پای مرغ
بیایید ببینید پای رو بومی سازی کردم! به این روش هر غذای فرنگی و بین المللی رو با دوغ آبعلی و سبزی خوردن بزنید بر بدن ببینید چی میشه!! ایرانی اصیل میشه.
سالهای دور یکبار پای مرغ درست کردم کاملا ابتکاری و نتیجه ای که حاصل شد بی نهایت عالی بود. با خودم گفتم احسنت! هر روز هم این غذارو درست کنم کمه! . بعد گذشت و گذشت! سالها از اون روز گذشت و من یادم رفت. یک روز گفتم اوهه پس چی شد پای مرغ؟ این بار پای گوشت درست کردم و باز از نتیجه ی کارم خوشحال شدم! گفتم نه این بار دیگه فراموشت نمیکنم! اما ...
تا چندی پیش که دوباره پای مرغ رو درست کردم. و عالی بود!
این بار پستشو بزارم شما درست کنید شاید این فراموشی های من جبران بشه.
دستور این پست اختصاصی هست و بدون ذکر منبع مجاز به کپی برداری نیستید!!!
مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1
مواد لازم خمیر:
آرد دو نیم پیمانه
شیر یک چهارم پیمانه
ماست سه چهارم پیمانه
خمیر مایه یک قاشق سوپخوری
روغن یک چهارم پیمانه
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
خمیر مایه+شکر+ شیر ولرم رو میزاریم کنار تا از سالم بودن خمیر مایه اطمینان حاصل کنیم.در مورد خمیر مایه در پستها زیاد صحبت کردیم.
روغن+ماست+ خمیر مایه و مخلفاتش. کم کم آرد و نمک و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم؛ تا خمیر لطیفی به بدست بیاد. روی خمیر رو میپوشونیم و اجازه میدیم یکی دو ساعت استراحت کنه تا پف کنه.برای پوشاندن خمیر یک سلفون روی اون میکشیم و یک پارچه می اندازیم تا در محیط تاریک باکتری ها فعالیت کنند.
من برای داخل پای از چهارصد گرم فیله مرغ ریز خرد شده که با کره و یک عدد پیاز ریز و دو حبه سیر ریز خرد شده تفت دادم استفاده کردم.و نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز زدم. بعد از اینکه مرغ با آب خودش پخت بهش قارچ اسلایسی رو اضافه کردم. و اجازه دادم قارچ آب بیندازه و آبش جمع بشه.
نصف پیمانه ذرت پخته و نصف لیوان شیر و دو قاشق پنیر پارمزان به مواد اضافه کردم. در نهایت یک قاشق خامه یا دو قاشق پنیر خامه ای اضافه میکنیم و خاموش میکنیم.
دیگه عکسها تا حدود زیادی گویا هستند...
نصف خمیر پای رو کف قالب پای و دیواره ها ها بسیار نازک پهن میکنیم و با چنگال کف اون رو سوراخ میکنیم تا کمتر پف کنه. داخل فر داغ شده با دمای ۱۷۵ درجه در طبقه ی وسط قرار میدیم تا چند دقیقه بپزه.
از فر خارج میکنیم و روی خمیر پنیر پیتزا و مواد مرغی رو میریزیم و نیم دیگه ی خمیر رو روی پای برمیگردونیم.
روی خمیر رو مخلوط یک عدد زرده تخم مرغ و زعفران و کمی شیر میمالیم و کمی کنجد در صورت تمایل.
حدود نیم ساعت یا تا زمانی که روی پای برشته بشه داخل فر میمونه.
میتونید روی خمیر پای رو با چاقو برش بدید.
دیگه ببینید چقدر دوستش داشتم که میلیون ها عکس ازش گرفته ام. برش خروده و نخورده و قبل و بعد و ....
امیدوارم درست کنید و نوش جان کنیدش...
دیدگاهها
-------------------
سلام گلم. هر دو مورد در سایت هست گلم
------------------------
سلام عزیزم.
نوش جان . بله عالیه