کیک موز
سالهی خیلی دور در سایت یک کیک سیب داشتیم و دستور ابداعی اون گذاشتم که بینهایت سریع و خوشمزه درست میشه، این پست هم دقیقا اون دستوره با اندکی تغییر ولی با بافتی بی نظیر و خوشمزه.
یک کیک موز و گردو هم داشتیم که اونم بی نهایت خوشمزه است.
و یک کیک موزی شکلاتی که هم بافت خیس و هم طعمی دلنشین داره.
مواد لازم:
تخم مرغ سه عدد
آرد دو پیمانه
شکر یک پیمانه
موز یک عدد درشت و رسیده
شیر یا آب میوه نصف لیوان
روغن نصف لیوان
گردوی خرد شده در صورت تمایل نصف پیمانه
شکلات چیپسی در صورت تمایل نصف پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
هل و دارچین ترکیبی یک قاشق چایخوری
اولین کار اینه که فر رو با دمای 175 درجه روشن کنیم و اجازه بدید داغ بشه. در اون فاصله قالب مورد نظر رو آماده و آرد پاچی میکنیم و کنار میزاریم. در صورت لزوم میتونید کف قالب رو کاغذ روغنی بیندازید. و میریم تا مایع کیک رو آماده کنیم.
ابتدا تخم مرغ هارو به همراه هل و دارچین و شکر با همزن دستی یا برقی میزنیم تا یکدست بشه.
بعد روغن رو اضافه میکنیم و با احتیاط هم میزنیم. (وقتی مواد رقیق میشه ممکنه به اطراف بپاچه)
من از آب میوه برای کیک استفاده میکنم، میتونید از آب معمولی یا شیر هم استفاده کنید. من از آب آناناس استفاده کردم و آب آناناس رو اضافافه کرده و با احتیاط هم میزنیم.
یک عدد موز درشت و رسیده رو له میکنیم و به مواد اضافه میکنیم.
بکینگ پودر و آرد رو با هم مخلوط کنید و دو بار الک کرده و به مواد کیک اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه و در نهایت اگه دوست داشتید نصف پیمانه گردوی خرد شده رو بهش اضافه کنید(من برای اینکه گردو ته نشین نشده معمولا در کمی آرد یا پودر کاکایو میغلتونم و بعد اضافه میکنم و یک روش بهتر هم اینه که بعد از اینکه مایه رو داخل قالب ریختم گردو رو روی مایع میریزم و خودش زمانی که پف کنه گردو رو داخل بافت کیک فرو میبره)
حالا مواد کیک رو داخل قالب ریخته و در طبقه ی وسط فر از قبل داغ شده با دمای متوسط 175 درجه قرار میدیم. برای مدت سی الی چهل دقیقه.
میتونید کمی موز خرد شده روی مایه کیکی که در داخل قالب ریختید بریزید تا در انتهای پخت طعم خیسی بیشتری به کیکتون بدید.
اگه دوست داشتید شکلات چیپسی اضافه کنید، همزمان با گردو و با روشهایی که برای اضافه کردن گردو گفتم این کارو انجام بدید.
بعد از پخت کامل و تست خلال دندون تمیز، اجازه بدید کیک خنک بشه و اون رو از قالب خارج کنید. من با سس شکلات و توت فرنگی تازه اون رو سرو کردم.
دوستانی که فر ندارند میتونند از پلو پز یا یک قالبمه بزرگ که در محکم داره رو روی حرارت مستقیم گاز قرار بدید و روی حرارت شعله پخش کن بزارید،دمای شعله پایین باشه. بعد قالب کیک رو داخل قابلمه قرار داده و دمکنی قرار بدید روی در قابلمه و در قابلمه را بزارید.
حتما زیر قابلمه رو هم از 15 دقیقه زودتر روشن کنید، تا گرم باشه. و بهتره کیک های این سبکی رو اگه داخل قابلمه درست میکنید از قالب میان تهی استفاده کنید. تا وسط کیک خمیری نباشه.
دیدگاهها
کیکت عاااالیه . من الان در یک دوران بدون فر زندگی میکنم موقتا .
بنظرت این کیک تو قابلمه و روی گاز خوب میشه ؟
کیک شکلاتی و اسفنجی را درست کردم و خوب شد .
ممنووون .
--------------------
سلام عزیزم. ممکنه به خاطر وجود میوه خیلی پف نکنه
------------------
سلام. چشم عزیزم.
------------------
سلام عزیزم. ممنونم از اعتماد شما .
---------------------
سلام عزیزم.
مرسیییی
حتما . امروز تو لیستم نوشتم.