کیک بی بی

 کیک بی بی یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین برند کیکهای ایرانه. که در شعبه های مختلف کیک بی بی در تهران تولید و به فروش میرسه. خیلی از ماها حداقل یک بار اون رو امتحان کردیم حتی با وجود اینکه ساکن تهران نبوده باشیم. شعبه ی فروش این کیک ها در تهران هست و در شهرهای نزدیک تهران گاهی کافی شاپ ها و برخی قنادی ها از اونجا میارن و میفروشن. تا جایی که من اطلاع دارم و در قزوین دیدم. از شهرهای دیگه خبر ندارم.

من سعی کردم یک رسپی نزدیک به کیک بی بی اصلی رو درست کنم. امیدوارم شمام درست کنید و با ورژن اصلیش مقایسه کنید.ببنیم تا چه حد کپی کردیم ازش!!

مواد لازم:

تخم مرغ درشت دو عدد

آرد دو پیمانه

شکر یک و یک دوم پیمانه

شیر یک پیمانه

روغن مایع مخصوص پخت و پز یک دوم پیمانه

آبجوش یک دوم پیمانه

پودر کاکائو یک دوم پیمانه

پودر نسکافه یک قاشق غذاخوری

بکینگ پودر دو و نیم قاشق چایخوری

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری

نمک یک پنسه

 

مواد لازم سس:

شیر یا آب نصف پیمانه

نسکافه یا هات چاکلت یک بسته کوچک

شکلات آب شده شیری یا نوتلا یک قاشق غذاخوری

 

مواد لازم خامه شکلاتی:

خامه فرم گرفته نیم کیلو

شکلات صبحانه(نوتلا) صد گرم

پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری

فر را با دمای 175 درجه یا همون دمای متوسط روشن کنید و اجازه بدید گرم بشه.

کف قالب مورد نظر که بهتره 20 سانتی دیواره بلند باشه را کاغذ روغنی انداخته و کنار میگذاریم. من از دو قالب 20 سانتی استفاده کردم و مواد را نصف کردم و در دو قالب ریختم که موقع تزیین هر کدوم از کیک ها رو از وسط نصف کردم.

آرد ، پودر کاکائو ، وانیل ، جوش شیرین ، بکینگ پودر ، نمک را مخلوط کنید و دو بار الک کنید تا ناخالصیهای اون از بین بره. و بین ذرات آرد منافذ هوایی ایجاد بشه.حالا شکر رو هم اضافه کنید به مواد خشک و مخلوط کنید تا یکدست بشه. بعد وسط مواد خشک را گود میکنیم و تخم مرغ هارو اضافه میکنیم و هم میزنیم. بعد شیر و روغن را اضافه میکنیم.

نسکافه را در آب جوش حل کرده و به مواد کیک اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه.

حالا مواد کیک را در یک قالبی که آماده کردید بریزید و داخل فر در طبقه ی وسط قرار بدید. حدود 45 دقیقه زمان میبره تا کیک بپزه. پخت کیک را با خلال دندان چک کنید. ولی زیر بیست دقیقه در فر را اصلا باز نکنید. چه این کیک و چه کیک های دیگه. چون به کلی پف کیک رو خراب میکنه.

 بعد از پخت کامل کیک اون رو از فر خارج کنید و اجازه بدید خنک بشه و داخل سلفون کاملا بپیچید و توی یخچال قرار بدید تا چند ساعت بمونه.

برای تزیین خامه فرم گرفته رو با شکلات صبحانه و پودر کاکائو ی الک شده مخلوط میکنیم و برای سس داخل کیک یک بسته هات چاکلت یا نسکافه رو با نصف پیمانه آب  یا شیر مخلوط میکنیم و برای خیس کردن بافت کیک ازش استفاده میکنیم.

حالا کیک رو به صورت باریک نصف میکنیم. ما میخواییم چهار برش کیک داشته باشیم که سه لایه خامه بین هر برش استفاده کنیم.

 ابتدا یک لایه کیک قرار میدیم و روش سس میریزیم. بهتره سس رو زودتر بریزیم تا جذب کیک بشه و بتونیم خامه کشی کنیم. روی سس رو خامه شکلاتی که آماده کردیم میزنیم و لایه ی بعدی کیک را قرار میدیم.همینطور ادامه میدیم تا لایه ی آخر و در انتها دور تا دور کیک رو خامه میکشیم. در مورد خامه کشی کیک و اصول اولیه این دو پست را میتونید ببینید. این و این 

بعد از خامه کشی کیک را در یخچال قرار میدیم تا کمی خودش رو بگیره.

 برای روی کیک میتونید از خرده های کیک که کمی در مجاورت هوا قرار گرفته و خشک شده استفاده کنید. به این صورت که خرده های کیک را از الک رد کنید تا یکدست بشه و بعد روی کیک الک کنید. برای الک کردن میتونید کیک را داخل یک جعبه یا سینک قرار بدید تا مواد خرده کیک پخش نشه.

اگه از مواد کیک چیزی باقی نمونده بود میتونید بیسکوئیت پتی بور شکلاتی یا پودر کاکائو رو هم استفاده کنید. م اونهارو کاملا خرد کرده و روی کیک یکدست الک کنید.

برای اینکه یک رنگ متمایز ایجاد کنم وسط کیک را یک کاغذ قرار دادم و کمی پودر نسکافه الک کردم روی اون و با ماسوره از باقی خامه چند تا گل زدم.

این کیک شکلاتی خیلی شبیه کیک شکلاتی سیاه هست که قبلا داشتیم و میتونید از اون هم به عنوان کیک پایه استفاده کنید.

 نمیشه در این کیک جوش شیرین را حدف کرد چون سیاهی مورد نظر ما از بین میره.

بهتره این کیک یک روز در یخچال بمونه تا حسابی مزه ها به خورد هم بره.

میتونید به جای روغن از کره ی آب شده هم استفاده کنید. ولی بافت سفت تری خواهید داشت. 

باقی مونده ی کیک را در یخچال به مدت یک هفته در ظرف در بسته و در فریزر به مدت سه ماه در ظرف در بسته میتونید نگه داری کنید.

 

پستهای مرتبط پیشنهادی :

- کیک ها 

- قالبها

- رنگ خوراکی

- خامه فرم گرفته

- تزیین کیک

آدرس اینستاگرام ما : cafechokolat1

دیدگاه‌ها  

0 #1 اخویزادگان 1398-06-02 09:39
شکلات جون اینقدر عالی هست
می خوام بیام ور دست شما
------------------
قربونتون برم. شما خودتون استاد مایید
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir