ژله نارگیل

http://s7.picofile.com/file/8246783750/DSC_0176.JPG

 نارگیل و متعلقاتش با دو دسته آدم روبرو هستند. دسته ی اول عاشقانشون و دسته ی دوم افرادی که از اونها متنفر هستند. و هیچ مرزی وجود نداره !!

البته این گفته ی خود نارگیل عزیز هست و شاید اشتباه کنه ، بالاخره نارگیل ها هم عقاید خاص خودشون رو دارن و این عقاید رو به منی که عاشقشونم در میون گذاشته اند! 

امروز یک دسر خیلی خوشمزه برای نارگیل دوستان داریم. که هم میشه اون رو به تنهایی درست کرد و هم میتونید ترکیبش کنید با سایر دسر ها و حتی به عنوان یک پایه برای سایر دسر ها باشه به جای دسر پایه ی شیری!

 

 مواد لازم:

شیر نارگیل : سه لیوان

نارگیل پودر شده : یک لیوان

خامه : یک بسته کوچک

شکر : نصف لیوان سر خالی

شیر خشک: یک قاشق غذاخوری

ژلاتین : سه قاشق غذاخوری سر پر

 اسانس وانیل یا نارگیل نصف قاشق چایخوری

 منظور از شیر نارگیل همین بسته هایی هست که در عکس میبینید. منظور از خامه هم بسته های خیلی کوچیک 150 میلی لیتری هست. حالا اگه خیلی پر کالری و سنگین دوست دارید میتونید خامه رو بیشتر کنید . 

ژلاتین رو به همراه نصف لیوان آب سرد روی حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری یا ماکروفر قرار بدید تا کاملا شفاف بشه و بعد کنار قرار بدید تا خنک بشه و از حرارت بیفته.

http://s7.picofile.com/file/8246783618/download_2_.jpg

 میزان شکر مواد دسته خودتونه. این مقدار متوسط هست. میتونید کم و زیادش کنید. در کل بهتره اول نصف شکر رو مصرف کنید اگه دوست داشتید شیرین باشه بیشترش کنید. 

شکر+ شیر نارگیل رو روی حرارت قرار بدید تا شکر در شیر حل بشه. بیشتر و جوش اومدن نیازی نیست و فقط میخواییم شکر حل بشه. 

خامه رو با چنگال بزنید تا روان بشه و یک قاشق شیر خشک رو به اون اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.

و بعد چند قاشق از شیر نارگیل رو به اون اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. همینطور ادامه بدید تا تمام شیر نارگیل و خامه با هم مخلوط بشه. 

برای هم زدن میتونید روی کوچولوهای خونه حساب کنید. جدا از اینکه براشون یک بازی مهیج و شیرینه به اونها اعتماد به نفس میده تا بتونن در کارهای شما به شما کمک کنن. ممکنه در این رابطه اندکی حرص هم شما بخورید که عملا اشکالی نداره. نهایتش دوباره مواد رو تهیه میکنید و درست میکنید. و یک تی زمین میکشید و یک آشپزخونه تکونیه دیگه!! نهایتا خود بچه رو هم یک حموم میبرید دیگه!نهایتاً... 

http://s7.picofile.com/file/8246783650/download.jpg

 نارگیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. و در نهایت اسانس رو اضافه کنید. اگه به جای اسانس وانیل از پودر شکری اون دارید استفاده میکنید مقدار رو نصف کنید. ولی بهتره همون اسانس رو استفاده کنید. هم خوشبو تر خواهد شد و هم بوی اون قوی تر خواهد بود. اسانس نارگیل استفاده کنید که نور علی نوره. اصلا نارگیل خودش گفته خیلی دوست داره از اسانس خودش در دسرش استفاده بشه.

خوب حالا تمام مواد با هم مخلوط شدن بجز ژلاتین. برای اضافه کردن ژلاتین باید تمام مواد دسر با هم هم دما باشن. پس با نوک انگشت حرارت ژلاتین و دسر رو اندازه بگیرید و اگه هم دما بود ژلاتین رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.

برای اینکه مواد یکدست بشه و نارگیل ها در دسر معلق و در همه جا قرار بگیرند بهتره اجازه بدید دسر خنک بشه و به حالت نیم بند در بیاد و بعد هم بزنید و در داخل قالب مورد نظر بریزید. یک روش دیگه هم میتونید استفاده کنید و اون این هست که دسر رو هم بزنید و کم کم در قالب بریزید و قالب رو در فریزر قرار بدید تا لایه ببنده و دوباره یک لایه دیگه بریزید. اینطوری نارگیل در ته قالب جمع نمیشه.

منظور از حالت نیم بند یا مثل سفیده تخم مرغ اینه که دسر خنک بشه و به سمت بستن بره. ولی نبنده و قابل هم زدن باشه. به نوعی مثل فرنی غلیظ بشه. در حالت نیم بند نباید خیلی هم زدن دسر یا ژله رو چون حباب هوایی در اون ایجاد میشه. و حباب هوایی ظاهر دسر رو خراب میکنه.

http://s6.picofile.com/file/8246783668/DSC_0168.JPG

 دسر رو در قالب بریزید و برای مدت پنج ساعت در یخچال قرار بدید تا خوب خودش رو بگیره و بعد از قالب بیرون بیارید . این دسر اگه بیشتر از پنج ساعت هم بمونه اشکالی نداره ولی زمان رو کمتر نکنید چون ممکنه نبنده. 

خوب این دسر خوشمزه رو داشته باشید تا در پست بعدی باهاش یک چیز خوشمزه تر درست کنیم.

اگه طعم نارگیل رو دوست دارید این دسر رو از دست ندید.

برای خوشمزه تر شدن میتونید دنت نارگیلی رو جایگزین یک لیوان از شیر نارگیل ها بکنید. غلیظ تر خواهد بود و خوشمزه تر.

لازم به ذکر است که شیر نارگیل خودش شیرین هست و حواستون به اضافه کردن شکر باشه.

http://s7.picofile.com/file/8246783726/DSC_0173.JPG

دیدگاه‌ها  

0 #3 نگااااار 1395-02-22 07:57
سلام منظورتون از شیر نارگیل شیر های معمولی هست که با طعم نارگیل هست ؟
------------------
سلام بلی. همونی که در عکس هست. کمی غلیظ تر از شیر معمولی
نقل قول کردن
0 #2 محیاا 1395-01-30 19:32
سلام پس بگو چراکافه شکلات بوی نارگیل میده بخاطر دسر خوشمزس :lol:
-----------------------
سلام... پس شمام از عشاق نارگیل هستید... منم عاشق نارگیلم
نقل قول کردن
0 #1 طاهره 1395-01-30 14:56
سلام,خسته نباشید,من درست کردم عالی شد,دستتون درد نکنه,من از طرفدارای پرو پا قرص سایتتونم,هر روز بهش سر میزنم,بهترین سااااااااایته
------------------------
سلام. ممنونم. سلامت باشید و مرسی از لطف شما.
نوش جان
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir