راضی باشه. حالا ما تعریف کردیم از فردا خراب نکنند کارشونو آبروی ما بره! این تعریف من بیست و چهار ساعت ارزش داره و بعد از اون فاقد اعتبار می باشد.

 میدونم که اینو درست میکنید و لذت میبرید. 

با این مواد حدود بیست و پنج تا کلوچه خواهید داشت. سعی کنید خمیر رو نازک بگیرید و مواد داخلی رو زیاد بریزد.

در زمان میل کردن ریختن آویشن و سس کچاب فراموش نشه... 

نوش جان. دعا برای ما یادتون نره.

دیدگاه‌ها  

+3 #11 شيما 1396-02-06 20:00
درود بر شما بانوي بزرگوار.ميبخشيد به جاي خمير ،از اين نان هاي باگت گرد كوچك اماده ميشه استفاده كرد؟
---------------------
ممنونم. اونطوری دیگه ساندویچ میشه عزیزم.
نقل قول کردن
+3 #10 هدیه 1395-06-16 17:13
سلام واقعا دستورات غذایی شما عالی هستند جای تشکر وقدردانی داره
---------------------------------
سلام. نوش جان. لطف دارید
نقل قول کردن
+3 #9 گل نرگس 1395-04-15 08:03
سلام.ممنون ازدستورات نکته به نکته و باحوصلتون.من چندین بار ازروی دستورات سایتتون غذا و ژله و سالاد درست کردم.همشون عالی شدن.واقعا
ممنونم.میخواستم ازتون تشکر بکنم.خداقوتتون بده و هرروز شاهددستورات بیشتر باشیم
------------------
سلام. نوش جان. بهترین خبری بود که میتونستم بشنوم.
نقل قول کردن
+1 #8 ماندا 1395-03-10 03:59
باسلام و تشکر مجدد بابت هنر و مناعت طبعتون
لطفا اگر وقت داشتید دستور پخت خورش بادمجان رو بذارید.
با سپاس مجدد
-----------------
سلام. وای ... یعنی دو ساله میخوام بزارم وقت نمیکنم. حتما....
نقل قول کردن
+3 #7 معصومه. 1395-03-05 13:19
ظاهرش که عالیه کاش برش خوردشو هم عکسشو میذاشتی
------------------
دیگه چیزی نمود تا بتونم عکس بگیرم. این کلوچه رو بارها درست کردم و همه همه راضی بودن. تاکید میکنم همه. در درست کردنش شک نکنید.
نقل قول کردن
+2 #6 الهام عظیمی 1395-03-03 10:28
سلام
خمیر مایه فوری نان رضوی رو از کجا بگیرم تو قزوین؟
---------------
سلام. خ دانشگاه. نبش استاندارد. یا هر لوازم قنادی فروشی دیگه. همه جا دارن.
نقل قول کردن
+2 #5 معصومه ۷۴ 1395-02-26 17:50
سلام خانومی خسته نباااشین :-) میخواستم بدونم میشه چند مدل از این شورینی یا فینگر فود ها رو آموزش بدین البته اگه مقدووره :-|
-------------------
سلام. حتما. در برنامه قرار میدم.
نقل قول کردن
+2 #4 سمانه 1395-02-26 14:03
سلام شكلات جون چند وقته پست نزاشتي عزيزم ميدونم سرت شلوغ من هر روز ميام اينجا سر ميزنم خوشبختانه مامانم اينا گاز فر خريدن مشكل من حل حالا ميتونم از دستوراي خوشمزت استفاده كنممم يه سوال ميشه براي فر از سيني استيل استفاده كرد ممنون زود جوابم بدي فدااااات
-------------------------
سلام. مبارک باشه.
واقعا سرم شلوغه... این روزهای کسل کننده بهاری و پایان نامه .... دیگه چه شود.
بله. چرا که نه ؟!
نقل قول کردن
+2 #3 نسترن. م 1395-02-22 04:01
سلااااام. این کلوچه ها خیلی خوبن. منم شبیه اینو درست میکنم. فقط پیچیدن خمیرم کمی فرق داره من شکل یه نون باگت خیلی کوچولو فرم میدم ولی بقیه ی مراحلم مثل شماس. با مرغ پخته ی تفت خورده تو پیاز و هویج پخته ی رنده شده وفلفل کمی زیاد هم عالیه.
ممنوووون خانوم هنرمند
-------------------------
سلام. نوش جون. واقعا اون مدل خوشگل میشه ها. حتما امتحان خواهم کرد. یک مینی باگت خوشمزه.
نوش جان
نقل قول کردن
+2 #2 الهام عظیمی 1395-02-21 05:47
سلامم
خسته نباشی شکلات جونم
یه سوال:
این خمیر مایه رضوی رو از کجا بگیرم تو قزوین؟
من از خمیر مایه فرانسوی استفاده میکنم و جدیدا حس میکنم پف خوبی نداره و مزه اشم جالب نیست
--------------------
سلام. لوازم قنادی فروشی ها. مثلا سر کوچه استاندارد یک لوازم قنادی هست داره. دانشگاه.
این عالیه
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir