پای سیب

بعضی دستورها هست که خیلی راحته و در عین حال خیلی خوشمزه. و یک حسن دیگه هم که داره از موادی تشکیل میشه که همیشه در هر خونه ای موجود هستش.

این دستور یکی از اونهاست. دقیقا مشابه پای سیب های بازاری و قنادی ها میشه و بسیار سبک و خوشمزه است. من دستور اصلی رو نصف کردم و مواد رو نصف گفتم. میتونید دستور رو چند برابر کنید و در مقیاس بیشتر درست کنید.

این پای سیب به صورت تک نفره و در قالب تک نفره درست میشه.

 

مواد لازم:

سیب یک عدد درشت

تخم مرغ دو عدد

آرد یک و یک چهارم پیمانه

روغن مایع یک چهارم پیمانه

شیر یا ماست شیرین یک چهارم پیمانه

شکر سه چهارم پیمانه

بکینگ پودر یک قاشق چیخوری

دارچین و هل یک قاشق چایخوری 

وانیل نوک قاشق چایخوری

اول از همه فر رو روشن میکنیم تا گرم بشه. دمای مورد نظر ما 175 درجه سانتی گراد و طبقه ی مورد نظر ما وسط هست.

شکر و شخم مرغ ها و وانیل رو با همزن خوب هم میزنیم. اگه بخواییم عطر و بوی وانیل بیشتر باشه بهتره از وانیل کره ای استفاده کنیم. این هم زدن باید در حدی بشه گه نخم مرغ و شکر حسابی مخلوط و سبک بشه.

روغن و ماست(یا شیر! ولی ماست پوک ترش میکنه) رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا یکدست بشه.

و در انتها مخلوط آرد و بکینگ پودری که دو بار الک کردیم رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه.

سیب رو ورقه ای و نازک برش میزنیم. و روش مخلوط هل و دارچین رو میریزیم. میزانی که بریزید بستگی به سلیقه ی خودتون داره و اگه هل ندارید میتونید حذفش کنید. اما به نظر من ترکیب هل و دارچین یک ترکیب بی نظیره! من جوری دوستشون دارم که حتی تو ماکارونی هم میریزمشون!

خوب حالا داخل قالب های مخصوص پای سیب کاغذ روغنی بیندازید ویک سوم از قالب رو از مواد پای سیب پر کنید. و روی مواد یک برش از سیب رو قرار بدید و دوباره روی سیب رو با یک سوم مواد پر کنید . 

حالا قالب های ما با دو سوم پر شده از مواد آماده اند تا داخل فر برن. اون یک سوم خالی مونده ی بالای قالب ها هم برای پف کیک ها هست.

قالب ها رو داخل فر قرار بدید و اجازه بدید بپزه. مدت زمان پخت متغییر هست و حدود بیست دقیقه زمان میبره تا بپزه. این زمان میتونه بیشتر و کمتر بشه. طلایی شدن روی پای سیبها میتونه نتیجه ی پخت باشه ولی باز هم این به دمای فر بستگی داره.

در صورت نیاز برای طلایی شدن روی پای سیب ها میتونید گریل فر رو برای چند ثانیه روشن کنید.

پس پخت کامل پای سیب و خارج کردن آن از فر اونها رو روی سینی توری فر قرار بدید تا خنک بشه و وقتی کاملا خنک شد روشون پودر قند الک کنید. اگه هنوز داغ باشه و روشون پودر قند الک کنید پودر قند آب میشه و جذب میشه و روی پای ها نمیمونه.

یک پیشنهاد هم دارم برای این خمیر اینکه میتونید از آناناس هم به جای سیب استفاده کنید با این تفاوت که آناناس بالای روی پای باشه و از کمپوت اون باید استفاده کنید و کاملا خشک باشه. البته یک دستور معرکه برای کاپ کیک آناناس قبلا داشتیم. که میتونید اینجا ببینیدش. 

برای نگه داری این کاپ کیک بهتره اون رو در محیط خشک و خنک نگه دارید و برای دو تا سه روز تازگی خودش رو حفظ میکنه.

حتما توصیه میگنم امتحانش کنید بینهایت راحته و خوشمزه.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir