ته چین ماهیچه و بادنجان

 درست کردن ته چین رو داشتیم. در این پست سعی کردم یک ته چین خوشمزه و خوش خوراک رو با همون روش قبلی بهتون یاد آوری کنم. که ترکیب شده از بادنجان ، قارچ ، ماهیچه یا گوشت گوسفندی یا حتی گوساله ، هر نوع گوشتی که دوست داشته باشید با مواد ته چین تشکیل شده و میتونید درست کنید. 

مهم زعفران و هل و دارچین هستش در درست کردن این غذای خوشمزه و دوست داشتنی.

 مواد لازم:

برنج سه پیمانه

ماست یک پیمانه

زعفران نصف پیمانه

زرده تخم مرغ سه تا چهار عدد

بادمجون چهار عدد 

گوشت ماهیچه ی پخته و مزه دار شده چهار پیمانه

قارچ یک بسته

کره پنجاه تا صد گرم

 هل و دارچین و زرشک به میزان لازم

ماهیچه ی گوسفندی رو به همراه دو عدد پیاز درشت ، کرفس ، هویج و دو سه حبه سیر روی حرارت قرار بدید و اجازه بدید پآب بیندازه و بعد فلفل سیاه و کمی زردچوبه و فلفل قرمز رو اضافه کنید و اجازه بدید با آب خودش شروع به پخت بکنه. اگه دیدید خیلی آب اون کمه یک لیوان آب بریزید. و اجازه بدید سه ساعت بپزه. و در انتهای پخت نمک رو اضافه کنید.

بادمجون رو حلقه ای خرد کنید و روشون نمک بریزید و داخل سبد قرار بدید تا یکی دو ساعت بمونه و تلخ آب اونا گرفته بشه و بعد با دستمال خشک کنید و در صورت نیاز یک آب سرد روی اونها بگیرید و مجدد خشک کرده و در روغن داغ سرخ کنید.

 قارچ ها رو خرد کنید و در روغن به همراه کمی نمک و فلفل سیاه تفت بدید تا آب بیندازه و بعد آب اضافی اون بخار بشه. و بعد کنار قرار بدید.

بعد از پخت ماهیچه ها رو به همراه دارچین و هل و زعفران فراوان از استخوان جدا کنید و کنار قرار بدید تا خنک بشه.

برنج رو آبکش کنید و بهتره کمی زنده تر بردارید تا خیلی له نشه. 

زرده تخم مرغ + ماست + کره + زعفران و هل و فلفل سیاه و کمی نمک رو مخلوط کنید. مقدار مواد میتونه کم وزیاد بشه و خیلی حساس نباشید.

 برنج آبکش شده که حتما باید برنج ایرانی باشه رو به مواد اضافه کنید. رنگ برنج رو چک کنید و اگه زعفرانتون کم رنگ بود کمی زعفران مجدد اضافه کنید.

کف قابلمه رو با کره چرب کنید و کمی برنج کف تابه یا قالب بریزید و روی اون رو با قارچ ، بادمجان ، در صورت تمایل پیاز کرانچی سرخ شده و ماهیچه پر کنید. 

 حالا لایه ی بعدی مجدد برنج بریزید و روی برنج رو از مواد پر کنید. و دوباره روی مواد رو برنج زعفرانی با مواد اضافه کنید. لایه ی آخر برنج باشه حتما. 

نکته ی مهم اینه که بین هر لایه حتما دارچین و هل فراوان بریزید تا عطر بوی اونو برداره برنج و کل مزه ته چین به زعفران و هل و دارچین اون هست. 

 حالا ته چین رو برای مدت دو ساعت روی گاز یا دوساعت و نیم در فر از قبل داغ شده با حرارت متوسط در طبقه ی وسط قرار بدید. روی گاز حتما در قابلمه رو قرار بدید و اگه حس میکنید نیاز به کمی آب داره مقدار کمی آب گوشت بریزید روی مواد. در ظرف کاملا بسته باشه. 

اگه قالب رو در فر قرار میدید هم روی قالب یک فویل بکشید و با چنگال چند تا سوراخ در اون ایجاد کنید . 

 بعد از پخت کامل اجازه بدید یک دقیقه ته چین خنک بشه و بعد در ظرف سرو برگردونید. 

بهتره یک پیمانه زرشک رو با سه قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و دو قاشق زعفران به اون اضافه کنید و در بیست گرم کره تفت بدید و روی ته چین بریزید. طعم دوست داشتنی ایجاد میشه.

میتونید برای تزیین از انواع خلال ها ، مثل پسته و بادام و پوست پرتقال هم استفاده کنید. 

حتما قبل از اقدام به درست کردن ته چین  پست قبلی رو بخونید که مربوط به ته چین مرغ هست. چون خیلی از نکات تکراری بوده و من مجددا تکرار نکردم.

دیدگاه‌ها  

0 #3 نیلوفرانه 1399-01-02 11:25
سلام شکلات جونم . سال نو بر شما و خانواده محترمتون مبارک باشه . امروز این ته چین را پختم . ممنون که با جزییات گفته بودید . تشکر عزیزم کا تو این روزها کنار ماهستید . عالی شد . عالی . من به شما و مهربونیتون معتاد شدم . اگه دستوری نباشه با اعتماد به نفس نمی تونم بپزم . ممنونم⚘⚘⚘
-------------------
سلام عزیزم. نوش جان. بسیار بسیار خوشحالم از رضایتتون
نقل قول کردن
0 #2 محیاا 1395-03-19 20:05
سلام اصلابادمجون دوس ندارم ب این شکل میش خذفش کرد؟؟؟ولی خوشمزه بنظرمیرس :lol:
-------------------
سلام. بله چرا که نه. منم بادمجون دوست ندارم.
نقل قول کردن
0 #1 نسترن م 1395-03-19 08:11
سلااااااام. به به ازین غذای خوشمزه. من مثل همینو درست میکنم ولی با مرغ و بادمجان. حالا حتما این دفعه مثل مثل شما درستش میکنم. مطمئنم که با دستور شما هم عاااالی میشه.
ممنوووون خانوم هنرمند
---------------------
نوش جون. من که عاشق گوشتم از هر چیزی توش گوشت باشه لذت میبرم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir