ته دیگ- ته چین
ته چین که یکی از ایده آل ترین غذاهای ما ایرانی ها هستش. ولی گاهی آدم هوس یک ته دیگ دلچسب داره که با بعضی غذاها بخوره. مثل کباب و قرمه سبزی و ... کلا غذاهای ایرونی با ته دیگش میچسبه.
این یک روش ساده برای درست کردن ته دیگ ته چین طوری! در هر زمان که دوست داشتید و با هر نوع برنج! چه آب کش و چه کته. میتونید این سبکی زیرش ته دیگ بیندازید.
آدرس اینستاگرام : cafechokolat1
مواد لازم:
یک پیمانه برنج نیم پخت
زرده تخم مرغ دو عدد
چهار قاشق ماست چکیده
چهار قاشق زعفران دم کرده
بیست و پنج گرم کره
فرقی نمیکنه نوع برنجتون آبکش باشه یا کته. اگه کته بود، وقتی آب برنج تموم شد میتونید اون رو در یک قابلمه دیگه بریزید وبه اندازه ته قابلمه از برنج بردارید که ته چینش کنید.
زعفران رو بکوبید و بعد با یک دونه یخ بزارید رنگ بده و وقتی رنگ داد اندازه دو قاشق آب جوش داخلش بریزید و دو قاشق عرق هل و دو قاشق گلاب داخلش بریزید. البته به حجم زعفران شما این اندازه ها تغییر میکنه، ولی هدف اینه که زعفران رو با اسانس هل و گلاب مخلوط و خوشبوتر کنیم.من همیشه این مدلی زعفران درست میکنم و این زعفران رو دو سه ساعت کنار میزارم تا حسابی رنگ بده.
مواد تقریبی هست. و با توجه به اندازه کف قابلمه کم و زیادش کنید.
ماست شیرین چکیده+ زعفران+تخم مرغ+ کره+ برنج رو مخلوط میکنیم و کف قابلمه که کمی روغن ریختیم پهن میکنیم. و باقی برنج رو به آرامی روی اون میریزیم. میتونید برنج رو جدا و ته دیگ روجدا هم بپزید ولی به نظر من که این مدل خیلی بهتر هست.
بعد دقیقا زمان پخت برنج که حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم هست برنج رو میپزیم.
حرارت در ابتدا کمی زیاد باشه تا کف قابلمه داغ بشه و بعد کم میکنیم تا برنج بپزه.
بعد از پخت و کشیدن برنج میتونید ته دیگ رو قالبی در بیارید و برش بزنید. یا کل قابلمه رو مثل برنج پلوپزی داخل دیس کامل برگردونید.
این پست در حد دادن یک ایده بود که امیدوارم به کارتون بیاد.
ایشالله روزهای خوبی در کنار اعضای خانواده داشته باشید، غذا بهونه است برای دور هم جمع شدن.