کیک اسفنجی نارگیل

کیک اسفنجی و شیفون دو کیک مناسب برای خامه کشی های سنگین هستند. امروز میخوام یک کیک دیگه که اسفنجی هست و مناسب خامه کشی رو بهتون معرفی کنم.

کیک اسفنجی نارگیل بسیار راحت درست میشه و در عین حال پر از مزه هست.

در صورتی که طعم نارگیل رو دوست ندارید میتونید این کیک رو با بادام یا فندوق درست کنید و دقیقا به اندازه ای که پودر نارگیل هست پودر بادام یا فندوق بریزید. 

 مواد لازم:

تخم مرغ 9 عدد

آرد قنادی 210 گرم 

شکر 340 گرم

کره 70 گرم

پودر نارگیل 70 گرم

نشاسته ذرت 25 گرم

بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری

وانیل کره ای یا اسانس نارگیل چند قطره

نمک یک پنسه

اولین کاری که در تمام کیک ها انجام میدیم روشن کردن فر بادمای متوسط هست. حداقل باید 10 دقیقه فر داغ بشه و بعد کیک داخلش قرار بگیره.

کف قالب رو کاغذ روغنی بیندازید. من از دو قالب بیست سانتی استفاده کردم. میتونید از یک قالب 25 سانتی هم استفاده کنید.ولی تایم پخت طولانی تر میشه.

اگه تخم مرغ های شما خیلی درشت بود 8 عدد کافیه. تخم مرغ هارو سرد و از یخچال خارج کنید. زرده و سفیده اون رو جدا کنید و سفیده به همراه نصف شکر حسابی هم بزنید تا پف کنه. و بعد داخل یخچال قرار بدید.

زرده رو به همراه باقی شکر و اسانس وانیل یا اسانس نارگیل(اگه از اسانس استفاده میکنید در حد دو قطره و اگه از وانیل استفاده میکنید نوک قاشق کافیه) انقدر هم بزنید تا کشدار و کرم بشه.

کره ای که در دمای محیط قرار گرفته رو به مخلوط زرده اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم.

 آرد + بکینگ پودر + نمک + نشاسته ی ذرت را مخلوط میکنیم و چند بار الک میکنیم. بعد پودر نارگیل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه. اگه نمیخوایید داخل بافت کیک نارگیل زیر دندون بیاد میتونید نارگیل رو در یخچال قرار بدید و وقتی سرد بود یکی دو پالس آسیاب کنید تا پودری تر بشه. ولی اگه نارگیل گرم باشه و آسیاب کنید به روغن می افته و دیگه مناسب مصرف نیست.

حالا یک سوم از سفیده تخم مرغ رو با مواد زرده مخلوط کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا صاف بشه. و بعد یک دوم مواد آردی رو به مخلوط اضافه کنید و باز هم دورانی با لیسک هم بزنید تا یکدست بشه. 

مجدد یک سوم از سفیده تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید و وقتی یک دست شد یک دوم باقی مانده مواد آردی رو اضافه کنید و دورانی هم بزنید تا یکدست بشه.

در انتها یک سوم باقی مانده سفیده تخم مرغ را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه.

وقتی مواد کاملا یکدست شد اونها رو به اندازه ی مساوی در قالبها یا قالبمون میریزیم و سر اون رو صاف میکنیم و داخل فر داغ در طبقه ی وسط و با دمای متوسط قرار میدیم.

حدود 45 دقیقه تا یک ساعت زمان میبره بپزه و میتونید بعد از گذشت زمان سی دقیقه وقتی بوی کیک بلند شد با خلال دندون تست کنید که آیا پخته یا خیر.(خلال دندون را داخل مرکزی ترین نقطه ی کیک فرو ببرید و اگه خمیری به اون نچسبید یعنی کیک پخته)

بعد از پخت کیک اجازه بدید دو دقیقه در فر خاموش بمونه و بعد بیون بیارید و اجازه بدید داخل قالب کمی خنک بشه. بعد دور تا دور کیک رو با چاقو باز کنید و به آرومی کیک رو از قالب خارج کنید و روی صفحه ی توری قرار بدید تا کیک خنک بشه و بعد داخل سلفون بپیچید و در یخچال نگه داری کنید تا کامل خنک بشه و مناسب خامه کشی باشه.

 - در هنگام جدا کردن زرده از سفیده اصلا نباید زرده داخل سفیده قاطی بشه. ظرفی که سفیده در اون زده میشه و پره های همزن باید کاملا تمیز و خشک باشن.

- دمای فر باید متوسط باشه و نباید خیلی داغ یا سر باشه.

- برای مخلوط کردن نهایی مواد اصلا از همزن نباید استفاده کرد چون پف کیک رو خراب میکنه و حباب های هوایی سفیده تخم مرغ رو از بین میبره.

- اگه نمیتونید سفیده تخم مرغ رو خوب پف بدید و پوک کنید میتونید از کرم تارتار استفاده کنید. در حد خیلی کم.

- بافت این کیک کاملا اسفنجی هست و مناسب برای کیک های سنگین و خامه کشی هستش.

دیدگاه‌ها  

0 #1 نسترن.م 1398-06-25 20:37
سلاااام شکلات جان . ممنوووون برای دستور کیکت که دقیق و کامل توضیح میدی . من برای همه ی کیک های خامه ای فقط اسفنجی ساده درست میکنم . ولی حتما این را هم درست میکنم .
با تشکر خانوم هنرمند .
-------------------
سلام عزیزم. حتما امتحان کنید کیک های دیگه رو.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir