پیراشکی سوسیس

http://s5.picofile.com/file/8169363392/IMG_2348.JPG

 در پست های قبلی روش درست کردن پیراشکی شیرین که هم میتونه کرم دار باشه و هم شکلاتی رو گفتیم. در پستهای قبلترشم روش درست کردن پیراشکی گوشت رو در فر آموزش دادیم. توی این پست دستور پیراشکی سوسیس سرخ کردنی رو داریم. مواد داخلی پیراشکی دسته خودتونه که چی باشه میتونید از سوسیس یا گوشت استفاده کنید.

موضوع با اهمیت خمیرشه که فوق العاده خوبه. اسفنجی و نرم و پفش بی نظیره.

پیراشکی کرم دار و شکلاتی

http://s5.picofile.com/file/8165148492/IMG_0026.JPG

 یکی از چیزهایی که در دوران بچگی منو مجذوب خودش میکرد پیراشکی یا همون دونات کرم دار بود! یعنی هر چی بگم کم گفتم. انقدر عشق من محسوب میشد که حاضر بودم اون پیراشکی های روغنی و خمیری رو به عشق همون یک قاشق کرمی که داخلش بود بخورم.

ولی زمان گذشت! زمونه بازیهاش حساب نداره!! گذشت و گذشت تا من یاد گرفتم توی خونه پیراشکی درست کنم. و هر چقدر دوست دارم توش کرم بریزم و دیگه مجبور نباشم خمیر بخورم جای کرم. من سعی میکنم تمام تجربه های پیراشکی پزیم رو با شما به اشتراک بزارم. باشد که شما هم لذت درست کردن و خوردن یک پیراشکی خوشمزه رو ببرید.

قبل از شروع کار هم بگم بجز زمان استراحت خمیر ، کلا درست کردن این پیراشکی نیم ساعت هم زمان نمیبره. پس می ارزه به امتحانش.

پیتزا کالباس

http://s5.picofile.com/file/8160439518/IMG_1911.JPG

 خوب باز پیتزا. قبلا چند مدل خمیر پیتزا یادم دادم که با مراجعه به پستهای زیر میتونید یادشون بگیرید. من امروز قصد گذاشتن خمیر جدید ندارم. خمیرها رو در قبلا آموزش دادم. تازه چون شب امتحانه و من خیلی فرصت ندارم سعی میکنم پست رو زود تموم کنم.

 پیتزا گوشت و قارچ 

پیتزا مخصوص

پیتزا مرغ

امروزم پیتزا داریم. از نوع کالباسیش! خوب برای اونهایی که مثل من فست فود خور هستند هیچ پیتزایی جای این مدل رو نمیگیره. در خیلی از رستوران ها هم این مدل پیتزا مخصوص خودشون هستش. البته با یک کوچولو تغییر.

پیتزا مرغ و قارچ

http://s5.picofile.com/file/8150675150/IMG_1058.JPG

 اووم پیتزا!

خوب چون بچه ی خوبی بودم و درسمو خوندم الان به خودم جایزه دادم که بیام و یک پست جدید بزارم. البته نه اینکه من درس خون باشم ! توی کارشناسی انصافا به جز شب امتحان وقت شریفم رو تلف نمیکردم که درس بخونم!! اما الان فرق میکنه. انصافا درس ها در ارشد دوست داشتنی تر هست و آدم حس نمیکنه داره عمرش رو به پای الگریتم ها و برنامه های پر از ارور و خطا تلف میکنه! و آخرم برنامه اش خروجی نگیره و در نتیجه فیل بشه!

خوب بریم سر پیتزا مرغ. من اولین باری که پیتزا مرغ خوردم بر میگرده به خیلی سال پیش. اصلا ذهنم با این موضوع کنار نمیومد که پیتزایی غیر از کالباس و گوشت باشه! ولی خوب دیدیم که بود. و انصافا هم خیلی خوشمزه است. دو مدل خمیر پیتزا قبلا قرار دادم که با کلیک روی لینک اونها میتونید دستورشو ببینید. امروزم یک مدل دیگه خمیر داریم. که راحتر درست میشه.

پیتزا گوشت و قارچ

 پیتزا مخصوص  

پای چوپان (shepherds pie)

http://s5.picofile.com/file/8150675868/IMG_1036.JPG

 این یک نوع از انواع پای ها هستش که در کشور انگلستان برای اولین بار درست شد. اما امروزه  در تمام نقاط جهان درست میشه. پای چوپان یا پای روستایی !! 

حالا اسم این پای از کجا نشات گرفته من دقیق نمیدونم. احتمالا این غذای چوپان ها در انگلیس بوده. شایدم غذای روستایی ها! چون به گوشت فراوون دسترسی داشتند . و اونو با پنیر که از تولیدات دامی هست با انواع سبزیجات درست میکرند! به هر حال مهم اینه که غذای بی نهایت خوشمزه ای هستش.

 

پیتزا گوشت و قارچ + خمیر پیتزا

http://s5.picofile.com/file/8143167142/IMG_0457.JPG

یکی از چیزهایی که از کوچیک و بزرگ دوست داریم پیتزا هستش . من خودم عاشق فست فود هستم و هر نوعیش رو دوست دارم . مخصوصا اونی که توی خونه با مواد سالم و تازه درست بشه. پیتزا از نظر من خوشمزه ترین غذای دنیاست. یک مدل خمیر پیتزای خوب خوش قلق و خوشمزه رو قبلا در این پست یاد دادم. در این پست هم طرز تهیه ی یک خمیر دیگه را آموزش میدم برای دوستانی که تمایل داشتند داخل خمیر پیتزا تخم مرغ نداشته باشه. ولی بازم تاکید میکنم اون خمیر پیتزا قبلی فوق العاده بوده. 

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir