کلوچه گوشت
دنبال درست کردن یک عصرونه یا شام خوشمزه اید ؟ مهمون دارید نمیدونید چی درست کنید که هم خوشگل باشه و هم خیلی خوشمزه؟ حتما این کلوچه های گوشتی رو امتحان کنید. خمیر این کلوچه ها همون خمیر نون باگت هست با یک کوچولو تغییرات و محتویات داخلی اون هم مطابق با سلیقه ی شما میتونه عوض بشه.
در زیر پیشنهاد من برای درست کردن کلوچه ی گوشت و مرغ هست که خیلی خوشمزه است.
cheesy crust pizza
خیلی خیلی سرچ کردم تا بتونم اسم این پیتزا رو به ایرانی برگردونم. ولی نتونستم. بهتر بگم امروز cheesy crust pizza داریم. یک پیتزای خوشمزه با ترکیب چند نوع پنیر و حاشیه ی مملو از پنیر که به نظر من بهترین پیتزای دنیاست. میشه گفت نوعی cheese bite pizza هست با ریتم حاشیه ای متفاوت.
این پیتزا در پیتزا فروشی های ایران به اسم ویدیج یا پانچیز یا اسم های مختلف درست میشه.
در این پست سعی میکنیم کمی بیشتر در مورد پنیر ها و پنیر هایی که میتونیم در پیتزا از اونها استفاده کنیم و سایر مواد پیتزا با هم صحبت میکنیم.
در کلی میخواییم قلق های درست کردن یک پیتزای خوشمزه رو در اینجا جمع کنیم.
پیراشکی مرغ
تا الان دو مدل خمیر پیراشکی رو با هم مرور کردیم. مدل اول خمیری که در فر درست میشد و مورد دوم یک مد خمیر که قابل سرخ کردن بود. امروزم یک مدل دیگه خمیر پیراشکی سرخ کردنی که خیلی هم راحت درست میشه رو با هم مرور کنیم.
از طرفی مواد داخلی این پیراشکی هست که میتونید مواد گوشتی یا مرغی یا حتی سوسیس و کالباس بریزیم.
کیک پیتزا
این کیکی که امروز میبینید از اون دسته کیک های غذایی هست که برای مهمونی های خودمونی خیلی کاربردیه. از اونجایی برای خودمونی خوبه که خیلی سریع درست میشه و میشه یک ساعت قبل از سرو آماده کردش. و در عین حال که خیلی راحت درست میشه خوشمزه هم هست.
برای عشاق فست فود هم مناسبه. من این کیک رو بارها درست کردم. در تولد ها یا مراسم مختلف. اگه وسط اون رو مایع گوشتی قرار بدید میشه کیک گوشت ، اگر مایع مرغی داشته باشه کیک مرغ و اگه با مواد سبزیجات پر بشه میشه کیک سبزیجات. پس ما یک بیس کیک مانند داریم که با هر مخلفاتی که دوست داشته باشید میتونید پرش کنید. من اینجا از مواد پیتزا استفاده کردم.
بریم تا این خمیر کاربردی رو یاد بگیریم.
پیتزا کباب ترکی
یکی از غذاهای محبوب من پیتزاست! البته اشتباه شد ، محبوب همه. چندی پیش در سفری کوتاه در یکی از فست فود های عربی کشورمون بودم که یک پیتزای جالب دیدم.این پیتزا با کباب ترکی درست میشد و هیچ نوع سوسیس یا کالباسی توش نداشت. البته تمام غذاهای اون رستوران با کباب ترکی درست میشد. حالا ارتباط بین کباب ترکی و لیالی لبنان رو نمیدونم!! ولی از ترکیبش خیلی خوشم اومد.
غیر از اون ، امروزه فست فود هایی داریم که انواع شاورما و پیتزا رو با کباب ترکی عرضه میکنن که هم خیلی خوشمزه است و هم سالم تر. و از اونجایی که همه کباب دوست دارن و پیتزا دوست هسات ، ترکیب این دو هم علاقه مندان زیادی داره.
واسه همین تصمیم گرفتم اون ترکیب رو توی خونه ایجاد کنم.
پیراشکی سوسیس
در پست های قبلی روش درست کردن پیراشکی شیرین که هم میتونه کرم دار باشه و هم شکلاتی رو گفتیم. در پستهای قبلترشم روش درست کردن پیراشکی گوشت رو در فر آموزش دادیم. توی این پست دستور پیراشکی سوسیس سرخ کردنی رو داریم. مواد داخلی پیراشکی دسته خودتونه که چی باشه میتونید از سوسیس یا گوشت استفاده کنید.
موضوع با اهمیت خمیرشه که فوق العاده خوبه. اسفنجی و نرم و پفش بی نظیره.