ژله تار و پود (ژله هندسی)

 ژله رنگین کمان از اولین ژله هایی بود که ما توی سایت داشتیم و سالها از روز اولی که همه ی ما اون ژله رو درست کردیم گذشته. تقریبا فکر کنم اولین باری که ژله رنگین کمان توی بورس قرار گرفت ده سال پیش بود. دیگه انقدر و عکس و تصاویرش زیاد بود که .... حالا یک کم تغییرات در این ژله خوشگل ایجاد شده و باز هم نوعیژله رنگین کمان داریم با اندکی خلاقیت!

این ژله هم خیلی راحته وفقط کمی صبر میخواد.

 مواد لازم:

 ژله رنگی به تعداد مورد نیاز

ژله آلوئورا دو بسته

کرم وانیلی یا ژله بستنی سفید

 قالب مربع یا مستطیل 

 حتما قبل از دست به کار شدن این پست رو خونده باشید.

برای درست کردن کرم وانیلی مطابق دستورش به پیجش مراجعه کنید. (کرم وانیلی) بین لایه ها اگه دوست دارید کاملا سفید باشه از این کردم استفاده کنید. اگه دوست داشتید شیری باشه از ترکیب ژله آلوئورا و بستنی و ژله بستنی سفید استفاده کنید. و یا حتی میتونید مثل  ژله رنگین کمان از ترکیب پررنگ و کم رنگ یک ژله استفاده کنید. و مثل اون پست عمل کنید. 

من اینجا خواستم تفاوت رنگ محسوس باشه. برای همین از کرم خوشمزه ی وانیلی با استفاده از اسانس وانیل به جای وانیل شکری استفاده کردم.

 ژله هارو برای بالا رفتن سرعت باز کنید. 

ببینید به اندازه قالبتون باید ژله استفاده کنید. من برای یک قالب بیست در سی از چهار بسته ژله و کرم وانیلی با ترکیب سه لیوان شیر و دو لیوان خامه استفاده کردم.

کف قالب صاف باید باشه. 

یک بسته زله رو کف قالب بریزید و در فریزر یا یخچال قرار بدید تا ببنده. نه سفته سفت و نه شل. طوری که با ریختن لایه ی بعدی لایه ی دوم اتصالات لازم رو داشته باشه و از طرفی تداخل هم نداشته باشن.

 تک تک لایه هارو درست کنید و بریزید و اجازه بدید ببنده. خوب حالا ژله رو برای مدت یک روز داخل یخچال قرار بدید.  یا یک شب تا صبح تا کاملا سفت بشه.

ژله رو در ظرف مناسب با تکنیک هایی که قبلا گفتیم برگردونید و با چاقوی تیز و تمیز و خیس برش بزنید. تیز برای اینکه خوب برش بخوره ، تمیز برای اینکه رنگها خدشه دار نشه و خیس برای اینکه ژله به چاقو نچسبه. بهتره برش ها مربع باشه تا به خوبی جا بگیره در ظرف.

 ژله آلوئورا رو مطابق با دستور روی جعبه درست کنید و اجازه بدید کاملا خنک و در حد سفیده ی تخم مرغ نیم بند بشه. کف قالبی که میخوایید ژله نهایی رو داشته باشید به اندازه ی نیم میلی متر ژله آلوئورا بریزید.

حالا با صبر و حوصله مثل تصویر ژله هارو بچینید. اگه واقعا حوصله دارید میتونید گوشه های کار رو هم هندسی بپچینید که طرح زیباتری داشته باشید.

 حالا با احتیاط باقی ژله آلوئورای نیم بند شده رو اضافه کنید و قالب رو یک تکون مختصر بدید . احتمالا یک بسته کافیه ولی در صورت نیاز دو بسته ژله رو بریزید.

قالب رو داخل یخچال قرار بدید و اجازه بدید چهار یا پنج ساعتی بمونه تا خوب ببنده. 

و بعد از بستن ژله ، دور ژله رو با چاقو از قالب جدا کنید و در ظرف آب داغ قرار بدید و سریع در ظرف سرو که کف اون خیس شده برگردونید و با حرکت ژله رو به جایی که باید قرار بگیره بفرستید.

ژله آسون هندسی یا تار پودی شما آماده است.

 میتونید به جای برش مربعی ، برش های لوزی یا مستطیل هم بزنید و کج بچینید. این دیگه به سلیقه ی شما برمیگرده. این گوی و این میدان. ببینم چی درست میکنید و تحویلم میدید.

این ژله خیلی مناسب و ساده است برای اونهایی که دنبال درست کردن دسر از نوع ژله ای اند و دسر های دیگه دوست ندارند. و در عین حال دنبال زیبایی اند.

ریختن کمی ژله آلوئورا کف قالب در ابتدای کار و قبلا از چیدن مهمه چون باعث اتصال لایه ها خواهد شد و بهتره فراموش نکنید.

 من برای قالب نهایی از دو قالب یکی بیست در بیست و یکی هم از باقی مانده ی ژله های اطراف استفاده کردم تا دو تا ژله تار و پود داشته باشم. میتونید کلا در یک قالب و همون قالب اصلی درست کنید.

برای اینکه هنگام برش زدن اذیت نشید میتونید یک ظرف آب سرد کنار دستتون قرار بدید و بعد از هر برش زدن یک بار چاقو رو در آب سرد فرو کنید تا مجدد خیس بشه و راحت بتونید برش بزنید.

مجدد تکرار کنم در صورتی که دوست داشتید و وقت کافی ژله های دیواره رو هم تار و پودی بچینید. خوشگل تر میشه.

 خوب دیگه تمام نکات رو گفتم. یک معرفی اجمالی داشته باشم از دورو وری های این ژله. اطرافیانش ، خانوادش ، بالاخره همشون روی یک سفره خورده شدند... 

سالاد فصل ، سالاد شیرازی ، سالاد کلم ،  تیرامیسو ، مرغ مجلسی ، قیمه نثار ، ماست خیار

اینم معرفی برای دوستانی که جویای احوال اطرافیان دسر هستند. 

 امیدوارم درست کنید و در کنار عزیزانتون لذت ببرید. 

نوش جان

دیدگاه‌ها  

0 #5 مهرنوش خانم 1395-11-08 08:54
سلام وبلاگ بسیار زیبایی دارین ممنون میشم اگه بازم هم روش درست کردن ژله رو بزارین :-*
----------------------
سلام. ممنونم. چشم.
نقل قول کردن
0 #4 ممول 1395-05-05 18:45
مرسی عزیزم مثل همیشه فوق العاده اییی ❤❤❤
شکلات جونم تو دستور کرم وانیلت نوشته بودی 2 لیوان خامه 2 لیوان شیر ولی اینجا گفتی 3 لیوان شیر 2 لیوان خامه... کدومش بهتره؟
-------------------------
خواهش میکنم. فرقی نمیکنه. خامه بیشتر پرچرب تر میشه و خوب خوشمزه تر ولی خامه کمتر سلامت تره.
نقل قول کردن
0 #3 پگاه 1395-04-26 07:18
واقعا زیبا و توضیحات مثل همیشه کامل.
ممنون شکلات جان
-----------------------
ممنونم از حضور شما و نظرات زیباتون
نقل قول کردن
-1 #2 محیاا 1395-04-13 19:21
سلام به به به فک کنم مهموناتون حسابی کیف میکنن تزییناتتون خیلی عالیه منم از روش تقلیدمیکنم واس سفره ی مهمونیام البته بااجازه
-------------------
سلام.نوش جان. لطف دارید شما.
نقل قول کردن
+1 #1 mina 1395-04-11 10:34
من اول وبلاگتون رو پیدا کردم و بستنی سرخ شده و چیز کیک شکلاتی رو از روش درست کردم.
گفتم واقعا بی انصافی هست که بابت حوصله و دقت و ارزشی که برای مخاطبتون دارید،تشکر نکنم.
امیدوارم این سایتتون همچنان ادامه پیدا کنه و با دستورهای خوشمزه غافلگیرمون کنین.
بازم کلی مرسی
---------------------
سلام. خوش اومدید. نوش جان. خیلی خوشحال شدم از دستورات راضی بودید. ممنونم
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir