ژله رولتی
ژله فرفره ای رو قبلا با مارشملو درست کردیم. اینم با ورژن بستنی ایش. راحت تره و در دست رس تر هست برای درست کردن.
اکثرا بلد هستید دیگه در حد اینکه آرشیو رو کامل کنم این پست رو قرار میدم.
مواد لازم:
ژله از هر رنگی که دوست دارید یک بسته
بستنی وانیلی سه چهارم لیوان
آب جوش سه چهارم لیوان
ظرف نچسب بیست در سی یک عدد
ژله رو طبق مواردی که قبلا گفتیم ابتدا با آب جوش حل میکنیم و اجازه میدیم کاملا شفاف بشه.
سه چهارم لیوان بستنی رو به اون اضافه کنید. میتونید بستنی رو بیست دقیقه زودتر در محیط قرار بدید تا نرم بشه. و بعد از اینکه اضافه کردید یک هم زدن سطحی دارید و سریع بریزید داخل ظرفتون.
میتونید پنج دقیقه ظرف رو داخل فریزر قرار بدید یا بیست دقیقه داخل یخچال قرار بدید. بعد از اینکه ژله بست اون رو پنج دقیقه در دمای محیط قرار بدید تا هم دما باشه و بتونیم به راحتی رول کنیمش.
برای رول کردن میتونید اول با چاقو برش های بلندی مثل تصویر، که باید بپیچیم رو ببریم و بعد رول کنیم و یا مثل ژله فرفره ای رو قبلا با مارشملو درست کردیم کلا رول کنیم و بعد ببریم. فرقی نداره. ولی چون بافت این ژله به سفتی ژله با مارشملو نیست ممکنه خرد بشه.پس بهتره اول با چاقو روی سطح ژله بستنی رو برش ایجاد کنید و بعد اون رو رول کنید.
اگه ژله خیلی سفت و سرد باشه مطمين باشید زمان رول کردن بریده میشه. پس حتما هم دمای محیط باشه و بعد رول کنید.
نکته ی بعدی که خیلی مهمه اینه از ظرفی استفاده کنید که قطر ژله بیشتر از نیم سانتی متر نباشه. بیشتر بشه قطع به یقین موقع رول کردن خرد میشه!
میتونید به جای ایجاد خط صاف و باریک قبل رول کردن روی ژله خط های بلند را به صورت چین چین قرار بدید و شکل گل بپیچید.
اگه ژله رو با بستنی خیلی هم بزنید یک دست میشه و دو سطح متفاوت ایجاد نمیکنه.
اگه بستنی اضافه شده به ژله زیاد باشه باز هم باعث میشه یکدست بشه و دیگه دو رنگ مجزا نداشته باشید.
برای اینکه بستنی زیاد نریزید میتونید از بستنی لیوانی های تک نفره استفاده کنید و اون رو استاندارد بدونید.
درست کردن این ژله از یک ژله ساده کمتر زمان میبره چون سطح بزرگ میشه خیلی سریع تر خودشو میگیره.
دیدگاهها
فقط مشکل اینکه که اصلا سایز قالب نمی دید ، که کارمون خراب نشه ، مثلا ضخامت اینا درست در بیاد.
متشکرم نازنین
--------------------
سلام.
در پست قالبها نکته اندازه گیری قالب رو گفتم. در کامنت پست تیرامیسو هم براتون توضیح دادم.