پیتزا فوری
اگه شمام مثل من یک نی نی وروجک دارید که هر وقت ازش بپرسید چی درست کنم یا چی بخوریم یا چی دوست داری و ... همیشه جوابش پیتزاست ، این دستور به کارتون میاد.
من که همیشه باید پیتزا درست کنم واسه همین خیلی مواد رو که دوست دارم به خورد مینوسا خانومم بدم رو باید توی پیتزا بریزم. البته لازم به ذکره که این وروجک همه چیزو میچشه و اگه باب میل نباشه نخواهد خورد و تمام کلک های من به باد میره. پس باید با دقت و مهارت عمل کنم. ولی چیزهای معمول رو با پنیر پیتزا و آویشن و خصوصا سس کچاب میتونم به خوردش بدم.
این پیش غذا میتونه مناسب و سریع باشه. و به درد مهمونی ها هم میخوره.
مواد لازم :
مواد داخلی پیتزا
پنیر پیتزا
نون تست یا هر نونی که دوست دارید مثلا روگن یا جو یا باگت
سس کچاب
من خیلی نکات درست کردن پیتزا رو گفته ام تا حالا. یک نکته مهم اینه که در استفاده از سس پیتزا میتونید از سس پیاز استفاده کنید. سس پیاز رو باید یک پست جداگانه بزارم ولی علل حساب میتونید از سس کچاب به همراه پودر پیاز استفاده کنید. خوشمزه میشه.
هر نوع نونی که دوست دارید استفاده کنید. من روگن استفاده کردم. میتونید باگت یا تست یا جو یا بوتالی یا .... هر چی دوست دارید. فقط نازک برش بزنید. میتونید انواع نون ها رو در فریزر نگه داری کنید و به وقتش یک ربع زودتر از فریزر در بیارید تا یخش آب بشه.
درست کردن پیتزا یکی از لذت بخش ترین کارهای دنیاست. برای من و مینوسا. و خصوصا برای مینوسا که دوست داره در هر کاری دخالت های لازمه رو داشته باشه. منم در این موارد کل پروژه رو میسپرم به دستش. از ریختن پنیر تا مواد. خوبم هست. چون حس و حال بچه ها عوض میشه و اعتماد به نفسشون بالا میره.
نون مورد نظر رو با سس بپوشونید و پنیر و آویشن بریزید.
مواد میانی پیتزا رو هر چی دوست دارید بریزید. من از مرغ استفاده کردم. ما قبلا پیتزا مرغ و قارچ داشتیم. اینم تقریبا مثل اونه. مرغ رو مکعبی خرد کنید و همراه ادویه که شامل فلفل سیاه و قرمز و سفید هست و زردچوبه کمی + یک عدد پیاز درشت ریز رنده شده و دو حبه سیر ریز رنده شده تفت بدید. استفاده زیاد از زردچوبه باعث بی مزه شدن مرغ میشه. نمک رو هم حتما ابتدای پخت اضافه کنید. بارها گفتم گوشت سفید بدون نمک خیلی بی مزه و بد مزه خواهد بود.
در نهایت بعد از سرخ شدن مرغ سس کچاب و رب گوجه فرنگی اضافه کنید . میتونید به جای این مواد مواد گوشتی بریزید. یا هر چیز دیگه ای.
مواد گوشتی رو روی پنیر بریزید و روی اون مجدد پنیر موزارلا و بعد فلفل دلمه ای ذرت یا زیتون و قارچ اسلایسی و ... هر چی دوست دارید. حتی فیله ی گوجه یا آووکادو خرد شده و .... هر چی دوست دارید.
پیتزا میره توی فر از قبل داغ شده با دمای متوسط (180) در طبقه ی وسط. پنج دقیقه زیر و بعد میره طبقه ی زیر و پنج دقیقه با شعله ی گریل خیلی کم . حواستون باشه گریل میسوزونه وحتما حتما بشینید کنار پیتزا.
چون مواد داخلی پیتزا پخته پس نیازی به پخت زیاد نیست و میخواییم پنیر آب بشه و طلایی شه. بعد از فر بیرون بیارید و آویشن بریزید. آویشن چون زود میسوزه و تلخ میشه حتما باید در انتها اضافه شه.
خوب حالا این پیتزا زمانی فوری ترم میشه که اصلا توی فر نزاریم و توی تابه درستش کنیم. برای سرعت بیشتر و راحتی کار میتونید روی گاز هم درستش کنید.
وقتی نونها آماده شدن و پیتزا رو درست کردید در داخل یک تابه ی داغ شده با حرارت کم روی گاز قرار بدید و در تابه رو بزارید تا بخار بیفته و پنیر آب بشه. حدود پنج دقیقه زمان میبره تا پنیر خوب آب بشه. در تابه نیاز نیست کاملا بسته باشه . زمان روی گاز بودن طولانی نشه چون نون سفت میشه.
این پیتزا رو در ماکروفر و تستر رو هم میتونید درست کنید.
دیدگاهها
--------------------
سلام. نوش جان. معمولا کیک های میوه ای با کره خوشمزه تر خواهند بود. و خصوصا شانسی که اوردید اینه که کیک خمیر نشده. چون نباید میوه رو در هر کیکی اضافه کرد.
-----------------------
سلام.پیکوفایل.
ممنوووون شکلات جووون
-------------------
نوش جون. من اونو میگم دلمه نون. خیلی عالی و خوشمزه هستش.
ممنون میشم در مورد نحوه گذاشتنش تو فر آیا روی سینی میزاری یا توری توضیح میدی ؟ و اینکه بعضی ها میگن روی پنیر آب اسپری کنید تا پنیر خشک نشه و کش بیاد ایا در این پیتزا فوری کاربرد داره یا نه بازم ممنون
-------------------
سلام. اول خمیر رو نیم پز کنید و وقت نون پیتزا نیم پخت شد مواد رو بچینید و خیلی مواد رو روی هم نریزید که راه هوا نداشته باشه. خلوت تر بریزید. به اعتقاد من پنیر خوشمزه و چند نوع پنیر انتخاب کنید اینطوری پنیرتون کشدار خواهد بود.
نوش جان.
---------------------
سلام. ممنونم عزیزم.
مرسی همراه ما هستید.