کیک موکا

 این کیک بسیار خوشمزه و کاکائویی هست و مناسب برای خامه کشی هایی که میخوایید کیک شکلاتی باشن. 

خوردن اون به تنهایی مثل کیک اسفنجی یا شیفون هست و نیاز به مرطوب کردن با سس داره. اگه بخوایید بدون خامه کشی میل کنید بهتره ، برای مرطوب کردن از یک پیمانه شیر داغ به همراه نصف پیمانه نوتلا یا شکلات صبحانه و یک تا دو بسته هات چاکلت یا نسکافه ی فوری نیاز دارید و مواد رو با هم مخلوط کرده و روی کیک بریزید تا به خورد کیک بره.

 مواد لازم:

زرده تخم مرغ 5 عدد

سفیده تخم مرغ هفت عدد

آرد قنادی دو پیمانه

شکر دو پیمانه

پودر کاکائو دو سوم پیمانه

کره آب شده یا روغن مایع یک دوم پیمانه

قهوه فوری دو قاشق غذاخوری

آب جوش سه چهارم پیمانه

بکینگ پودر دو قاشق چایخوری

کرم تارتار یک چهارم قاشق چایخوری

وانیل کره ای یک هشتم قاشق چایخوری

نمک یک پنسه

 اولین کار مثل همیشه روشن کردن فر با دمای متوسط 170 درجه سانتی گراد هست.

کف قالبی که میخوایید استفاده کنید رو آرد پاچی کرده و در صورت تمایل کاغذ روغنی بیندازید.من از دوقالب بیست تا بیست و دو سانتی استفاده کردم. میتونید مواد را در سه قالب بیست سانتی یا یک قالب سی سانتی میان تهی هم بریزید. فقط مدت زمان پخت کیک کم یا زیاد میشه.

آرد+ نمک+ بکینگ پودر را سه بار الک میکنیم و کنار میزاریم.

 پودر کاکائو را به همراه قهوه فوری و آب جوش هم میزنیم تا قهوه و پودر کاکائو در آب جوش حل بشه و یکدست بشه.

کرم تار تار یک پودر سفید رنگ هست که برای فرم دادن سفیده تخم مرغ ازش زیاد استفاده میشه و باعث میشه سفیده خوب هم بخوره و حجم بگیره. در مناطقی که رطوبت زیاد هست بهتره از تارتار در کیک هایی که سفیده و زرده ی اونها جداگانه زده میشه و نیاز به پف مناسب برای سفیده داریم استفاده بشه.

کرم تارتار و سفیده تخم مرغ رو هم میزنیم تا حسابی پف کنه و پوک بشه. و بعد یک هشتم شکر را به این مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم. و ظرف حاوی سفیده تخم مرغ را در یخچال قرار میدیم.

 زرده تخم مرغ را به همراه باقی شکر و وانیل هم میزنیم تا زرده ها کرم رنگ و کشدار بشن و بعد مخلوط پودر کاکائو و کره(روغن مایع) را اضافه کرده و چند دقیقه هم میزنیم. تا کاملا یکدست بشن.

مواد آردی رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشن. حتما مواد آردی رو در چند مرحله اضافه کنید.

سفیده تخم مرغ را در سه مرحله به مواد کیک اضافه میکنیم و دورانی با لیسک هم میزنیم تا پف سفیده نخوابه. و بعد به میزان مناسب مواد کیک روداخل قالب ها میریزیم.ودر طبقه ی وسط فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد قرار میدیم.

 زمان پخت تقریبی هست و متناسب با سایز قالب و دمای فر تغییر میکنه ولی حدود 40 دقیقه در شرایط نرمال زمان میبره تا کیک بپزه و پخت کیک رو با خلال دندون تست میکنیم. اگه خلال دندون تمیز بیرون اومد کیک پخته. 

حتما توجه داشته باشید زیر بیست دقیقه در فر رو باز نکنید که باعث میشه پف کیک خراب بشه.

این کیک بافت اسفنجی داره و برای کیک های شکلاتی که میخوایید خامه کشی کنید مناسب هست. با این میزان مواد حدود یک کیلو و چهارصد گرم کیک خواهید داشت و اگه خواستید این مواد را نصف کنید توجه کنید میزان تخم مرغ هارو رند به بالا کنید.

 بعد از پخت کامل کیک و خنک شدن اون میتونید اون رو سلفون بکشید و داخل یخچال نگه داری کنید و یا همون زمان برش بدید و خامه کشی کنید.

در مورد خامه کشی کیک قبلا در این پست (کیک خامه ای یکاین پست (کیک خامه ای دو )صحبت کردیم. و دیدن اون پستها مناسب هست و دیدن این پست (کیک روسی )هم خالی از لطف نیست.

 برای مرطوب کردن لایه های کیک من از ترکیب هات چاکلت و نوتلا استفاده کردم. و برای خامه ی این کیک من از پونصد گرم خامه قنادی که بعد از فرم گرفتن نصف پیمانه نوتلا و دو قاشق پودر کاکائو استفاده کردم. و اجازه دادم هم بخوره تا یکدست بشه و لا به لای کیک زدم.

برای لابه لای کیک میتونید از نوتلا و شکلات خرد شده به همراه گردو یا فندوق تست شده استفاده کنید. تست کردن مغزیجات هم به این روش هست که اونها رو خرد کرده و در تابه داغ برای چند دقیقه تفت میدیم تا کمی برشته بشن و بوی اونها در بیاد.

خامه ی فرم گرفته سفید رو چند قسمت کردم و از رنگهای آبی و صورتی و سبز خوراکی استفاده کردم. رنگ باید ژله ای باشه. و رنگ ژله ای رو اضافه کردم به خامه و به صورت پراکنده روی کیک زدم و با کاردک صاف کردم تا فرم ابر و باد به خودش بگیره.

و از مروارید های ریز خوراکی در رنگ های سفید و صورتی و آبی استفاده کردم.

 شاید این پست ها هم به کارتون بیاد: 

کیک شکلاتی لاته 

کیک شکلاتی سیاه

کیک بلک فارست

کیک عصرانه 

کیک کره ای دو رنگ

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir