cheesy crust pizza

 خیلی خیلی سرچ کردم تا بتونم اسم این پیتزا رو به ایرانی برگردونم. ولی نتونستم. بهتر بگم امروز cheesy crust pizza داریم. یک پیتزای خوشمزه با ترکیب چند نوع پنیر و حاشیه ی مملو از پنیر که به نظر من بهترین پیتزای دنیاست. میشه گفت نوعی cheese bite pizza هست با ریتم حاشیه ای متفاوت.

این پیتزا در پیتزا فروشی های ایران به اسم ویدیج یا پانچیز یا اسم های مختلف درست میشه.

 در این پست سعی میکنیم کمی بیشتر در مورد پنیر ها و پنیر هایی که میتونیم در پیتزا از اونها استفاده کنیم و سایر مواد پیتزا با هم صحبت میکنیم.

در کلی میخواییم قلق های درست کردن یک پیتزای خوشمزه رو در اینجا جمع کنیم. 

 یک موضوع کلی که وجود داره اینه که پیتزا باید شامل چه چیزهایی باشه. موضوع کلی و همیشگی اینه که هر نوع پیتزا از نون یا خمیر ، سس مخصوص و پنیر تشکیل شده. این بیس اولیه هست. حالا هر چیزی میتونه به این مواد اضافه بشه. 

ولی باید بیس اولیه باید خوشمزه باشه که حتی بدون هیچ چیز دیگه ای بشه از اون استفاده کرد. 

اولین چیز درست کردن یک نون و خمیر مناسب هست. ما تا حالا چند مدل خمیر رو یاد دادیم. که دیگه تکرار نمیکنم. مطمئنا من خمیر و نون آماده ی بیرون رو نمیپسندم. نون های آماده اکثرا خشک میشه و انواع خمیر ها هم برای مصارف مختلف غیر از پیتزا هست. مثلا خمیر نون بربری یا سنگک برای نون هست نه پیتزا یا حتی نون باگت! پس بهتره برای درست کردن پیتزا دست به کار بشید و یک خمیر مناسب رو خودتون درست کنید. در نهایت یک سری پودر های خمیر پیتزا این روزها در بازار هست که در بدترین حالت میتونید از اونها استفاده کنید. پس خمیر نونهای مختلف و نون های آماده ممنوع!!!!!

برای درست کردن خمیر پیتزا میتونید این پست ها رو ببینید : (فرقی نمیکنه از کدوم خمیر استفاده کنید ، هر کدوم که یک بار درست کردید و خوش قلق بود رو دوباره درست کنید.)

خمیر پیتزای ایتالیایی

خمیر پیتزا گوشت و قارچ 

خمیر پیتزا مخصوص

خمیر پیتزا مرغ

 مورد بعدی پنیر هست. معمولا در ایران عادت شده پنیر ماتزارلا (موزارلا) رو به عنوان پنیر پیتزا میشناسن! این موضوع نیست که فقط پنیر مورد استفاده در پیتزا ماتزارلا باشه. موضوعی که مهم هست و قابل توجه اینه که ما بیاییم و انواع پنیر ها و طعم اونها رو خوب بشناسیم و مناسب با غذایی که درست میکنیم یا پیتزایی که میپزیم از نوع پنیری که با ذائقه ی ما جور در میاد استفاده کنیم. 

همیشه استفاده ترکیبی از چند نوع پنیر میتونه بهترین گزینه باشه. مثلا بهتره برای درست کردن پیتزا یا اسنک در ترکیبات پنیری خودتون پنیر پراتو رو با موتزالا قاطی کنید و استفاده کنید.از طرفی پنیر گودا هم یکی از خوشمزه ترین پنیر ها هست. پس تا اینجا ترکیب پنیر گودا ، پراتو ، موتزلا رو برای پیتزا پیشنهاد میکنم. حالا پنیر گودا میتونه شامل ترکیبات مختلف مثل ریحان یا آب لبو باشه . در صورتی که به گودا ترکیباتی مثل سیر و ریحون و آب لبو اضافه بشه ما پنیر پستو رو داریم که نوعی گودا هست. و میتونید در غذاهای مختلف از اون استفاده کنید. مثلا در درست کردن حلقه ی مرغ و ریحون بهترین پنیر برای اون پنیر پستو ی سبز هست. 

علاوه بر اینها نوعی پنیر ترکیبی هم وجود داره که باعث خوشمزه تر شدن پیتزا یا اسنک میشه مثل پنیر های هلندی یا دانمارکی که شرکت هایی در ایران اونها رو تولید میکنن. که خودشون ترکیبی از چند پنیر هست. 

از طرفی برای دادن عطر بهتر به پیتزا یا اسنک میتونید از پارمزان و چدار یا حتی در صورت تمایل بلوچیز استفاده کنید. 

برای چرب و کره ای تر کردن اسنک و پیتزا هم میتونید از پنیر هایی نظیر بوترکیزه(آلمانی) یا کممبر (نوعی پنیر فرانسوی به نام پنیر عشق معروف هست) یا اسرم (پنیر دانمارکی) یا پنیر هلندی مسدمر و .... استفاده کنید. 

حتی به عنوان طعم دهنده در اوناع ساندویچ و اسنک میتونید از پنیر های ایرانی مثل فتا و سفید یا پنیر خامه ای استفاده کنید. 

تمام این نامهارو گفتم که بگم ما نباید برای درست کردن پیتزا و اسنک فقط و فقط به دنبال پنیر موتزارلا باشیم. این پنیر تنها حالت کشداری که مورد انتظار ماست به غذا میده و ما برای طعم و سس نیاز به انواع پنیر داریم که متناسب با ذائقه اعضای خانواده باشه.در ضمن خوبه بدونیم بیشتر پنیر ها بعد از ذوب شدن حالت کشدار خواهند داشت.

 این از جز دوم که پنیر بود. و جز لاینفک سوم که سس هست. سس میتونه شامل هر چیزی باشه. مث گوجه فرنگی یا کچاب یا سس سیر یا سس ریحون یا .... هر سسی که شما دوست دارید و با طعم اون ارتباط برقرار میکنید. 

مواد میانی هم هر چیزی میتونه باشه. ما حتی در سایت پیتزای کباب ترکی داشتیم.سوسیس یا کالباس یا .... من در اینجا از گوشت چرخکرده مخلوط(گوساله و گوسفند) که به همراه یک عدد پیاز متوسط ریز رنده شده با مقدار کمی روغن سرخ کردم و در انتها به اون آویشن و دارچین فراوون اضافه کردم استفاده میکنم.

برای رویه ی پیتزا هم از قارچ و ذرت کنسروی و گوجه و فلفل دلمه ای و زیتون اسلایسی استفاده کردم.

خوب پنیرم که گفتم به دلخواه.

 خمیر پیتزا رو مثل همیشه نازک باز کنید. در حاشیه ی اون مقداری پنیر بریزید. این پنیر میتونه هر چیزی که شما دوست دارید باشه. پیشنهاد من گودا + بوترکیزه + ماتزارلا + پراتو هست. حالا شما هر چیزی که دوست دارید رو بریزید. اگه میخوایید حاشیه بعد از پخت هم سفت باشه میتونید از چدار استفاده کنید. 

بعد با دست طوری که در تصویر میبینید حاشیه رو به سمت داخل بپیچید و لوله کنید. سعی کنید به طور یکنواخت در تمام قسمت ها پنیر بریزید و فراوون!! هر چی پنیر حاشیه بیشتر ، cheesy crust ما خوشمزه تر. حتما از ترکیب چند نوع پنیر استفاده کنید. و دست و دلباز پنیر بریزید!

 فر رو 15 دقیقه زودتر با دمای متوسط داغ کنید و نون با حاشیه پنیری رو برای 5 تا 10 دقیقه در طبقه ی وسط فر قرار بدید تا نون نیم پخت بشه. نیاز نیست پخت کامل طی کنه. ما میخواییم خامی نون گرفته بشه. و از خمیر به نون تبدیل بشه.  در طی این زمان از جلوی فر کنار نرید!! باید صبر کنید و تست کنید ببینید نون در چه وضعی قرار داره.

وقتی نون پخت اون رو بیرون میاریو و لایه ی وسط رو میریزیم. ابتدا کمی سس. من از سس کچاب با طعم سیر و فلفل استفاده کردم. به همراه کمی آویشن و کمی پنیر و بعد روی اون رو گوشت چرخکرده. و در انتها پنیر!!

انواع پنیر ی که دوست دارید. 

 و لایه ی رویی مخلفات (فلفل دلمه ای ، زیتون ،فیله گوجه فرنگی ، قارچ ، ذرت کنسروی) حواستون باشه فیله گوجه فرنگی استفاده کنید تا آب نیندازه . قارچ ها رو با چیبس زن یا قسمت چیبس برش زن رنده اسلایس کنید تا باریک باشن. و مخلفات رویه طوری نباشه که پیتزا خفه بشه و هوا نکشه.

در لایه ی رویی بهتره پنیر ماتزارلا کمی ریخته بشه .

اگه به میزان مناسب از پنیر استفاده کنید حتما پیتزای شما کش میاد. خود پنیر بوترکیزه کش زیادی داره. در ضمن میگن برای زیادتر کش اومدن پنیر پیتزا میتونید روی اون رو با شیر یا آب اسپری کنید. من که خیلی این کار رو دوست ندارم. ولی خوب اینم روشیه که جواب پس داده.

 بعد از کامل کردن قسمت وسطی پیتزا . حاشیه ی پنیری رو با یک عدد زرده تخم مرغ برس میکشیم. و روی اون کمی کنجد میپاشیم. 

این کار باعث میشه هم زیبا و هم خوشمزه تر بشه.

پیتزا دوباره داخل فر میره با همون دما برای 5 تا 10 دقیقه و در این زمان مواظب هستیم کف پیتزا نسوزه و نون اون کاملا بپزه. و بعد از این زمان گریل رو روشن میکنیم. و پیتزا رو کف فر قرار میدیم. و اجازه میدیم با حرارت کم گریل پیتزا و رویه ی اون کملا بپزه.

 بعد از پخت کامل اون رو از فر در میاریم و چند دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه و با پیتزا بر اون رو میبریم. 

یعنی تمام زمان یک طرف اون یکی دو دقیقه ای که اجازه ی خنک شدن میدیم یک طرف. من که طاقت نمیارم. حتی اگه کل چشایی زبونم رو هم از داغی این پنیر های مذاب از دست بدم. بازم باید همونطوری داغ داغ این کراست پنیری خوشمزه رو تست کنم.

از نظر من اون حاشیه ی پنیری یعنی عشق!

 اگه کسی فکر میکنه ازن پیتزای به این بزرگی رو من با کسی شریک شدم سخت در اشتباه!! مگه میشه؟ مگه داریم؟ من از این پیتزا بگذرم؟ نه واقعا؟ فقط یک برش اون رو دختر و همسر میل کردن و باقی مال خودم بود. تا دو روز با ذوق بیدار میشدم که آخ جون صبحانه پیتزا داریم!!

بهترین راه نگه داری اون هم اینه که در زمانی که خنک شد در ظرف در بسته در فریزر نگه دارید و وقتی دوست داشتید میل کنید در ماکروفر یا سر گاز حتی اونو داغ کنید. اینطوری فکرشو بکنید. هر روز میتونید صبحانه پیتزا میل کنید...

 یک پیشنهاد ویژه هم اگه بخوام بدم اینه که در حاشیه ی پنیری میتونید از ژانبون یا نوار های باریک سوسیس استفاده کنید. 

همونطوری که گفتم میتونید از پیتزا رو هر طوری که دوست دارید درست کنید ولی حواستون باشه خیلی سنگین نباشه و مملو از پنیر باشه!!

دیدگاه‌ها  

0 #9 مریم بانو 1395-05-20 14:29
آیا پنیر ها حتما باید رنده شده باشند یا به صورت ورقه ای یا خورد شده هم میشه استفاده کرد؟
-------------------
سلام. نه هر طوری که مایل هستید و میتونید خمیر را شکل بدید استفاده کنید.
نقل قول کردن
0 #8 رقیه 1395-05-09 09:22
سلام عزیزم خوبی از سایت خوبتون واقعا ممنونم خیلی سایت خوبی دارید فکر کنم اسم این پیتزا ، پیتزا با پنیر گودا باشه چون این پنیر گودا هستش عزیزم همیشه سلامت و موفق باشی خانمی راستی چیزای که گذاشتید حتما خوشمزس همه رو باید امتحان کنم
------------------
سلام عزیزم. ممنونم.
ترکیب چند مدل پنیر بوده که گودا هم جزیی از اونها بود.
نقل قول کردن
0 #7 آبنبات 1395-01-28 15:19
:P من میخوااام
----------------------
پس حتما باید دست به کار بشید
نقل قول کردن
0 #6 یلدا 1394-09-14 08:41
خیلییییی جالب و جدید بود. در مورد نحوه پخت پیتزا با فیله گوشت هم توضح بدبد و درجه حرارت لطفا.
-----------------------
سلام. نوش جان.
سعی میکنم حتما یک پست در این مورد قرار بدم.
نقل قول کردن
0 #5 بهنیا 1394-07-03 08:10
سلام.فوق ابعاده ست هم دست پختتون هم توضیحات کامل و جامع تون.
سپاسگذارم کدبانو.
--------------------------
سلام. ممنونم عزیزم از محبتت.
نقل قول کردن
0 #4 بهنیا 1394-07-03 08:08
سلام.
فوق العاده ست.هم دست پختتون هم توضیحات کامل و جامع تون.
سپاسگذارم کدبانو.
----------------------
سلام. ممنونم.
نقل قول کردن
0 #3 z 1394-07-01 12:20
کاراتون عالیه من خیلی دوست دارم .------------------------------
ممنونم عزیزم.
نقل قول کردن
0 #2 عشق اشپزی 1394-07-01 09:10
سلام به به جه پیتزایی باید امتحانش کرد دستتون درد نکنه برای اسمش اگه بخوایم کلمه به کلمه ترجمه کنیم میشه پیتزا با رویه پنیر بهش پیتزای پنیری بگیم جطور؟
------------------------
از نظر لغوی درسته ولی نمیتونه مقصود رو برسونه. پیتزای پنیری شامل پنیر و سس و نون هست و چیز دیگه ای نداره. ولی اینجا مثل پیتزا ی چیز بایت ما تنها دوره ی پنیری داریم.
نقل قول کردن
0 #1 محیاا 1394-06-31 19:49
سلام خیلی هوس انگیزه ممنون ک گذاشتی
-------------------------
سلام. پس حتما امتحانش کنید.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir