ته چین تک نفره

قبلا در سایت دستور چند مدل ته چین رو داشتیم:

ته چین گوشت و بادمجان

ته چین مرغ

ته دیگ ته چین

این ته چین امروز رو میتونیم با هر کدوم از دستورهای بالا درست کنیم. 

بعضی از پستهای پیج به صورت فیلم یا عکس در پیج اینستا در قسمت هایلایت یا استوری و پستها قرار میگیره. بهتره اونجا هم مارو دنبال کنید.

مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

 

مواد لازم لایه برنجی :

برنج آبکش شده ۳ پیمانه

زرده تخم مرغ ۴ عدد

ماست چکیده یک پیمانه

زعفران دم کرده غلیظ یک سوم پیمانه

کره ۵۰ گرم

نمک به میزان لازم

نیم پیمانه آب مرغ غلیظ و خالص (از باقی مونده پخت مرغها نگه میداریم)

مواد لازم لایه میانی :

مرغ پخته ۲ تا ۳ پیمانه

بادمجان 2 تا 3 عدد 

قارچ یک پیمانه

زرشک یک سوم پیمانه

زعفران به میزان لازم

هل و دارچین به میزان لازم

کره ۵۰ گرم

خلال پسته در صورت تمایل به میزان لازم

بادمجون رو حلقه ای خرد کنید و روشون نمک بریزید و داخل سبد قرار بدید تا یکی دو ساعت بمونه و تلخ آب اونا گرفته بشه و بعد با دستمال خشک کنید و در صورت نیاز یک آب سرد روی اونها بگیرید و مجدد خشک کرده و در روغن داغ سرخ کنید.

قارچ رو خرد کنید و در کره تفت بدید تا آب اضافی اون گرفته بشه.

گوشت مرغ یا گوشت ماهیچه رو به همراه دو عدد پیاز درشت ، کرفس ، هویج و دو سه حبه سیر روی حرارت قرار بدید و اجازه بدید آب بیندازه و بعد فلفل سیاه و کمی زردچوبه و فلفل قرمز رو اضافه کنید و اجازه بدید با آب خودش شروع به پخت بکنه. اگه دیدید خیلی آب اون کمه یک لیوان آب بریزید. و اجازه بدید بپزه.

من اینجا یک روش دیگه هم دارم که در اون فیله ی مرغ ریز خرد شده ، رو بعد از مزه دار کردن با زعفران و پیاز و ادویه در کمی کره و روغن سرخ میکنم. حدود نیم ساعت این سرخ کردن زمان میبره تا مرغ کاملا سرخ بشه. و از این مرغ استفاده میکنم. 

زرشک رو با یک قاشق شکر و زعفران و هل تفت میدیم و کنار میگذاریم.

برنج رو آبکش کنید و بهتره کمی زنده تر بردارید تا خیلی له نشه. 

زرده تخم مرغ + ماست + کره + زعفران و هل و فلفل سیاه و کمی نمک رو مخلوط کنید. مقدار مواد میتونه کم وزیاد بشه و خیلی حساس نباشید.

برنج آبکش شده که حتما باید برنج ایرانی باشه رو به مواد اضافه کنید. رنگ برنج رو چک کنید و اگه زعفرانتون کم رنگ بود کمی زعفران مجدد اضافه کنید.

حالا کف قالب رو کمی روغن میریزم و نصف قالب رو از مواد برنجی پر میکنیم.طوری که دیواره ها هم گرفته بشه و حالا مرغ یا گوشت و بادمجان و قارچ و زرشک میریزیم.

من کمی پیاز داغ هم بین لایه ها میریزم.

حالا روی مواد رو دوباره از مواد برنجی پر میکنیم. و در نهایت کمی کره روی برنج میریزیم.اگه آب مرغ داشتید هم در حد یکی دو قاشق آب مرغ یا آب گوشت روی مواد بریزید.

روی قالب رو آلمنیوم میپیچیم. و درون فر از قبل داغ شده با دمای متوسط برای حدود یک ساعت قرار میدیم. طبقه ی وسط

معرفی میکنم سایر موجودات سفره : لازانیا و سالاد کلم.

میتونید این پستهارو هم ببینید:

ته چین گوشت و بادمجان

ته چین مرغ

ته دیگ ته چین

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir