ژله نارگیل
نارگیل و متعلقاتش با دو دسته آدم روبرو هستند. دسته ی اول عاشقانشون و دسته ی دوم افرادی که از اونها متنفر هستند. و هیچ مرزی وجود نداره !!
البته این گفته ی خود نارگیل عزیز هست و شاید اشتباه کنه ، بالاخره نارگیل ها هم عقاید خاص خودشون رو دارن و این عقاید رو به منی که عاشقشونم در میون گذاشته اند!
امروز یک دسر خیلی خوشمزه برای نارگیل دوستان داریم. که هم میشه اون رو به تنهایی درست کرد و هم میتونید ترکیبش کنید با سایر دسر ها و حتی به عنوان یک پایه برای سایر دسر ها باشه به جای دسر پایه ی شیری!
مواد لازم:
شیر نارگیل : سه لیوان
نارگیل پودر شده : یک لیوان
خامه : یک بسته کوچک
شکر : نصف لیوان سر خالی
شیر خشک: یک قاشق غذاخوری
ژلاتین : سه قاشق غذاخوری سر پر
اسانس وانیل یا نارگیل نصف قاشق چایخوری
منظور از شیر نارگیل همین بسته هایی هست که در عکس میبینید. منظور از خامه هم بسته های خیلی کوچیک 150 میلی لیتری هست. حالا اگه خیلی پر کالری و سنگین دوست دارید میتونید خامه رو بیشتر کنید .
ژلاتین رو به همراه نصف لیوان آب سرد روی حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری یا ماکروفر قرار بدید تا کاملا شفاف بشه و بعد کنار قرار بدید تا خنک بشه و از حرارت بیفته.
میزان شکر مواد دسته خودتونه. این مقدار متوسط هست. میتونید کم و زیادش کنید. در کل بهتره اول نصف شکر رو مصرف کنید اگه دوست داشتید شیرین باشه بیشترش کنید.
شکر+ شیر نارگیل رو روی حرارت قرار بدید تا شکر در شیر حل بشه. بیشتر و جوش اومدن نیازی نیست و فقط میخواییم شکر حل بشه.
خامه رو با چنگال بزنید تا روان بشه و یک قاشق شیر خشک رو به اون اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
و بعد چند قاشق از شیر نارگیل رو به اون اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. همینطور ادامه بدید تا تمام شیر نارگیل و خامه با هم مخلوط بشه.
برای هم زدن میتونید روی کوچولوهای خونه حساب کنید. جدا از اینکه براشون یک بازی مهیج و شیرینه به اونها اعتماد به نفس میده تا بتونن در کارهای شما به شما کمک کنن. ممکنه در این رابطه اندکی حرص هم شما بخورید که عملا اشکالی نداره. نهایتش دوباره مواد رو تهیه میکنید و درست میکنید. و یک تی زمین میکشید و یک آشپزخونه تکونیه دیگه!! نهایتا خود بچه رو هم یک حموم میبرید دیگه!نهایتاً...
نارگیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. و در نهایت اسانس رو اضافه کنید. اگه به جای اسانس وانیل از پودر شکری اون دارید استفاده میکنید مقدار رو نصف کنید. ولی بهتره همون اسانس رو استفاده کنید. هم خوشبو تر خواهد شد و هم بوی اون قوی تر خواهد بود. اسانس نارگیل استفاده کنید که نور علی نوره. اصلا نارگیل خودش گفته خیلی دوست داره از اسانس خودش در دسرش استفاده بشه.
خوب حالا تمام مواد با هم مخلوط شدن بجز ژلاتین. برای اضافه کردن ژلاتین باید تمام مواد دسر با هم هم دما باشن. پس با نوک انگشت حرارت ژلاتین و دسر رو اندازه بگیرید و اگه هم دما بود ژلاتین رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
برای اینکه مواد یکدست بشه و نارگیل ها در دسر معلق و در همه جا قرار بگیرند بهتره اجازه بدید دسر خنک بشه و به حالت نیم بند در بیاد و بعد هم بزنید و در داخل قالب مورد نظر بریزید. یک روش دیگه هم میتونید استفاده کنید و اون این هست که دسر رو هم بزنید و کم کم در قالب بریزید و قالب رو در فریزر قرار بدید تا لایه ببنده و دوباره یک لایه دیگه بریزید. اینطوری نارگیل در ته قالب جمع نمیشه.
منظور از حالت نیم بند یا مثل سفیده تخم مرغ اینه که دسر خنک بشه و به سمت بستن بره. ولی نبنده و قابل هم زدن باشه. به نوعی مثل فرنی غلیظ بشه. در حالت نیم بند نباید خیلی هم زدن دسر یا ژله رو چون حباب هوایی در اون ایجاد میشه. و حباب هوایی ظاهر دسر رو خراب میکنه.
دسر رو در قالب بریزید و برای مدت پنج ساعت در یخچال قرار بدید تا خوب خودش رو بگیره و بعد از قالب بیرون بیارید . این دسر اگه بیشتر از پنج ساعت هم بمونه اشکالی نداره ولی زمان رو کمتر نکنید چون ممکنه نبنده.
خوب این دسر خوشمزه رو داشته باشید تا در پست بعدی باهاش یک چیز خوشمزه تر درست کنیم.
اگه طعم نارگیل رو دوست دارید این دسر رو از دست ندید.
برای خوشمزه تر شدن میتونید دنت نارگیلی رو جایگزین یک لیوان از شیر نارگیل ها بکنید. غلیظ تر خواهد بود و خوشمزه تر.
لازم به ذکر است که شیر نارگیل خودش شیرین هست و حواستون به اضافه کردن شکر باشه.
دیدگاهها
------------------
سلام بلی. همونی که در عکس هست. کمی غلیظ تر از شیر معمولی
-----------------------
سلام... پس شمام از عشاق نارگیل هستید... منم عاشق نارگیلم
------------------------
سلام. ممنونم. سلامت باشید و مرسی از لطف شما.
نوش جان