پیتزا کباب ترکی

http://s6.picofile.com/file/8188788942/IMG_1243.JPG

یکی از غذاهای محبوب من پیتزاست! البته اشتباه شد ، محبوب همه. چندی پیش در سفری کوتاه در یکی از فست فود های عربی کشورمون بودم که یک پیتزای جالب دیدم.این پیتزا با کباب ترکی درست میشد و هیچ نوع  سوسیس یا کالباسی توش نداشت. البته تمام غذاهای اون رستوران با کباب ترکی درست میشد. حالا ارتباط بین کباب ترکی و لیالی لبنان رو نمیدونم!! ولی از ترکیبش خیلی خوشم اومد.

غیر از اون ، امروزه فست فود هایی داریم که انواع شاورما و پیتزا رو با کباب ترکی عرضه میکنن که هم خیلی خوشمزه است و هم سالم تر. و از اونجایی که همه کباب دوست دارن و پیتزا دوست هسات ، ترکیب این دو هم علاقه مندان زیادی داره.

واسه همین تصمیم گرفتم اون ترکیب رو توی خونه ایجاد کنم.

مواد لازم  :(طبق سلیقه ی خودتون عمل کنید)

کباب ترکی گوشت یا مرغ

نون پیتزا

پنیر پیتزا موزارلا

قارچ و ذرت و فلفل دلمه ای گوجه

سس کچاب

پیاز خام

زیتون سیاه اسلایسی

برای درست کردن کباب ترکی میتونید از این دستور استفاده کنید. (کباب ترکی گوشت یا مرغ) ولی من این بار برای اینکه وقت کافی نداشتم از کباب ترکی آماده استفاده کردم. فکر میکنم توی تمام سوپری ها موجود باشه وکیوم شده و بدون مواد نگه دارنده است. و کافیه فقط 15 دقیقه اون رو بدون روغن درون فر یا تابه تفت بدید و کاملا آماده مصرفه.

خوب پس چون من تنبلم سعی کردم بهترین گزینه و راحت ترین رو انتخاب کنم. ولی شما خیلی سریع خودتون آستین هارو بالا بزنید و مشغول درست کردن کباب ترکی گوشت یا مرغ بشید.(تنها بچه کوچیک داره ها مجاز به تقلب اند!!!!)

http://s3.picofile.com/file/8188788776/download_4_.jpgاز هر نوع خمیر پیتزا میتونید استفاده کنید. ولی بهتره حتما 15 دقیقه قبل از ریختن مواد روی خمیر اون رو داخل فر قرار بدید تا بپزه. چون مواد داخل این پیتزا پخته هست پس نیاز نداره که مدت طولانی درون فر بمونه و از اونجایی که کباب ترکی چرب هست اگه خمیر نپخته باشه ممکنه چربی کباب ترکی باعث شه نونتون خمیر بمونه. بهتره از این(نون پیتزا) دستور برای خمیر استفاده کنید تا نون نازکی داشته باشید. البته تمام دستور های دیگه هم خوب هستش.(انواع خمیر پیتزا)

پس اول مطابق دستور کباب ترکی رو درست کنید. ما نیازی که مواد داخلی مثل قارچ و گوجه و .... نداریم و بیشتر ملاک ما گوشت خالص کباب ترکی هست پس اونها تنها برای مزه دادن استفاده میشه.

بعد از پخت نونتون مقدار کمی سس روش بمالید و کمی پنیر پیتزا روی اون بریزید. کمی! این خیلی مهمه! اینکه یک لایه ی کلفت پنیر بریزید فقط باعث خمیر شدن خمیرتون میشه. ما میخواییم یک نون ترد داشته باشیم.

http://s6.picofile.com/file/8188788842/download.jpg

بعد کباب ترکی رو به دلخواه خودمون روی پنیر و نون میچینیم و باقی مواد رو روی پیتزا میریزیم. اون پیتزایی که من در فست فود خوردم ذرت و گوجه نداشت و به جای اون یک لایه ی کامل روی سطح پیتزا کنجد بود. متاسفانه اسمش رو به یاد نمیارم. اگه کسی میدونست بهم بگه. ولی من برای اینکه با ذائقه ی ایرونی خودمون سازگار ترش کنم کنجد رو حذف کردم و جاش مثل همه پیتزاهامون قارچ و ذرت و .... ریختم.

پس این دسته خودتونه که چی اضافه و کم کنید.

http://s3.picofile.com/file/8188788700/download_1_.jpg

در نهایت بعد از ریختن کباب ترکی کمی پنیر میریزیم و روی اون رو قارچ بسیار نازک و فلفل دلمه ای و گوجه نگینی ریز خرد شده (که دونه هاشو بیرون آوردیم) میریزیم. قبلا هم گفتم قارچ یا سایر سبزیجات خام باید لایه ی رویی باشه نه زیر پنیر چون اگه زیر پنیر باشن آب می اندازن و باعث میشن نونتون خمیر بشه.

بازم یک نکته تکراری رو تکرار کنم ، میتونید برای خرد کردن قارچ از اسلایسر رنده استفاده کنید که هم بسیار نازکه و هم برش های یک اندازه بهتون میده.

و یک سبزیجات که به مواد رویه ی ما اضافه میشه اسلایس پیاز هست. که واقعا هم خونی مزه ای داره با پیتزای ما. پیاز رو بسیار نازک برش بزنیدو مثل یک چیبس نازک در میان سبزیجات رویه ی پیتزا بچینید.

http://s3.picofile.com/file/8188788734/download_2_.jpg

خوب این پست یک اتفاق رو هم در دلش جا داده. اتفاقم اینکه که بعد از 6 سال زندگی مشترک من تازه برای اولین بار دستگاه هوا پزم رو استفاده کردم. هنوز خیلی از وسایلم توی جعبه داره انتظار استفاده شدن رو میکشه! این وسیله هم بالاخره افتتاح شد! واقعا 6 سال فرصت نکرده بودم افتتاحش کنم.

وسیله ی جالب و کاربردی بود به طوری که بعد از گذشت چند روز برام کاملا جای سولاردوم رو گرفت. و به نوعی چون غذاهارو سالم درست میکنه محبوب همسر خونه هم واقع شد. بله!!! این دستگاه که تازه به دنیا اومد خوب تو دل من و آقای خونه جا باز کرده.

برای امتحان دستگاه هم توش  این پیتزا رو درست کردیم که واقعا عالی بود. سعی میکنم از این به بعد دستورهای بیشتری با این دستگاه هم بزارم. البته تقریبا کارش مشابه فر و سولاردوم و ماکروفر و توستر و فر برقی و... کلا همه ی اینها یک کار میکنن! با اندکی تفاوت.

بیشترین چیز که در این دستگاه آدم رو به خودش جلب میکنه به نظر من وضوح تصویر مراحل پخت غذا در اون هست که باعث میشه شیره معده حسابی ترشح بشه و میل به غذاخوردن رو از نظر حظ بصری بالا ببره.

http://s3.picofile.com/file/8188788768/download_3_.jpg

دمای داخل فر این پیتزا مثل باقی اونها در دمای 180 درجه و در طبقه ی وسط فر هست. بهتره اول نون نیم پخت بشه و بعد مواد روی اون ریخته بشه و بعد ابتدا کمی در طبقه ی وسط فر قرار بدید تا نون کاملا بپزه و بعد پیتزا رو کف فر قرار بدید و گریل رو با حرارت کم روشن کنید تا پنیر آب بشه و طلایی. و عد اون رو از فر خارج کنید و برش بزنید.

بهتره برای پنیر پیتزا از ترکیب پنیر کش و مزه استفاده کنید . کش = سفید و مزه = زرد ، رنگ هستش. و پنیر موزارلا بهترین گزینه هست.

http://s3.picofile.com/file/8188788784/download_5_.jpgبهتره برای برش زدن پیتزا یک تا دو دقیقه بهش زمان بدید تا کمی از حرارت بیفته و بعد با چاقوی تیز یا کاتر پیتزا اون رو برش بزنید. وقتی از فر بیرون آوردید و برش زدید روی اون رو آویشن بریزید و نوش جان کنید.

سعی کردم خیلی از نکاتی که معمولا سوال پرسیده میشه رو بیان کنم. بازم سوالی بود در خدمتم.

اسم فست فود مذکور هم لیالی لبنان بود که با یک سرچ کوچیک میتونید شعبه های مختلفش رو در شهرهای مختلف پیدا کنید. یک دسر خوشمزه هم در پستهای آینده خواهیم داشت که اون هم لیالی لبنان هستش.(این دسر تا حدودی شبیه پان اسپانیا هست (تا حدودی) ولی تفاوتهایی داره که اگه عمری باشه پستش رو کامل قرار میدم)

http://s6.picofile.com/file/8188788826/download_6_.jpg

دوستان از اینکه نمیتونم سریع نظرات رو تایید کنم عذر میخوام. واقعا این روزها درگیر درس و داشگاه ام که وقتم رو حسابی میگره. انشالله بعد از این ترم و امتحانات کلی پست دارم . و این دیر کرد ها جبران خواهد شد.

http://s6.picofile.com/file/8188788892/IMG_1236.JPG

پیتزا پزون خوش بگذره..........

پیاز ، کباب ترکی ، قارچ و زیتون سیاه جز لاینفک هستن لطفا حذفشون نکنید!!!!!

http://s6.picofile.com/file/8188788918/IMG_1241.JPG

دیدگاه‌ها  

+1 #2 صحبا 1394-03-04 13:08
سلام کباب ترکی و کباب مرغ و از کجا بیارم؟
بعد اینکه میشه کباب مرغ رو توخونه درست کرد میشه درستورش رو بگین؟
-------------
سلام. یا خودتون درست کنید که دستورش توی سایت هست و لینکشم بالا قرار دادم. از بیرونم که در سوپر مارکت ها بسته بندی داره و میفروشن. توی سایت آموزشش هست
نقل قول کردن
+1 #1 محیاا 1394-02-28 09:19
سلام خیلی عالییییی بود دهنم حسابی آب افتاد ممنون بابت ادرس شیرینی فروشیا
------------------
سلام عزیزم. خواهش میکنم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir