لوبیا پلو

http://s5.picofile.com/file/8147956284/IMG_0987.JPG

بعضی غذاها هست که من تا حالا خودم جرات درست کردنشو به خودم ندادم. یک جوریایی چون میدونم به پای دستپخت مامانم نمیرسه ترجیح میدم آشپزی خودم رو زیر سوال نبرم.بله زرنگیه دیگه!!

یکی از اونها لوبیا پلو با دستور اختصاصی مامان خانوم خودمه. میتونم بگم خوشمزه ترین و بی نقص ترین لوبیا پلویی که تا به حال خوردم.

من تمام نکات رو با عکاسی مرحله به مرحله ی خود ایشون در این پست قرار دادم. تا برای نو عروسامون یک پست کاربردی گذاشته باشم.

مواد لازم :

لوبیا تازه و نازک و جوان

برنج آبکش شده

گوشت گوسفندی تازه

رب گوجه فرنگی

پیاز

نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران و هل و دارچین به میزان لازم

همیشه از لوبیا های نازک و ترد برای لوبیا پلو استفاده کنید تا خوب پخته بشه و موقع خوردن احساس خوبی رو به کسی که داره اونو میخوره انتقال بده. طرز بریدن لوبیا ها خیلی مهمه. اونهارو به صورت اریب و کج (همونطوری که در شکل میبینید) برش بزنید تا خوب سرخ بشه و زیر دندون نیاد.

بهتره لوبیا ها نازک برش بخوره تا خیلی سفت نشه . بازم بسته به سلیقه ی خودتون اونهارو برش بزنید.

در مقداری روغن لوبیا هارو به همراه نمک و فلفل و زردچوبه تفت داده و سرخ کنید.

http://s5.picofile.com/file/8147956134/download.jpg

 بهتره برای لوبیا پلو از گوشت گوسفندی تازه استفاده بشه. معمولا یک تا دو تکه گوشت ماهیجه هم اگه بهش اضافه کنید باعث خوشمزه تر شدن اون میشه. اول گوشت رو به همرا پیاز ریز رنده شده و زردچوبه فلفل در روغت تفت بدید تا رنگ گوشت عوض بشه و بعد یک تا دو قاشق رب به اون اضافه کنید و بزارید رب سرخ بشه تا رنگ قرمز اون جلوه پیدا کنه. و بعد یک تا پیمانه آب به مواد اضافه کنید و بزارید با حرارت کم گوشت خوب بپزه تا آبش تموم بشه. و اواخر پخت به گوشت نمک اضافه کنید تا هم مزه بگیره و هم گوشت سفت نشه.(اگه از اول نمک بریزید گوشت سفت میشه)

http://s5.picofile.com/file/8147956000/download_1_.jpg

 برنج رو آبکش کنید . کف قابلمه رو با کمی روغن بپوشونید و روی روغن یک لایه سیب زمینی درشت رنده شده + کمی نمک بریزید. ما اینجا از این نوع ته دیگ استفاده کردیم. میتونید از سیب زمینی معمولی یا نون هم استفاده کنید. روی ته دیگ را یک لایه برنج بریزید و روی برنج کمی از مخلوط گوشت + کمی لوبیا سرخ شده + دارچین و هل بریزید و روی مواد برنج . همینطور ادامه بدید تا تمام موادتون تموم بشه.

http://s5.picofile.com/file/8147956034/download_2_.jpg

 در نهایت در قابلمه رو ببندید و بزارید یک ساعت غذاتون دم ببره .

حالا زعفران دم کرده رو روی غذا بریزید.

http://s5.picofile.com/file/8147956192/IMG_0985.JPG

در نهایت  همراه ترشی و شور خونگی نوش جان کنیدش.

http://s5.picofile.com/file/8147956284/IMG_0987.JPG

دیدگاه‌ها  

0 #6 رضوان 1399-05-09 20:56
من خودم کلاس شیرینی پزی رفتم واقعن مطالب تون دقیق وکامله
-----------------
سلام بسیار عالی. لطف دارید بهم
نقل قول کردن
0 #5 مارال 1395-04-13 05:54
سلام خانمی میشه گوشت خورشتی استفاده کرد>؟؟؟؟ برای 4نفر چه مقدار مواد لازمه؟؟؟؟
-------------------------
سلام. چرا که نه. برای چهار نفر چهار پیمانه پلوپز میتونید بزارید و باقی مواد رو مطابق این بیشتر کنید. حدود نیم کیلو هم گوشت لازمه.
نقل قول کردن
0 #4 فرشته 1393-10-25 21:12
به ! به!
نووووووووش جونتون!
من فردا می خواستم مرغ بریونتونو درست کنم!
حالا دو دل شدم...
خوش به حال شوهرتون که چه خانمی داره...
طفلی شوهر من!!!!!! :cry: :sad:
---------------------------
چرا دو دل؟ دل رو به دریا بزنید. فقط نمکشو کم نزنید....
نقل قول کردن
0 #3 آیلار 1393-08-24 21:30
وای من با دیدن اینجور لوبیاپلو هوش وحواسم رو از دست میدم واقعا کارت درسته مرسی عزیزم
--------------------
الهیی
ممنونم.
نقل قول کردن
+1 #2 پگاه 1393-08-06 13:21
دستت درد نکن عزیزم .واقعا که لوبیا پلو با گوشت تیکه ی چیز دیگس عطر وبوی غذات تا اینجا میاد :lol:
-----------------------
ممنونم. واقعا موافقم.
نقل قول کردن
0 #1 عسل 1393-08-04 21:24
: دست مامانتون درد نکنه که پختنند دست شما درد نکنه که خوردید نوش جان
--------------------
ممنونم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir