ته چین تک نفره
قبلا در سایت دستور چند مدل ته چین رو داشتیم:
این ته چین امروز رو میتونیم با هر کدوم از دستورهای بالا درست کنیم.
بعضی از پستهای پیج به صورت فیلم یا عکس در پیج اینستا در قسمت هایلایت یا استوری و پستها قرار میگیره. بهتره اونجا هم مارو دنبال کنید.
مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1
مواد لازم لایه برنجی :
برنج آبکش شده ۳ پیمانه
زرده تخم مرغ ۴ عدد
ماست چکیده یک پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ یک سوم پیمانه
کره ۵۰ گرم
نمک به میزان لازم
نیم پیمانه آب مرغ غلیظ و خالص (از باقی مونده پخت مرغها نگه میداریم)
مواد لازم لایه میانی :
مرغ پخته ۲ تا ۳ پیمانه
بادمجان 2 تا 3 عدد
قارچ یک پیمانه
زرشک یک سوم پیمانه
زعفران به میزان لازم
هل و دارچین به میزان لازم
کره ۵۰ گرم
خلال پسته در صورت تمایل به میزان لازم
بادمجون رو حلقه ای خرد کنید و روشون نمک بریزید و داخل سبد قرار بدید تا یکی دو ساعت بمونه و تلخ آب اونا گرفته بشه و بعد با دستمال خشک کنید و در صورت نیاز یک آب سرد روی اونها بگیرید و مجدد خشک کرده و در روغن داغ سرخ کنید.
قارچ رو خرد کنید و در کره تفت بدید تا آب اضافی اون گرفته بشه.
گوشت مرغ یا گوشت ماهیچه رو به همراه دو عدد پیاز درشت ، کرفس ، هویج و دو سه حبه سیر روی حرارت قرار بدید و اجازه بدید آب بیندازه و بعد فلفل سیاه و کمی زردچوبه و فلفل قرمز رو اضافه کنید و اجازه بدید با آب خودش شروع به پخت بکنه. اگه دیدید خیلی آب اون کمه یک لیوان آب بریزید. و اجازه بدید بپزه.
من اینجا یک روش دیگه هم دارم که در اون فیله ی مرغ ریز خرد شده ، رو بعد از مزه دار کردن با زعفران و پیاز و ادویه در کمی کره و روغن سرخ میکنم. حدود نیم ساعت این سرخ کردن زمان میبره تا مرغ کاملا سرخ بشه. و از این مرغ استفاده میکنم.
زرشک رو با یک قاشق شکر و زعفران و هل تفت میدیم و کنار میگذاریم.
برنج رو آبکش کنید و بهتره کمی زنده تر بردارید تا خیلی له نشه.
زرده تخم مرغ + ماست + کره + زعفران و هل و فلفل سیاه و کمی نمک رو مخلوط کنید. مقدار مواد میتونه کم وزیاد بشه و خیلی حساس نباشید.
برنج آبکش شده که حتما باید برنج ایرانی باشه رو به مواد اضافه کنید. رنگ برنج رو چک کنید و اگه زعفرانتون کم رنگ بود کمی زعفران مجدد اضافه کنید.
حالا کف قالب رو کمی روغن میریزم و نصف قالب رو از مواد برنجی پر میکنیم.طوری که دیواره ها هم گرفته بشه و حالا مرغ یا گوشت و بادمجان و قارچ و زرشک میریزیم.
من کمی پیاز داغ هم بین لایه ها میریزم.
حالا روی مواد رو دوباره از مواد برنجی پر میکنیم. و در نهایت کمی کره روی برنج میریزیم.اگه آب مرغ داشتید هم در حد یکی دو قاشق آب مرغ یا آب گوشت روی مواد بریزید.
روی قالب رو آلمنیوم میپیچیم. و درون فر از قبل داغ شده با دمای متوسط برای حدود یک ساعت قرار میدیم. طبقه ی وسط
معرفی میکنم سایر موجودات سفره : لازانیا و سالاد کلم.
میتونید این پستهارو هم ببینید: