کیک پیتزا

 این کیکی که امروز میبینید از اون دسته کیک های غذایی هست که برای مهمونی های خودمونی خیلی کاربردیه. از اونجایی برای خودمونی خوبه که خیلی سریع درست میشه و میشه یک ساعت قبل از سرو آماده کردش. و در عین حال که خیلی راحت درست میشه خوشمزه هم هست. 

برای عشاق فست فود هم مناسبه. من این کیک رو بارها درست کردم. در تولد ها یا مراسم مختلف. اگه وسط اون رو مایع گوشتی قرار بدید میشه کیک گوشت ، اگر مایع مرغی داشته باشه کیک مرغ و اگه با مواد سبزیجات پر بشه میشه کیک سبزیجات. پس ما یک بیس کیک مانند داریم که با هر مخلفاتی که دوست داشته باشید میتونید پرش کنید. من اینجا از مواد پیتزا استفاده کردم. 

بریم تا این خمیر کاربردی رو یاد بگیریم.

 مواد لازم : (برای 6 نفر کافی)

آرد دو پیمانه

تخم مرغ چهار عدد

روغن نصف پیمانه (یک دوم پیمانه)

ماست یک پیمانه

بکینگ پودر 3 قاشق چایخوری

 نمک و فلفل به میزان لازم(نمک حدود یک دوم قاشق چاخوری سر خالی و فلفل نوک قاشق چایخوری)

 مواد لایه میانی :

گوشت چرخکرده مخلوط 300 گرم

سوسیس 4 عدد

کالباس 200 گرم

 فلفل دلمه ای نصف یک عدد کوچک

 قارچ یک بسته کوچک

 پیاز یک عدد درشت

ادویه : نمک ، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه ، پودر سیر ،  دارچین و آویشن  

رب و سس گوجه فرنگی به میزان لازم

پنیر پیتزا به میزان لازم

کنجد به میزان لازم

  اول مواد داخلی رو درست میکنیم.کمی روغن میریزیم. نباید لایه ی میانی خیلی چرب باشه. پس مقدار کمی روغن میریزیم و پاز رو توی اون کمی تفت میدیم. میتونید پیاز رو ریز خرد کنید. من ترجیح میدم رنده ریز کنم. بعد گوشت رو اضافه کنید و ادویه ها بجز دارچین و آویشن رو اضافه میکنیم . فلفل دلمه ای رو میریزیم و هم میزنیم تا گوشت کمی بپزه.

هر چی لایه ی میانی بیشتر باشه کیک خوشمزه تره. کلا من همیشه سعی میکنم مواد میانی زیاد بریزم. بماند که همین زیاد هم در منزل ما کم به حساب میاد و اعتراض بر انگیز خواهد بود که چرا موادش کمه! 

وقتی اب گوشت کشیده شد و تفت خورد سوسیس رو اضافه میکنیم و بعد که سوسیس کمی سرخ شد کالباس و قارچ رو اضافه میکنیم.

وقتی مواد خوب سرخ شدن دو قاشق رب و یک قاشق سس گوجه فرنگی رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه و در نهایت وقتی خواستیم شعله رو خاموش کنیم دارچین و آویشن رو اضافه میکنیم.

اجازه میدیم مواد خنک بشه و از حرارت بیفته. اگه مواد داغ رو بریزیم لای کیک باعث میشه از خمیر نشست کنه و بره کف کیک. 

فر رو با دمای متوسط یعنی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا داغ بشه. 

خوب حالا میریم سراغ درست کردن خمیر کیک. تخم مرغ رو در تابستون در ظرف جداگانه حتما بشکنید که اگه مشکل دار بود کل مواد رو خراب نکنه.

تخم مرغ و نمک و فلفل رو خوب هم بزنید تا یکدست بشه. (با دور متوسط همزن حدود پنج دقیقه هم بزنید) 

روغن رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.

ماست رو اضافه کنید. بهتره از ماست چکیده یا خامه ای استفاده کنید.

بکینگ پودر رو همراه با آرد مخلوط و الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا یکدست بشه.

 حالا کف قالب مورد نظرتون رو چرب کنید یا کاغذ بیندازید.  

قالب بهتره 20 در 30 باشه. دو سوم مواد رو کف قالب پهن کنید. روی اون کمی پنیر پیتزا بریزید و روی پنیر کل مواد میانی رو روی خمیر به آرامی بریزید. طوری که فرو نره داخل مایه. 

 بعد دوباره یک لایه پنیر پیتزا و باقی خمیر رو روی مواد باز کنید.

خیلی وسواس نداشته باشید چون خمیر پف میکنه و کامل کل سطح رو پوشش میده.

حالا روی رویه خمیر یک لایه پنیر پیتزا و کنجد بریزید و قالب رو داخل فر قرار بدید. 

 حدود چهل تا یک ساعت زمان میبره تا بپزه. فقط حواستون باشه که کف اون نسوزه. و وقتی کیک پخت اگه دوست داشتید کمی گریل رو روشن کنید تا روش طلایی بشه.

در نهایت اجازه بدید خوب بپزه و از فر خارج کنید و وقتی کمی خنک شد اون رو برش بزنید و نوش جان کنید.

برای اینکه بهتر برش بخوره اجازه بدید کیک 10 تا 15 دقیقه خنک بشه.

همونطور که گفتم مواد داخلی این کیک دسته خودتونه و من یک تقریب فقط بیان کردم. 

میتونید به جای لایه ی رویی که پنیر و کنجد هست از سس کچاب استفاده کنید و با اون به رویه ی کیک طرح بدید.

این کیک رو میتونید در یخچال در ظرف در بسته نگه دارید و موقع سرو در ماکروفر داغ کنید. 

 

 

برای پنیر این کیک از پنیر پیتزای کش و مزه که زرد و سفید هست استفاده کنید. و حواستون به شور بودن پنیر باشه که کل کیک رو شور نکنه. نمک خمیر تقریبی بیان شده و میتونید با میزان نمک مواد میانی اونو کم و زیاد کنید. 

هر چی نمک کمتری استفاده کنید بهتره. نمک بده!!!!!!!!

 

دیدگاه‌ها  

0 #11 نیکی 1395-12-03 07:23
سلام ببخشید با خمیر پیتزاهم می شه درست کرد؟ :-? :sigh:
---------------------
سلام.خیر
نقل قول کردن
0 #10 سمانه 1395-05-11 18:27
سلام عزيزم خوبي اين دستور خمير با موز گردو درست كردم زياد جالب نشد الان واسه گوشت درست كردم قالبم خيلي بزرگ بود پيتزا شد ولييييي خيلي خوشمزه شد خميرش ترده من مادرشوهرم درست كرده بود نانش خيلي سفت شده بود ولي اين خيلي نرم شده بود همه تعريف كردن مرسيييي ازت
ميسه ازت خواهش كنم اموزش تزئين كيك با خامه بزاري
------------------------
خوب نوش جان. هر خمیری کاربرد های زیاد و به خصوصی داره. خدارو شکر راضی بودید.
انشالله ، فعلا نمیتونم قول بدم چون سرم واقعا شلوغه.
نقل قول کردن
0 #9 سمانه 1395-04-15 10:17
سلام درست كردم عزيزم فقط همين شيرين نشده بود و موز هم كه توش بود نميدونم حالت ترشي گرفته بود ولي مامانم ميگفت خوشمزه شده اگه نونش شيرين بود يا با خوما درستكرده بودم عالي ميشد
----------------------
نوش جان. به نظر منم بهتر بود از عسل و خرما و دارچین و شکر استفاده کنید.
نقل قول کردن
0 #8 سمانه 1395-04-10 13:19
سلامم شكلات جون نماز روزه هات قبول حق من اين كيك درست كردم فقط بجاي مواد گوشتي لاي اون موز حلقه حلقه و گردو ريختم هنوز تو فره الان كه دارم فك ميكنم ميگم كاش تو مواد خميري شكر هم ريخته بودم خدا كنه خوشمزه بشه اين من در اوردي اگه خوشمزه بشه لاي بعدي خرما گردو درست ميكنم فدات از اين خوشمزه هايي كه درست ميكني
-------------------------
کاش بیایید و نتیجه رو بگید . ولی باید یکی دو قاشق شکر میزدید. یا از کشمش و خرما استفاده میکردید با دارچین شکری تا شیرین بشه. یا حتی کرم فیل
نقل قول کردن
+3 #7 asma.n 1394-05-15 07:46
سلام کافه شکلات عزیز،من کیک پیتزا رو درست کردم عالی بود.سایتتون فوق العاده اس،من و مامانم عاشق کافه شکلاتیم.در ضمن اگه امکانش هس حلوای سه رنگ هم آموزش بدین..
-----------------------
سلام. ممنونم. سلام به مامان بزرگوارتون برسونید. سعی میکنم در برنامه ام قرار بدم.
نقل قول کردن
+2 #6 asma.n 1394-05-09 21:15
خواهش میکنم جواب بدین
------------------------
آرد قنادی
نقل قول کردن
+2 #5 asma.n 1394-05-08 12:01
سلام میخواستم بدونم آردی که استفاده میکنید آرد قنادیه یا آرد لواشه؟؟؟؟
----------------------
سلام. قنادی
نقل قول کردن
+1 #4 محیاا 1394-03-21 20:40
سلام ن تااخر خرداد، ولی هوس شیرینی درست کردن کرده بودم :lol: ;-)
-----------------------
سلام. موفق باشید.
نقل قول کردن
+1 #3 محیاا 1394-03-20 19:58
سلام کیک کره ای درست کردم خیلی خوب شد ولی واس گاناشش خامه نداشم یکم کره باشکلات اب کردم اخرسر ک سردشد یکم شیر ریختم خوب شد
-----------------------
سلام.
خوشحالم خوب از آب درمد.
مگه امتحاناتتون تموم شد؟
نقل قول کردن
+1 #2 محیا گلی 1394-03-16 05:17
سلام خانمی
خسته نباشید
خانمی من هر وقت میخام مرغ درست کنم داخل آبش پراز ذرات ریز چربی مرغ میشه یعنی وقتی می جوشه ذرات چربی مرغ هم ریز ریز داخل آب میره. علتش چیه؟
---------------------------
سلام. تا حالا این اتفاق برام رخ نداده. شاید مرغ درشت انتخاب میکنید. یا با پوست میپزید؟! قبل از پخت مرغ اون رو خوب با پیاز و سیر و هویج و نمک و ادویه تفت بدید تا سرخ بشه و بعد بپزید. و بعد از چند تا جوش زدن کف روی ظرف رو بردارید.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir