ژله ویترینی

فصل فصل توت فرنگی و انبه است و تا تموم نشده باهاش چند تا دسر خوشمزه درست کنیم. ژله امروز بیشتر یک ایده برای تزیین هست تا دسر و یا ژله منحصر به فرد. پایه ی اصلی این دسر میتونه هر ژله یا دسری باشه. از ژله ساده گرفته تا ژله بستنی های متفاوت ، ژله ماستی، ژله میوه ای، ژله فالوده ای ، ژله خرده شیشه گرفته تا انواع دسر ها مثل پاناکوتاهای گیلاس یا توت فرنگی گرفته تا دسرهای کرم دار مثل مانگو یا توت فرنگی یا هلو یا هر نوع دسر ترکیبی دیگه. 

هیچ کار خاصی نداره و خیلی راحته. فقط قبلش حتما این پست رو خونده باشید.

قبلا ژله های ترکیبی رو هم داشتیم. که پستش رو مطالعه کنید بد نیست.

 در پستهای قبلی خیلی ژله های ترکیبی داشتیم. این پست رو هم برای ایده قرار میدم.

برای درست کردن ژله حتما این پست رو خوندید. اگه نخوندید هم برید بخونید. نکات درست کردن ژله رو هم که بلد باشیم همه مدل میتونیم با هم ترکیب کنیم و ژله های ترکیبی درست کنیم. انواع ژله رو در پست های قبل میتونید ببینید.

 این ژله ترکیب ژله ویترینی و ژله رنگین کمان هست. در یک قسمت از دسر توت فرنگی استفاده شده که در تصویر مشخصه.

روش چیدن توت فرنگی ها  و انبه رو سالها پیش در این پست گفتم. 

اول قالب خوشگل که میخواییم رو با کمی ژله آلوئورا پر میکنیم. فقط کف قالب. بعد میوه های دلخواه رو همونطوری که دوست داریم، برش میزنیم. و روی ژله قرار میدیم و داخل یخچال میزاریم تا ببنده. بعد روی مواد رو دوباره زله آلوئورا میریزیم.