اشترودل گوشت

 چندین مدل خمیر و پیراشکی تا حالا داشتیم. برای همین این پست صرفا میخوام روش پیچیدن اشترودل رو بگم و خودمم از خمیر آماده استفاده کردم.

اولین باری که واژه اشترودل رو شنیدم، و مزه ی اون رو چشیدم، راهنمایی بودم، اون زمان ما مقطع راهنمایی بود! اشترودل نان رضوی!! وای یعنی خوشمزه تر از اینم بود؟ اصلا اون روزهایی که تو مدرسه میفروختن به عشق اون صبح از خواب بیدار میشدم، دیگه کلاس و اینا که هیچ!! از همون موقع ها هم ارادت خاصی به شکم داشتم.ولی سالهای بعد انگار دیگه اون جذابیت رو نداشت، پیراشکی ها، پیتزا ها و انواع نون ها جاشو گرفتن. نمیدونم من بهش عادت کردم؟! یا بهترشو دیدم ولش کردم! هر چی هست از اون همه شوق و شور دیگه چیز آنچنانی نسبت بهش ندارم. دیگه شده مثل بقیه پیراشکی ها برام!! مثل دنیای پر زرق و برق فست فود ها! دیگه جایگاهش مثل بقیه شد!

روش پیچیدنش و رومال و یک سری نکته داره که بریم ادامه توضیح بدم.

 مواد لازم :

خمیر هزارلا مخصوص غذا

گوشت چرخکرده مخلوط گوسفند و گوساله چهارصد گرم

پیاز بزرگ یک عدد ریز رنده شده

فلفل دلمه ای یک عدد ریز خرد شده

قارچ یک بسته کوچک خرد شده

پنیر پیتزا در صورت تمایل

رب گوجه فرنگی و سس کچاب یک قاشق

فلفل سیاه و سفید و قرمز ، زردچوبه ، دارچین ، آویشن ، پودر سیر

مواد رومال:

یک عدد زرده تخم مرغ 

یک قاشق زعفران(اختیاری)

دو قاشق کره

دو قاشق شیر

 

مواد میانی بستگی به خودتون داره. میتونید از مرغ یا گوشت استفاده کنید. ترکیب اصلی اشترودل ها گوشت یا مرغ + قارچ + فلفل دلمه ای هست. این ترکیب اورجینالش. حالا میتونید شبیه مایع ماکارونی درست کنید، یا بدون سس و رب.

من اول گوشت رو به همراه پیاز ریز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه تفت میدم و وقتی سبک شد قارچ و فلفل دلمه ای رو اضافه میکنم و هم میزنم تا گوشت(یا مرغ ریز تکه شده) سرخ بشه. میتونید چند حلقه پیازچه ریز خرد شده رو هم در آخر اضافه کنید تا خوش طعم تر بشه. در آخر یک قاشق سس و یک قاشق رب گوجه فرنگی میتونید اضافه کنید. وقتی خواستید شعله رو خاموش کنید دارچین، آویشن و پودر سیر رو اضافه کنید.

 من از خمیر هزارلا ی آماده استفاده کردم. میشه از خمیر هایی که داخل سایت آموزشش هست هم استفاده کنید. خمیر رو میتونید به مربع های کوچیک تقسیم کنید و به صورت تک نفره هم درست کنید. اکثر خمیر های آماده روش دستور داره. خمیر هزارلا یا یوفکا یا سایر خمیر ها رو میشه برای مدت طولانی تری در فریزر نگه داری کرد و خوب راحتم میشه در زمان های بی وقتی به دادمون برسه. 

برای اینکه خمیر خیلی خشک نشه میتونید کف اون رو با کمی شیر نمدار کنید. 

خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنید همونطور که در شکل میبینید یک سمت اون رو من کمی پنیر پیتزا ریختم و قسمت دیگه رو برش های عرضی بدید. در عکس کامل مشخصه.

 مواد میانی رو روی پنیر ریختم. اضافه کردن پنیر اختیاری هست. میتونید هر چی دوست دارید بریزید.

بعد از اینکه مواد رو ریختید سمت برش خورده رو روی اشترودل برگردونید. ما نمیخواییم رولت داشته باشیم و در نهایت نیاز به یک پیراشکی مستطیلی داریم پس در هنگام برگردوندن لایه ی برش خورده نیازی نیست سخت بگیرید. 

برای روی اشترودل زرده تخم مرغ رو با چنگال میزنیم و شیر و کره آب شده رو بهش اضافه میکنیم و در صورتی که خواستید میتونید یک قاشق زعفران دم شده هم اضافه کنید. و با قلمو روی اشترودل را از مواد رومال بمالید.

اگه دوست داشتید میتونید روی اون رو کنجد بریزید.

 اشترودل رو برای مدت نیم ساعت داخل فر از قبل داغ شده با دمای 180 درجه سانتی گراد در طبقه ی وسط، قرار بدید تا روی اون طلایی بشه و خمیر اون حسابی بپزه. و بعد بیرون بیارید تا داغ داغ سروش کنید. میتونید روی اون رو کمی آویشن بریزید.

در کنار اشترودل حتما سس کچاب سرو کنید.

یک نکته مهم هم اینه که اگه ظرف فر شما تفلن و نچسب نیت حتما زیر خمیر رو قبل از قرار دادن در فر کاغذ مومی(روغنی)، قرار بدید تا نچسبه و وقتی از فر در اوردید اجازه بدید کمی خنک بشه و بعد از کاغذ جدا کنید.

 اینم از نمای نزدیک این دلبر جان ... 

الان که دیدمش دوباره اون اشتیاق در وجودم شکل گرفت. حتما درستش کنیدا، خیلی خوشمزه است. یک پیراشکی بزرگ خانوادگی!

 حتما از فلفل قرمز و پودر سیر و آویشن در این غذا استفاده کنید چون اینها طعم فست فود به غذا میده.

مواد میانی ترجیحا خیلی خیلی کم روغن داشته باشه تا خمیر روغنی درست نشه. روغن زیادی از حفره هایی که در خمیر ایجاد کردید بیرون میریزه و شکل سوختگی روی سطح اشترودل ایجاد میکنه.

خیلی خوشمزه است خصوصا با خمیر هزارلا. 

نوش جون...

دیدگاه‌ها  

+1 #1 آلا 1396-09-20 12:43
سلاااام کدبانو جاااان
وقت بخیر
میخواستم بدونم چند لایه خمیر میذارید؟؟؟؟
------------------
سلام. یک لایه
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir