ژله رولتی

ژله فرفره ای رو قبلا با مارشملو درست کردیم. اینم با ورژن بستنی ایش. راحت تره و در دست رس تر هست برای درست کردن.

اکثرا بلد هستید دیگه در حد اینکه آرشیو رو کامل کنم این پست رو قرار میدم.

 مواد لازم:

ژله از هر رنگی که دوست دارید یک بسته

بستنی وانیلی سه چهارم لیوان

آب جوش سه چهارم لیوان

ظرف نچسب بیست در سی یک عدد

 

ژله رو طبق مواردی که قبلا گفتیم ابتدا با آب جوش حل میکنیم و اجازه میدیم کاملا شفاف بشه.

سه چهارم لیوان بستنی رو به اون اضافه کنید. میتونید بستنی رو بیست دقیقه زودتر در محیط قرار بدید تا نرم بشه. و بعد از اینکه اضافه کردید یک هم زدن سطحی دارید و سریع بریزید داخل ظرفتون. 

میتونید پنج دقیقه ظرف رو داخل فریزر قرار بدید یا بیست دقیقه داخل یخچال قرار بدید. بعد از اینکه ژله بست اون رو پنج دقیقه در دمای محیط قرار بدید تا هم دما باشه و بتونیم به راحتی رول کنیمش.

برای رول کردن میتونید اول با چاقو برش های بلندی مثل تصویر، که باید بپیچیم رو ببریم و بعد رول کنیم و یا مثل ژله فرفره ای رو قبلا با مارشملو درست کردیم کلا رول کنیم و بعد ببریم. فرقی نداره. ولی چون بافت این ژله به سفتی ژله با مارشملو نیست ممکنه خرد بشه.پس بهتره اول با چاقو روی سطح ژله بستنی رو برش ایجاد کنید و بعد اون رو رول کنید.

اگه ژله خیلی سفت و سرد باشه مطمين باشید زمان رول کردن بریده میشه. پس حتما هم دمای محیط باشه و بعد رول کنید.

نکته ی بعدی که خیلی مهمه اینه از ظرفی استفاده کنید که قطر ژله بیشتر از نیم سانتی متر نباشه. بیشتر بشه قطع به یقین موقع رول کردن خرد میشه!

میتونید به جای ایجاد خط صاف و باریک قبل رول کردن روی ژله خط های بلند را به صورت چین چین قرار بدید و شکل گل بپیچید.

اگه ژله رو با بستنی خیلی هم بزنید یک دست میشه و دو سطح متفاوت ایجاد نمیکنه.

اگه بستنی اضافه شده به ژله زیاد باشه باز هم باعث میشه یکدست بشه و دیگه دو رنگ مجزا نداشته باشید.

برای اینکه بستنی زیاد نریزید میتونید از بستنی لیوانی های تک نفره استفاده کنید و اون رو استاندارد بدونید.

درست کردن این ژله از یک ژله ساده کمتر زمان میبره چون سطح بزرگ میشه خیلی سریع تر خودشو میگیره.

دیدگاه‌ها  

+1 #1 فریده 1397-01-25 11:22
سلام ، کارهاتون عالیه ، ممنون ازشما

فقط مشکل اینکه که اصلا سایز قالب نمی دید ، که کارمون خراب نشه ، مثلا ضخامت اینا درست در بیاد.

متشکرم نازنین
--------------------
سلام.
در پست قالبها نکته اندازه گیری قالب رو گفتم. در کامنت پست تیرامیسو هم براتون توضیح دادم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir