پیتزا کالباس

http://s5.picofile.com/file/8160439518/IMG_1911.JPG

 خوب باز پیتزا. قبلا چند مدل خمیر پیتزا یادم دادم که با مراجعه به پستهای زیر میتونید یادشون بگیرید. من امروز قصد گذاشتن خمیر جدید ندارم. خمیرها رو در قبلا آموزش دادم. تازه چون شب امتحانه و من خیلی فرصت ندارم سعی میکنم پست رو زود تموم کنم.

 پیتزا گوشت و قارچ 

پیتزا مخصوص

پیتزا مرغ

امروزم پیتزا داریم. از نوع کالباسیش! خوب برای اونهایی که مثل من فست فود خور هستند هیچ پیتزایی جای این مدل رو نمیگیره. در خیلی از رستوران ها هم این مدل پیتزا مخصوص خودشون هستش. البته با یک کوچولو تغییر.

 

 

مواد لازم :

خمیر پیتزا

سس کچاب

پنیر پیتزا موزارلا

کالباس یا ژامبون خیلی خوشمزه!!

قارچ و ذرت و فلفل دلمه ای و گوجه و زیتون برای روی پیتزا

آویشن به میزان لازم

طبق معمول خمیر رو باز کنید.

برای درست کردن خمیر این پست ها رو میتونید ببینید :

 پیتزا گوشت و قارچ 

پیتزا مخصوص

پیتزا مرغ

نکته های باز کردن خمیرم قبلا گفتم. دیگه تکرار نمیکنم.(امتحان دارم دیگه)

اگه امتحان داشتید و وقت نداشتید این کار رو به بچه تون بسپرید!!

مطمئن باشید اون به بهترین نحو ممکن براتون این کارو انجام میده. ایرادی نداره که آشپزخونه میره هوا، ایرادی نداره که مواد غذایی حروم میشه ، هیچ چیزی نباید مانع کمک بچه به مادر باشه!! (این دلداری های یک مادر جگر سوخته از خرب کاری های بچه اشه!! به خودش)

روی خمیر یک لایه سس بمالید سس رو همینطوری نریزدا! حتما باید یک کلمه به زبان چینی بنویسید.(حالا هر کی تونست کلمه منو بخونه جایزه داره!)

http://s5.picofile.com/file/8160439468/download.jpg

 روی پنیر سس کمی ادویه ی پیتزا بریزید. اگه این ادویه رو در دست رس نداشتید کمی پودر آویشن هم میتونه جاشو پر کنه.

یک لایه پنیر پیتزا بریزید. و روی پنیر رو کالباس قرار بدید.

میتونید کالباس رو ریز برش بزنید. من اینجا به سبک پیتزا فروشی محبوبم رنده ی درشت کردم. و یک لایه ی کامل از کالباس رنده شده روی پنیر ریختم. حتما از کالباس خوشمزه استفاده کنید.

روی کالباس رو پنیر بریزید. برای اینکه خوب کش بیاد از ترکیب چند پنیر خوشمزه استفاده کنید. مثل دانمارکی و موزارلا ی زرد و سفید.

برای روی پنیر هم از انواع چیز ها مثل ذرت و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده و گوجه اسلایس شده و زیتون و قارچ میتونید استفاده کنید.

یک تکنیک برای اینکه قارچ های نازکی داشته باشید تا روی پیتزا آب نیندازه هم اینه که با یک سمت رنده که چیبس درست میکنید قارچ هارو نازک برش بدید. اینطوری خیلی ترد میشه و بعد از پخت هم کاملا بی آب و خوشمزه میمونه.

http://s5.picofile.com/file/8160439434/download_1_.jpg

 حالا سینی میره توی فر از قبل داغ شده با دمای 180 درجه.

اگه فر با حرارت بالا و پایین دارید که خیلی خوبه. ولی اگه از فر های معمولی استفاده میکنید توجه کنید که :

1) سینی در وسط فر قرار بگیره.

2) به مدت 15 تا 20 دقیقه حرارت زیر روشن باشه و در طول این مدت مدام چک کنید که اگه نون پخته .....

3) در طول این مدت مدام چک کنید که اگه نون پخته حرارت بالا رو روشن کنید! حرارت بالا تا زمانی که روی پیتزا طلایی بشه باید روشن بمونه .معمولا این زمان 10 دقیقه است.

4) زمانهای گفته شده استاندارد جهانی نیست که روش مانور بدید! باید با فر خودتون تنظیم کنید.

5) حرارت بالای فر خیلی کم باشه. یا اینکه سینی فر رو یک طبقه پایین تر بیارید.

در نهایت این نکته رو هم بدونید. اگه حس میکنید ممکنه خمیرتون نپزه و ..... میتونید اول به مدت 10 دقیقه فقط خمیر رو داخل فر بپزید و بعد مخلفات رو روی خمیر قرار بدید و دوباره 5 دقیقه با حرارت پایین و بعد حرارت رو اصل پیتزا رو درست کنید.

http://s5.picofile.com/file/8160439450/download_2_.jpg

 وقتی روی پیتزا طلایی شد و پنیر هم آب شد اون رو با کاتر پیتزا برش بزنید و نوش جان کنید. وقعا اگه به این سبک جلو برید پیتزاتون شبیه بیرون میشه.

http://s5.picofile.com/file/8160439500/IMG_1906.JPG

دیدگاه‌ها  

0 #3 افسانه 1393-10-18 10:26
سلام دوستم مثل همیشه عالی عالی :lol:
گرسنم شد :P زود به زود آپ شو منتظرم :D
-----------------------
سلام.چشم.
نقل قول کردن
0 #2 الهام عسگری 1393-10-17 14:19
سلام. حق دارید دوست داشته باشید خب خیلی خوشمزه است . منم عاشق پیتزام. نوش جونتون :D
-------------------
ممنون
نقل قول کردن
0 #1 محیاا 1393-10-14 19:44
سلام خسته نباشی با امتحانات.پیتزاتم خیلی خوشمزبنظرمیرس.احتمالااسم دخترتونوشتی؟!!من لازانیای لقمه ایوپرست کردم خیلی خوب شدبودمرسیی
-----------------
سلام. ممنونم.
اسم دخترم توی پست تولد زنبوری هست. خدارو شکر خوب بوده.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir