کیک موز

سالهی خیلی دور در سایت یک کیک سیب داشتیم و دستور ابداعی اون گذاشتم که بینهایت سریع و خوشمزه درست میشه، این پست هم دقیقا اون دستوره با اندکی تغییر ولی با بافتی بی نظیر و خوشمزه.

یک کیک موز و گردو هم داشتیم که اونم بی نهایت خوشمزه است. 

و یک کیک موزی شکلاتی که هم بافت خیس و هم طعمی دلنشین داره.

مواد لازم:

تخم مرغ سه عدد

آرد دو پیمانه

شکر یک پیمانه

موز یک عدد درشت و رسیده

شیر یا آب میوه نصف لیوان

روغن نصف لیوان

گردوی خرد شده در صورت تمایل نصف پیمانه

شکلات چیپسی در صورت تمایل نصف پیمانه

بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری 

هل و دارچین ترکیبی یک قاشق چایخوری

اولین کار اینه که فر رو با دمای 175 درجه روشن کنیم و اجازه بدید داغ بشه. در اون فاصله قالب مورد نظر رو آماده و آرد پاچی میکنیم و کنار میزاریم. در صورت لزوم میتونید کف قالب رو کاغذ روغنی بیندازید. و میریم تا مایع کیک رو آماده کنیم.

ابتدا تخم مرغ هارو به همراه هل و دارچین و شکر با همزن دستی یا برقی میزنیم تا یکدست بشه.

بعد روغن رو اضافه میکنیم و با احتیاط هم میزنیم. (وقتی مواد رقیق میشه ممکنه به اطراف بپاچه)

من از آب میوه برای کیک استفاده میکنم، میتونید از آب معمولی یا شیر هم استفاده کنید. من از آب آناناس استفاده کردم و آب آناناس رو اضافافه کرده و با احتیاط هم میزنیم.

یک عدد موز درشت و رسیده رو له میکنیم و به مواد  اضافه میکنیم.

بکینگ پودر و آرد رو با هم مخلوط کنید و دو بار الک کرده و به مواد کیک اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه و در نهایت اگه دوست داشتید نصف پیمانه گردوی خرد شده رو بهش اضافه کنید(من برای اینکه گردو ته نشین نشده معمولا در کمی آرد یا پودر کاکایو میغلتونم و بعد اضافه میکنم و یک روش بهتر هم اینه که بعد از اینکه مایه رو داخل قالب ریختم گردو رو روی مایع میریزم و خودش زمانی که پف کنه گردو رو داخل بافت کیک فرو میبره)

حالا مواد کیک رو داخل قالب ریخته و در طبقه ی وسط فر از قبل داغ شده با دمای متوسط 175 درجه قرار میدیم. برای مدت سی الی چهل دقیقه.

میتونید کمی موز خرد شده روی مایه کیکی که در داخل قالب ریختید بریزید تا در انتهای پخت طعم خیسی بیشتری به کیکتون بدید.

اگه دوست داشتید شکلات چیپسی اضافه کنید، همزمان با گردو و با روشهایی که برای اضافه کردن گردو گفتم این کارو انجام بدید.

بعد از پخت کامل و تست خلال دندون تمیز، اجازه بدید کیک خنک بشه و اون رو از قالب خارج کنید. من با سس شکلات و توت فرنگی تازه اون رو سرو کردم. 

دوستانی که فر ندارند میتونند از پلو پز یا یک قالبمه بزرگ که در محکم داره رو روی حرارت مستقیم گاز قرار بدید و روی حرارت شعله پخش کن بزارید،دمای شعله پایین باشه. بعد قالب کیک رو داخل قابلمه قرار داده و دمکنی قرار بدید روی در قابلمه و در قابلمه را بزارید. 

حتما زیر قابلمه رو هم از 15 دقیقه زودتر روشن کنید، تا گرم باشه. و بهتره کیک های این سبکی رو اگه داخل قابلمه درست میکنید از قالب میان تهی استفاده کنید. تا وسط کیک خمیری نباشه.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir