ژله مغزدار

http://s4.picofile.com/file/8171762100/Recoverd_jpg_file_1772_.jpg

این ژله امروز از اون دسته ژله های تک نفره هست. این آبنبات چوبی هارو یادتونه؟ توش ادامس داشت؟ یا این شکلات مغردارهارو که توش یک کرمی هست؟ این ژله هم از نوع اون مدل آدامسها یا شکلات هاست. طعم کلیش مثل تموم ژله هاست. فقط ظاهرشو عوض کردیم.

 

 

مواد لازم :

ژله به رنگ دلخواه 1 بسته

دنت با رنگ متضاد ژله یک بسته

 

اول ژله رو مثل همیشه با کمتر از یک لیوان آب جوش باز میکنیم و اونو روی بخار آب میزاریم. (یا ماکروفر) تا حسابی شفاف بشه. بعد میتونیم هم ژله مون رو مات درست کنیم و هم شفاف. اگه بخواییم مات بشه بهش سه چهارم لیوان شیر یا بستنی میریزیم توش تا مات بشه. یا اگه بخواییم شفاف باشه سه چهارم لیوان بهش آّب یخ اضافه میکنیم.

بهتره برای این نوع ژله از قالب کوچیک و تک نفره استفاده کنیم. حالا سه چهارم قالب رو از ژله پر میکنیم و میزاریم توی یخچال تا ببنده.

http://s5.picofile.com/file/8171761942/download_4_.jpg

وقتی بست با قاشق مقدار کمی از وسط ژله رو با قاشق برمیداریم. و جاش دنت میریزم. رنگ دنت رو مخالف انتخاب میکنیم تا به چشم بیاد. و بعد باقی ژله رو با احتیاط روی ژله میریزیم و میزاریم توی یخچال تا ببنده.

وقتی بست از قالب خارجش میکنیم و سروش میکنیم.

http://s4.picofile.com/file/8171762000/download.jpg

میشه به جای دنت از مخلوط رنگ و خامه و شکر. یا هر نوع دسر آماده دیگه استفاده کردم.

دنت موزی و زعفرانی زرد رنگن 

ژله توت فرنگی یا انار یا تمشک و یا هندونه قرمز رنگ

ژله طالبی و کیوی

دنت توت فرنگی صورتی 

http://s4.picofile.com/file/8171761900/download_1_.jpg

این نکته رو برای ژله شیر بگم.... 

اگه در مخلوط کردن ژله با شیر مشکل دارید به روش زیر عمل کنید: 

پودر ژله رو با یک لیوان شیر مخلوط کنید و روی بخار کتری بزارید تا کاملا باز بشه. اگه دوست داشتید کمی آب جوش هم به مواد  اضافه کنید. آب حتما با دمای مخلوط شیر و ژله یکی باشه. اگه اضافه نکنید بهتره.... 

برای مخلوط ژله و شیر از شیر پاستوریزه استفاده کنید.

http://s4.picofile.com/file/8171762076/Recoverd_jpg_file_1723_.jpg

دیدگاه‌ها  

0 #6 Faribaa 1395-03-27 07:00
خیلی عالی بود عزیزم ممنون از سایت زیباتون
---------------------
سلام. ممنونم از لطف شما
نقل قول کردن
0 #5 خواهر 1395-03-25 21:38
ILOVE YOU :D
----------------------
ممنون.
نقل قول کردن
0 #4 نسترن. م 1394-09-02 10:12
سلااام. من درست کردم. خیلی خوب بود. یه بارهم اینجوری درست کردم که کرم ژله ی موزیدرست کردم ومغزیشو گاناش شکلاتی کمی سفت ریختم خیلی خوشمزه بود جای همه خالی. ترکیب رنگش هم خوب بود کرم و شکلاتی.
ممنون دوست باسلیقه ام
----------------------
سلام. عجب ترکیب دلچسبی. نوش جون.
نقل قول کردن
0 #3 z1 1394-03-30 06:06
سلام من منتظر جواب شما هستم .
-----------------
جواب دادم.
نقل قول کردن
0 #2 z1 1394-03-27 10:38
با سلام
توی مرحله اول می خواستم بگم من تازه عروسم می خوام آشپزی درست یاد بگیرم چون بلد نیستم از سایت شما خیلی خیلی خوشم اومد ، بابت همه زحماتتون ممنون .
دوم اینکه ممنون می شم بگید که برای اینکه یه ژله حالت عادی بدون هیچ میوه و یا شیر و .... فقط ساده چند ساعت تقریبی باید در یخچال بمونه تا ببنده کامل .
دوم اینکه توی درست کردنا که می گین نیم بند باشه منظورت اون باید چند ساعت تقریبی بمونه ، واسه نیم بند
ممنون می شم جوابمو بدید
-------------------------
سلام عروس خانوم.
یک پست در قسمت نکات کلیدی سایت هست که تمام این موارد رو داخلش پاسخ دادم. اون رو بخونید.
بستن ژله به مارک اون هم بستگی داره. ولی ژله ساده حدود دو تا سه ساعته میبنده. و اگه بخوایید از قالب در بیارید 5 یا 6 ساعت. نیم بند شدنم به دمای یخچال و محیط بستگی داره. از 2 دقیقه تا 2 ساعت ممکنه طول بکشه/
نقل قول کردن
0 #1 nazanin 1393-12-14 07:44
سلام با تشکر از سایت عالیتون
ی سوال
وقتی وسط ژل زو برش میدیم و دنت رو توش میریزیم و میزاریم یخچال جای اون برش معلوم میشه ک!!!
--------------------
سلام. نه معمولا که دیده نمیشه.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir