پای مرغ

بیایید ببینید پای رو بومی سازی کردم! به این روش هر غذای فرنگی و بین المللی رو با دوغ آبعلی و سبزی خوردن بزنید بر بدن ببینید چی میشه!! ایرانی اصیل میشه.

سالهای دور یکبار پای مرغ درست کردم کاملا ابتکاری و نتیجه ای که حاصل شد بی نهایت عالی بود. با خودم گفتم احسنت! هر روز هم این غذارو درست کنم کمه! . بعد گذشت و گذشت! سالها از اون روز گذشت و من یادم رفت. یک روز گفتم اوهه پس چی شد پای مرغ؟ این بار پای گوشت درست کردم و باز از نتیجه ی کارم خوشحال شدم! گفتم نه این بار دیگه فراموشت نمیکنم! اما ... 

تا چندی پیش که دوباره پای مرغ رو درست کردم. و عالی بود! 

این بار پستشو بزارم شما درست کنید شاید این فراموشی های من جبران بشه.

دستور این پست اختصاصی هست و بدون ذکر منبع مجاز به کپی برداری نیستید!!!

 

مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

مواد لازم خمیر:

آرد دو نیم پیمانه

شیر یک چهارم پیمانه

ماست سه چهارم پیمانه

خمیر مایه یک قاشق سوپخوری

روغن یک چهارم پیمانه

شکر یک قاشق غذاخوری

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

خمیر مایه+شکر+ شیر ولرم رو میزاریم کنار تا از سالم بودن خمیر مایه اطمینان حاصل کنیم.در مورد خمیر مایه در پستها زیاد صحبت کردیم.

روغن+ماست+ خمیر مایه و مخلفاتش. کم کم آرد و نمک و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم؛ تا خمیر لطیفی به بدست بیاد. روی خمیر رو میپوشونیم و اجازه میدیم یکی دو ساعت استراحت کنه تا پف کنه.برای پوشاندن خمیر یک سلفون روی اون میکشیم و یک پارچه می اندازیم تا در محیط تاریک باکتری ها فعالیت کنند.

من برای داخل پای از چهارصد گرم فیله مرغ ریز خرد شده که با کره و یک عدد پیاز ریز و دو حبه سیر ریز خرد شده تفت دادم استفاده کردم.و نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز زدم. بعد از اینکه مرغ با آب خودش پخت بهش قارچ اسلایسی رو اضافه کردم. و اجازه دادم قارچ آب بیندازه و آبش جمع بشه.

 نصف پیمانه ذرت پخته و نصف لیوان شیر و دو قاشق پنیر پارمزان به مواد اضافه کردم. در نهایت یک قاشق خامه یا دو قاشق پنیر خامه ای اضافه میکنیم و خاموش میکنیم.

 دیگه عکسها تا حدود زیادی گویا هستند...

نصف خمیر پای رو کف قالب پای و دیواره ها ها بسیار نازک پهن میکنیم و با چنگال کف اون رو سوراخ میکنیم تا کمتر پف کنه. داخل فر داغ شده با دمای ۱۷۵ درجه در طبقه ی وسط قرار میدیم تا چند دقیقه بپزه.

از فر خارج میکنیم و روی خمیر پنیر پیتزا و مواد مرغی رو میریزیم و نیم دیگه ی خمیر رو روی پای برمیگردونیم.

 روی خمیر رو مخلوط یک عدد زرده تخم مرغ و زعفران و کمی شیر میمالیم و کمی کنجد در صورت تمایل.

حدود نیم ساعت یا تا زمانی که روی پای برشته بشه داخل فر میمونه.

میتونید روی خمیر پای رو با چاقو برش بدید.

 دیگه ببینید چقدر دوستش داشتم که میلیون ها عکس ازش گرفته ام. برش خروده و نخورده و قبل و بعد و ....

امیدوارم درست کنید و نوش جان کنیدش...

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir