پیتزا مرغ و قارچ

http://s5.picofile.com/file/8150675150/IMG_1058.JPG

 اووم پیتزا!

خوب چون بچه ی خوبی بودم و درسمو خوندم الان به خودم جایزه دادم که بیام و یک پست جدید بزارم. البته نه اینکه من درس خون باشم ! توی کارشناسی انصافا به جز شب امتحان وقت شریفم رو تلف نمیکردم که درس بخونم!! اما الان فرق میکنه. انصافا درس ها در ارشد دوست داشتنی تر هست و آدم حس نمیکنه داره عمرش رو به پای الگریتم ها و برنامه های پر از ارور و خطا تلف میکنه! و آخرم برنامه اش خروجی نگیره و در نتیجه فیل بشه!

خوب بریم سر پیتزا مرغ. من اولین باری که پیتزا مرغ خوردم بر میگرده به خیلی سال پیش. اصلا ذهنم با این موضوع کنار نمیومد که پیتزایی غیر از کالباس و گوشت باشه! ولی خوب دیدیم که بود. و انصافا هم خیلی خوشمزه است. دو مدل خمیر پیتزا قبلا قرار دادم که با کلیک روی لینک اونها میتونید دستورشو ببینید. امروزم یک مدل دیگه خمیر داریم. که راحتر درست میشه.

پیتزا گوشت و قارچ

 پیتزا مخصوص  

 


 

مواد لازم برای خمیر پیتزا:

آرد گندم : 2 و یک چهارم پیمانه

روغن زیتون : یک چهارم پیمانه

خمیر مایه  : یک قاشق چای خوری سر پر

نمک : یک دوم قاشق چایخوری

آب : یک لیوان

شکر : یک پنسه

 مواد لازم برای داخل پیتزا:

مرغ خرد شده

پیاز

پنیر پیتزا + پنیر موتزارلا

ادویه شامل آویشن و فلفل سیاه و نمک

سس کچاب

قارچ

ذرت

فلفل دلمه ای

گوجه

زیتون اسلایسی

برای درست کردن خمیر اول خمیر مایع و شکر رو داخل آب میریزیم و میزاریم روی کابینت تا عمل بیاد.قبلا در مورد عمل آوردن خمیر مایه توضیح دادم.

بعد از ده دقیقه وسط آرد رو گود کنید و خمیر مایه + نمک + روغن زیتون رو بهش اضافه کنید و با نوک انگشت ورز بدید تا خمیر به دست نچسبه.

در مورد خمیر یک نکته بگم. اینکه تمام آب رو همون ابتدا داخل خمیر ماه نریزید. سه چهارم لیوان آب رو داخل خمیر مایه بریزید و باقیشو نگه دارید. برای چی؟

خوب معلومه جنس آرد ها با هم فرق میکنه. اگه حس کردید خمیر خیلی سفته کم کم باقی آب رو اضافه کنید. اگرم خمیرتون خیلی خیلی شل بود کمی آرد اضافه کنید.

http://s5.picofile.com/file/8150675118/download_4_.jpg

 روی خمیر رو بپوشونید و برای یک تا دو ساعت اون رو در محیط گرم قرار بدید.

بریم سراغ درست کردن مواد داخلی....

دو روش برای درست کردن مرغ دارید. یا مرغ رو بپزید! یا سرخ کنید.

به نظر من سرخ شده بهتره. در هر دو روش مرغ رو اسلایس کنید و به همراه نمک + فلفل سیاه و پیاز توی تابه تفت بدید. بهتره پیاز درشت باشه که بشه در نهایت جدا کرد. من کمی پودر سیر موقع پخت اضافه میکنم.

اگه خواستید مرغ رو بپزید کمی آب توش بریزید و درش رو بزارید تا آبش تموم بشه.

اگرم خواستید سرخ کنید که انقدر تفت بدید تا مرغ بپزه.

یک نکته تکراری ::: به گوشتهای سفید حتما در همون ابتدای پخت نمک و ادویه بزنید.

یک نکته ی دیگه بگم؟ آقا پیتزا پختن به نظر من یک کار مردونه است! پس باید کل مراحل رو آقاییون تو خونه انجام بدن. مثل کباب ذغالی درست کردن. پس قبل از هر کاری آقاییون دستهاشونو بشورن و آماده باشن برای درست کردن یک پیتزای خوشمزه.

http://s5.picofile.com/file/8150675134/download.jpg

 بعد از دو ساعت میریم سراغ خمیر و میبینیم به به !!!! پف کرده. با دست پفش رو میخوابونیم و کمی ورز میدیم. بعد اون رو کف تابه پهن میکنیم. برای اینکه خمیر کف تابه فر نچسبه میتونید از کمی روغن برای چرب کردن سینی استفاده کنید.

یا کمی آرد ذرت کف سینی بپاچید.

حالا روی خمیر یک تا دو قاشق سس کچاب بمالید و روی اون رو با پنیر پیتزا بپوشونید. روی پنیر مرغ + در صورت تمایل کالباس مرغ بریزید.

روی مرغ ها کمی ادویه آویشن بریزید.(برای چی ادویه رو زیر پنیر میریزیم؟ برای اینکه نسوزه و تلخ نشه)

دوباره روی مرغ ها پنیر بریزید. و روی پنیر فیله گوجه نگینی شده + فلفل نگینی خرد شده + قارچ بسیار نازک بریده شده + زیتون + ذرت  بریزید.

http://s5.picofile.com/file/8150675100/download_1_.jpg

 حالا سینی میره توی فر از قبل داغ شده با دمای 180 درجه.

اگه فر با حرارت بالا و پایین دارید که خیلی خوبه. ولی اگه از فر های معمولی استفاده میکنید توجه کنید که :

1) سینی در وسط فر قرار بگیره.

2) به مدت 15 تا 20 دقیقه حرارت زیر روشن باشه و در طول این مدت مدام چک کنید که اگه نون پخته .....

3) در طول این مدت مدام چک کنید که اگه نون پخته حرارت بالا رو روشن کنید! حرارت بالا تا زمانی که روی پیتزا طلایی بشه باید روشن بمونه .معمولا این زمان 10 دقیقه است.

4) زمانهای گفته شده استاندارد جهانی نیست که روش مانور بدید! باید با فر خودتون تنظیم کنید.

5) حرارت بالای فر خیلی کم باشه. یا اینکه سینی فر رو یک طبقه پایین تر بیارید.

6) خمیر پیتزا رو تا اونجایی که میتونید نازک کنید تا بعد از پخت حجیم نشه و زود بپزه. این خمیر دو تا پیتزای خیلی بزرگ بهتون میده.

در نهایت این نکته رو هم بدونید. اگه حس میکنید ممکنه خمیرتون نپزه و ..... میتونید اول به مدت 10 دقیقه فقط خمیر رو داخل فر بپزید و بعد مخلفات رو روی خمیر قرار بدید و دوباره 5 دقیقه با حرارت پایین و بعد حرارت رو اصل پیتزا رو درست کنید.

http://s5.picofile.com/file/8150675176/IMG_1059.JPG

 

دیدگاه‌ها  

+1 #4 منا 1394-04-21 19:13
ببخشید گلم من یه سوال دیگه هم دارم میشه مارک و مشخصات کامل فرتونو بگی؟ فرتون گازیه یا برقی؟
میخوام فر بخرم دنبال یه فر با کیفیت میگردم که خوب کار کنه ;-)
-----------------------
سلام.
متاسفانه در این مورد نمیتونم خیلی کمک کنم. فر من ایرانیه و مارک پاتریس. زمان خریدش به تنها چیزی که فکر میکردم ست کردن طرح فر و سایر وسایلم بود و اصلا مارک برام اهمیت نداشت. واسه همینم تقریبا از فرم راضی نیستم. بد نیست ولی عالی هم نیست. از نظر من فر برقی یک چیز دیگه است. خصوصا مارک های معتبر. ولی اگه فر گازی بخوایید بخرید بهتره مارک های ایتالیایی یا ترکیه که معروف اند تهیه کنید . از نظر من فر های ایرانی خیلی جالب نیستند.
نقل قول کردن
+1 #3 منا 1394-04-21 06:52
سلام عزیزم من میخوام پیتزارو تو ماکروفر درست کنم میخواستم بپرسم خمیر پیتزارو چجوری در ماکروفر آماده کنم؟
لطفا روش کامل آماده کردن پیتزارو در ماکروفر توضیح بده مرسی از لطفت عزیزم :-* :-)
-------------------------
به طور کلی برای انواع پخت هایی که باید فر رو تشبیه کنیم و ماکروفر شبیه فر عمل کنه باید حالت ماکروفر روی کانوکشن قرار داده بشه. بعد مثل فر عمل کنید.
نقل قول کردن
+1 #2 عسل 1393-09-25 20:54
سلام ممنون من عاشق پیتزام :roll: مخصوصاسالمش
-------------------
سلام
انشالله درست کنید...
نقل قول کردن
+1 #1 محیاا 1393-09-22 21:02
سلام خانومی.منک دهنم اب افتادفرصت شدحتما درست میکنم.مرسی ک گذاشتی
--------------------------
سلام.
انشالله....
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir