پیتزا گوشت و قارچ + خمیر پیتزا

http://s5.picofile.com/file/8143167142/IMG_0457.JPG

یکی از چیزهایی که از کوچیک و بزرگ دوست داریم پیتزا هستش . من خودم عاشق فست فود هستم و هر نوعیش رو دوست دارم . مخصوصا اونی که توی خونه با مواد سالم و تازه درست بشه. پیتزا از نظر من خوشمزه ترین غذای دنیاست. یک مدل خمیر پیتزای خوب خوش قلق و خوشمزه رو قبلا در این پست یاد دادم. در این پست هم طرز تهیه ی یک خمیر دیگه را آموزش میدم برای دوستانی که تمایل داشتند داخل خمیر پیتزا تخم مرغ نداشته باشه. ولی بازم تاکید میکنم اون خمیر پیتزا قبلی فوق العاده بوده. 

مواد لازم برای یک پیتزای بزرگ به اندازه کف سینی فر:
آرد=٥٠٠ گرم
آب=يك + يك چهارم پيمانه
خمير مايه = 2 قاشق غذاخوری
روغن زيتون=4 قاشق غذاخورى
شكر=1 قاشق چايخورى
نمك=1 قاشق چایخوری
خوب اول از همه در مورد خمیر مایه که خیلی توضیح دادم ! دو نوع خمیر مایه داریم : فوری و معمولی فوری  نیازی به عمل آوری نداره ولی معمولی باید عمل آوری بشه . من خمیر مایه فوری رو هم اول عمل میارم و بعد استفاده میکنم و به جرات میگم روند کارش بهتر خواهد بود. خمیر مایع باید حتما تازه باشه. و برای اینکه بدونیم سالم هست میتونیم خیلی راحت اونو تست کنیم. روششم اینه که وقتی روی شیر یا آب پاچیدمش باید به صورت محدب قرار بگیره و پف کنه.

یک قاشق شکر را با نصف آب مخلوط میکنیم و خمیر مایه ی خودمون را روش میریزیم و میذاریم روی کابینت و 15 دقیقه بهش دست نمیزنیم تا پف کنه. (اضافه کردن شکر برای اینه که خمیر مایه درست عمل کنه و از شکر تغذیه کنه)

آرد + نمک را با هم مخلوط و الک میکنیم. (هر پیمانه آرد حدودا 125 گرمه. پس 500 گرم آرد حدود 4 پیمانه سر خالی میشه)

وسط آرد را باز میکنیم و خمیر مایه ی آماده شدمون رو بهش اضافه میکنیم و روغن زیتون و باقی آبمون رو هم اضافه میکنیم. و شروع میکنیم به ورز دادن تا خمیر به دستمون نچسبه.

http://s5.picofile.com/file/8143167000/download_3_.jpg

بعد خمیر را وسط ظرف میذاریم و روشو سلفون میکشیم و روی سلفون را هم با یک حوله میپوشونیم و میذاریم خمیر برای مدت 2 ساعت در جای گرم استراحت کنه.

بعد از دو ساعت میاییم و میبینیم وای! عجب پفی داشته و کلی خوشحال و مسرور میشیم.

این از خمیر ما!

http://s5.picofile.com/file/8143167076/download.jpg

مواد لازم داخل پیتزا:

گوشت چرخکرده 500 گرم

پیاز بزرگ یک عدد

کالباس خشک یا ژانبون گوشت 300 گرم

پنیر پیتزا دو بسته

فلفل دلمه ای و ذرت پخته و گوجه به میزان لازم

قارچ یک بسته

برای درست کردن مواد داخلی پیتزای گوشت و قارچ اول گوشمتمون رو با پیاز ریز رنده شده و کمی ادویه (نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ) تفت میدیم و در آخر بهش کمی رب گوجه فرنگی و آویشن میزنیم. توجه کنید آویشن بعد از خاموش شدن شعله باید اضافه بشه وگر نه تلخ میشه.

حالا باید خمیرمون رو کف سینی فر پهن کنیم. توجه کنید این خمیر بعد از پخت خیلی پف خواهد کرد پس تا میتونید نازک پهنش کنید.

اگه داخل گوشتتون رب زدید که هیچ اگه نه حتما روی خمیر رو یک لایه ی نازک سس کچاب بمالید . روی خمیر و سس را پنیر پیتزا بریزید و روی پنیر گوشت و کالباس و دوباره پنیر. و همینطور لایه لایه بریزید تا مواد تموم بشه . در آخر گوجه ریز نگینی شده و فلفل دلمه ای و دزت رو اضافه کنید و دوباره کمی پنیر و در آخر قارچ ها را بریزید.

http://s5.picofile.com/file/8143167168/%DB%8C%D8%B3%D8%A8%D8%B3.jpg

حالا پیتزا رو توی فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردید قرار بدید تا خمیر بپزه. توی فر من 20 دقیقه زمان میبره تا خمیرم بپزه ولی شما حتما امتحان کنید و زیر خمیر را نگاه کنید تا نسوزه.

اگه میخوایید روز پیتزا طلایی بشه 30 ثانیه گریل رو روشن کنید.

iهمیشه برای اینکه خمیر هاتون راحت بعد از پخت از قالب جدا بشه از کاغظ مومی چرب شده با اسپری روغن استفاده کنید.

در نهایت بعد از خروج پیتزا از فر کمی ادویه پیتزا یا آویشن روی اون بریزید و نوش جان کنید.

http://s5.picofile.com/file/8143167100/IMG_0456.JPG

دیدگاه‌ها  

0 #6 طراحی سایت مشهد 1396-03-09 10:33
خیلی عالیههههه :P :P :D :D
گوجه باعث نمیشه آب بندازه ؟ خمیر مایه رو میشه حذفش کرد ؟
----------------------
سلام. خیر فیله اش رو بزیرید روی مواد
خیر نمیشه حذف کرد
نقل قول کردن
+2 #5 شیرین 1394-02-05 04:33
سلام ممنون از راهنمایی خوبتون ،شکلات جونم این دفعه خمیر پیتزا با راهنمایی شما خوب شد فقط یک کم پیتزام انگار اب انداخته بود دلیلش چی هستش ؟
----------------------
از چه موادی داخل اون استفاده کردید؟ نباید موادتون آبدار باشه. مثلا قارچ رو نباید زیر مواد دیگه قرار بدید. یا گوشت رو نباید خیلی روغنی یا آبدار بردارید.
نقل قول کردن
+1 #4 شیرین 1394-01-31 05:20
سلام ،من دقیقا اون چیزی که گفته بودید درست کردم اما نون پیتزام کمی خمیر شد ،دلیلش فکر می کنید چی باشه
-----------------------
کاش پست های دیگه مربوط به پیتزا رو هم مطالعه کنید.
ممکنه دمای پایین فر شما اونقدری مناسب نباشه که بتونه خمیر رو کامل پبزه. در این صورت ابتدا یک پخت 10 دقیقه ای به خمیر خالی بدید و بعد اون رو از فر خارج کنید و روی اون مواد پیتزا رو بچینید. و بعد دوباره ادامه پخت رو انجام بدید. در ضمن یک لایه ی پنیر پیتزا که بین خمیر و مواد هست خودش باعث ایجاد کمی حالت خمیری میشه.
نقل قول کردن
+1 #3 بهناز 1393-08-27 10:03
سلام
شما واقعا هنذمندین
سایتتونو دیدم لذت بردم
در ضمن اینم بگم که با هم همشهری هستیم. :P
شما الان ساکنه قزوین هستین؟
----------------------
سلام. لطف دارین. ممنونم
بله. خوشحالم همشهری.
نقل قول کردن
+2 #2 ناهید 1393-07-10 08:11
سلام خیلی اشتها برانگیزه مثل همه ی غذاهاتون خمیر مایه چه مدت تاریخ مصرف داره میتونیم مال پارسال رو استفاده کنیم ممنون ازحوصله ای که برای جواب سوالها دارید
-------------
ممنونم. بستگی به مکان نگهداری و حالت نگه داریش داره. بهتره تازه باشه. ولی اگه دیدید بعد از ۱۵ دقیقه عمل اومد و پف کرد و حالت محدب به خودش گرفت مشکلی نداره.
نقل قول کردن
+2 #1 مبینا 1393-07-09 09:41
وایبیی من عاشق پیتزا غذا های فست فودی ام چقد حوس پیتزا کردم
----------------------
پس دست به کار شید....
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir