شوید پلو و تیلاپیا

 اون قدیم ندیما ، سبزی پلو رو گذاشته بودم تو سایت . ولی اون زمان به خستگی و بی حوصلگی الان نبودم که. واسه همینه نشستم یک روش تنبلانه که مدت هاست انجام میدم رو هم براتون نوشتم که شاید توی این روزهای روزه داری به کارتون بیاد.

 ما قبلا باقالی پلو رو هم با هم دیدیم. این شوید پلو رو با هر نوع ماهی که دوست دارید میتونید میل کنید. یا حتی با انواع گوشت ها. مثل مرغ و میگو ، گوشت و گردن و ماهیچه و تن ماهی و حتی خالی.

 مواد لازم:

برنج دو پیمانه

شوید خشک سه قاشق غذاخوری

شوید تازه سه قاشق غذاخوری

دارچین و هل یک قاشق مرباخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

سیب زمینی یک عدد بزرگ

 خوب بریم سراغ روش فوری فوتی من. برنج رو بشورید و به همراه میزان آب مورد نیاز برای کته درست کردن ، قاعدتا به اندازه ی یک بند انگشت روی سطح برنج باید آب باشه یا از دو برابر پیمانه برنج ، یک پیمانه کمتر. مثلا برای دو تا سه پیمانه آب. درست کنید و نمک بریزید و اجازه بدید نیم ساعت تا یک ساعت بمونه. این زمان بستگی به نوع برنج داره. برای دون شدن برنج از برنج ایرانی و کهنه و کیفیت خوب استفاده کنید. برنج های نیم دونه و قاطی دار و اینا خوب نیست. 

 خوب حالا برنج رو دم بزارید و زمانی که جوش اومد بهش کمی روغن اضافه کنید و اجازه بدید آبش کشیده بشه و حالت دم کردن ایجاد بشه. حالا برنج رو در ظرفی دیگه خالی کنید و کف قابلمه رو روغن بریزید و سیب زمینی رو ورقه کنید و کف قابلمه بچینید. 

حالا روی سیب زمینی هارو کمی برنج بریزید. روی برنج رو شوید خشک و تازه و هل و دارچین بریزید. میتونید کمی پودر سیر و پودر پیاز هم داخل مواد بریزید.

لایه لایه برنج و شوید بریزید و تا آخر ادامه بدید. تا مواد تموم بشه. در قابلمه رو بزارید و اجازه بدید بخار بیفته و بپزه.

 ماهی هارو بشورید و بعد نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، فلفل سفید و قرمز و پودر سیر بزنید. فقط همین. اضافه کردن زعفران بعد از سرخ شد هستش. حالا یکی دو ساعتی اجازه بدید ماهی ها توی این ادویه ها بمونن . بعد دز روغن داغ سرخ کنید. 

حالا اگه رژیم دارید بخار پز کنید!! حالا اگه باز رژیم دارید میتونید توی فر قرار بدید تا درست بشه. در هر حال من که سرخ میکنم و حالشو میبرم؟! این بود یک فخر فروشی ریز....

وقتی حس کردید برنج پخته میتونید یکی دو قاشق روغ داغ شده یا کره کرمانشاهی اضافه کنید و اجازه بدید پنج دقیقه برنج با روغن جا بیفته. 

بعد از سرخ شدن کامل ماهی ها اگه دوست داشتید کمی زعفران روی اونها بریزید.

بعد از درست شدن برنج و سرخ شدن ماهی بکشید و داغ داغ نوش جان کنید.

اگه فرصت دارید و توی این ماه رمضونی گشنه نیستید و میتونید چند ساعت وقت بزارید میتونید همون مدلی برنج آبکش درست کنید و شوید پلو رو با برنج آبکش درست کنید.

 اگه دوست داشتید میتونید کمی گودر سوخاری هم به ماهی ها بزنید و بعد سرخ کنید. 

بعد از کشیدن غذا در ظرف میتونید یک تا دو قاشق زرشک تفت داده شده هم برای تزیین روی غذا بریزید. برای آماده کردن زرشک میتونید اون رو بشورید و در یک قاشق کره و کمی شکر با زعفران یک تفت کوچیک در حد داغ شدن بدید.

برای خوشمزه تر شدن شوید پلو میتونید ، اگر طعم سیر رو دوست دارید دو حبه سیر رو خرد کنید و سرخ کنید به همراه کمی زردچوبه و این مواد رو هم لا به لای برنج قبل از دم کردن بریزید. میتونید به جای این کار هم از پودر سیر و پودر پیاز استفاده کنید.

 ریختن زردچوبه موقع پخت برنج باعث میشه کل برنج زرد رنگ بشه که اگه دوست داشتید میتونید این کارو بکنید. من دوست دارم رنگ برنج به سمت سبزی بره.

اینم یک افطاری سریع و سرعتی.

مارو موقع افطار حتما دعا کنید، باشه؟!

دیدگاه‌ها  

0 #2 مریم بانو 1395-05-22 15:38
سلام
ممنون از توضیحات خوب تون.
به نظرتون این ماهی رو توی ساندویچ ساز می شه پخت؟
------------------
سلام. بله ، ولی فر ارجح تر خواهد بود.
نقل قول کردن
0 #1 محیاا 1395-04-02 21:25
سلام حتماشماهم مارو دعاکنید،این ماهیه مزش ب شیرینی ک نمیزن؟؟؟اخ نخوردم!!!!ولی باماهی سفید یه چیز دیگس
--------------------
سلام. نه اصلا شیرین نیست.
من کلا اهل ماهی نیستم و باز بخورم ترجیحم روی ماهی های جنوب هست که استخوان ندارن. البته ماهی سفید سرخ شده یک چیز دیگه است.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir