ته دیگ- ته چین

 ته چین که یکی از ایده آل ترین غذاهای ما ایرانی ها هستش. ولی گاهی آدم هوس یک ته دیگ دلچسب داره که با بعضی غذاها بخوره. مثل کباب و قرمه سبزی و ... کلا غذاهای ایرونی با ته دیگش میچسبه. 

این یک روش ساده برای درست کردن ته دیگ ته چین طوری! در هر زمان که دوست داشتید و با هر نوع برنج! چه آب کش و چه کته. میتونید این سبکی زیرش ته دیگ بیندازید.

 

آدرس اینستاگرام : cafechokolat1

 مواد لازم:

یک پیمانه برنج نیم پخت

زرده تخم مرغ دو عدد

چهار قاشق ماست چکیده

چهار قاشق زعفران دم کرده

بیست و پنج گرم کره 

 فرقی نمیکنه نوع برنجتون آبکش باشه یا کته. اگه کته بود، وقتی آب برنج تموم شد میتونید اون رو در یک قابلمه دیگه بریزید وبه اندازه ته قابلمه از برنج بردارید که ته چینش کنید.

زعفران رو بکوبید و بعد با یک دونه یخ بزارید رنگ بده و وقتی رنگ داد اندازه دو قاشق آب جوش داخلش بریزید و دو قاشق عرق هل و دو قاشق گلاب داخلش بریزید. البته به حجم زعفران شما این اندازه ها تغییر میکنه، ولی هدف اینه که زعفران رو با اسانس هل و گلاب مخلوط و خوشبوتر کنیم.من همیشه این مدلی زعفران درست میکنم و این زعفران رو دو سه ساعت کنار میزارم تا حسابی رنگ بده.

مواد تقریبی هست. و با توجه به اندازه کف قابلمه کم و زیادش کنید.

ماست شیرین چکیده+ زعفران+تخم مرغ+ کره+ برنج رو مخلوط میکنیم و کف قابلمه که کمی روغن ریختیم پهن میکنیم. و باقی برنج رو به آرامی روی اون میریزیم. میتونید برنج رو جدا و ته دیگ روجدا هم بپزید ولی به نظر من که این مدل خیلی بهتر هست.

بعد دقیقا زمان پخت برنج که حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم هست برنج رو میپزیم. 

حرارت در ابتدا کمی زیاد باشه تا کف قابلمه داغ بشه و بعد کم میکنیم تا برنج بپزه.

 بعد از پخت و کشیدن برنج میتونید ته دیگ رو قالبی در بیارید و برش بزنید. یا کل قابلمه رو مثل برنج پلوپزی داخل دیس کامل برگردونید.

این پست در حد دادن یک ایده بود که امیدوارم به کارتون بیاد.

ایشالله روزهای خوبی در کنار اعضای خانواده داشته باشید، غذا بهونه است برای دور هم جمع شدن. 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir