پیتزا کالباس
خوب باز پیتزا. قبلا چند مدل خمیر پیتزا یادم دادم که با مراجعه به پستهای زیر میتونید یادشون بگیرید. من امروز قصد گذاشتن خمیر جدید ندارم. خمیرها رو در قبلا آموزش دادم. تازه چون شب امتحانه و من خیلی فرصت ندارم سعی میکنم پست رو زود تموم کنم.
امروزم پیتزا داریم. از نوع کالباسیش! خوب برای اونهایی که مثل من فست فود خور هستند هیچ پیتزایی جای این مدل رو نمیگیره. در خیلی از رستوران ها هم این مدل پیتزا مخصوص خودشون هستش. البته با یک کوچولو تغییر.
مواد لازم :
خمیر پیتزا
سس کچاب
پنیر پیتزا موزارلا
کالباس یا ژامبون خیلی خوشمزه!!
قارچ و ذرت و فلفل دلمه ای و گوجه و زیتون برای روی پیتزا
آویشن به میزان لازم
طبق معمول خمیر رو باز کنید.
برای درست کردن خمیر این پست ها رو میتونید ببینید :
نکته های باز کردن خمیرم قبلا گفتم. دیگه تکرار نمیکنم.(امتحان دارم دیگه)
اگه امتحان داشتید و وقت نداشتید این کار رو به بچه تون بسپرید!!
مطمئن باشید اون به بهترین نحو ممکن براتون این کارو انجام میده. ایرادی نداره که آشپزخونه میره هوا، ایرادی نداره که مواد غذایی حروم میشه ، هیچ چیزی نباید مانع کمک بچه به مادر باشه!! (این دلداری های یک مادر جگر سوخته از خرب کاری های بچه اشه!! به خودش)
روی خمیر یک لایه سس بمالید سس رو همینطوری نریزدا! حتما باید یک کلمه به زبان چینی بنویسید.(حالا هر کی تونست کلمه منو بخونه جایزه داره!)
روی پنیر سس کمی ادویه ی پیتزا بریزید. اگه این ادویه رو در دست رس نداشتید کمی پودر آویشن هم میتونه جاشو پر کنه.
یک لایه پنیر پیتزا بریزید. و روی پنیر رو کالباس قرار بدید.
میتونید کالباس رو ریز برش بزنید. من اینجا به سبک پیتزا فروشی محبوبم رنده ی درشت کردم. و یک لایه ی کامل از کالباس رنده شده روی پنیر ریختم. حتما از کالباس خوشمزه استفاده کنید.
روی کالباس رو پنیر بریزید. برای اینکه خوب کش بیاد از ترکیب چند پنیر خوشمزه استفاده کنید. مثل دانمارکی و موزارلا ی زرد و سفید.
برای روی پنیر هم از انواع چیز ها مثل ذرت و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده و گوجه اسلایس شده و زیتون و قارچ میتونید استفاده کنید.
یک تکنیک برای اینکه قارچ های نازکی داشته باشید تا روی پیتزا آب نیندازه هم اینه که با یک سمت رنده که چیبس درست میکنید قارچ هارو نازک برش بدید. اینطوری خیلی ترد میشه و بعد از پخت هم کاملا بی آب و خوشمزه میمونه.
حالا سینی میره توی فر از قبل داغ شده با دمای 180 درجه.
اگه فر با حرارت بالا و پایین دارید که خیلی خوبه. ولی اگه از فر های معمولی استفاده میکنید توجه کنید که :
1) سینی در وسط فر قرار بگیره.
2) به مدت 15 تا 20 دقیقه حرارت زیر روشن باشه و در طول این مدت مدام چک کنید که اگه نون پخته .....
3) در طول این مدت مدام چک کنید که اگه نون پخته حرارت بالا رو روشن کنید! حرارت بالا تا زمانی که روی پیتزا طلایی بشه باید روشن بمونه .معمولا این زمان 10 دقیقه است.
4) زمانهای گفته شده استاندارد جهانی نیست که روش مانور بدید! باید با فر خودتون تنظیم کنید.
5) حرارت بالای فر خیلی کم باشه. یا اینکه سینی فر رو یک طبقه پایین تر بیارید.
در نهایت این نکته رو هم بدونید. اگه حس میکنید ممکنه خمیرتون نپزه و ..... میتونید اول به مدت 10 دقیقه فقط خمیر رو داخل فر بپزید و بعد مخلفات رو روی خمیر قرار بدید و دوباره 5 دقیقه با حرارت پایین و بعد حرارت رو اصل پیتزا رو درست کنید.
وقتی روی پیتزا طلایی شد و پنیر هم آب شد اون رو با کاتر پیتزا برش بزنید و نوش جان کنید. وقعا اگه به این سبک جلو برید پیتزاتون شبیه بیرون میشه.
دیدگاهها
گرسنم شد
-----------------------
سلام.چشم.
-------------------
ممنون
-----------------
سلام. ممنونم.
اسم دخترم توی پست تولد زنبوری هست. خدارو شکر خوب بوده.