ژله پنیری

 ژله با تم آبی ممکنه خیلی سخت پیدا بشه. چون فقط میشه طبیعتا از ژله بلوبری استفاده  کرد. البته میتونید از ژله آلوئورا هم استفاده کنید و بهش رنگ آبی اضافه کنید. ولی خوب ترکیب رنگ و طعم زیادی نداره. برای یکی مثل من که خیلی با بلوبری نمیتونه ارتباط برقرار کنه خیلی این موضوع جالب نیست. ولی برای اینکه بشه از این ژله تکراری یک چیز متفاوت درست کرد من اونو با هر چی شما فکرش رو بکنید مخلوط کردم! و ترکیب اون با پنیر ماسکارپونه قابل قبول و خوشمزه بود.

این دسر با الهام از دسر پنیری که قبلا درست کردم ، درست شده.

آدرس اینستاگرام من : cafechokolat1

 مواد لازم:

ژله بلوبری 3 بسته

بستنی وانیلی سه چهارم لیوان

پنیر ماسکارپونه سه چهارم لیوان 

آب جوش 

آب سرد 

شیر و شکر در صورت تمایل

 روش درست کردن ژله ها رو قبلا گفتم و دیگه بگم میشه تکرار مکررات. این موادی که من گفتم، متانسب با میزان قالب خودم بود، میتونید اون رو کم و زیاد کنید با توجه به اندازه قالب خودتون. برای اندازه زدن میزان اندازه ی قالب هم از آب استفاده کنید. 

برای قسمت روی ژله یک بسته ژله بلوبری رو با سه چهارم لیوان آب جوش باز کرده و روی بخار کتری قرار میدیم تا شفاف بشه و بعد سه چهارم لیوان آب سرد رو اضافه کنید و توی قالب مورد نظر بریزید و داخل یخچال قرار بدید تا ببنده.

 برای لایه ی بعدی دو بسته ژله بلوبری رو با یک و نیم لیوان آب جوش باز کنید و مجدد روی بخار کتری قرار بدید تا شفاف بشه. پنیر ماسکارچونه رو به همراه بستنی داخل مخلوط کن بریزید تا یکدست بشه.  میتونید ازن کارو با همزن هم انجام بدید. برای اینکه راحتر توی مخلوط کن قاطی بشن میتونید نصف لیوان شیر رو با دو قاشق شکر شیرین کنید و به اون اضافه کنید. این دلخواه هست. اونقدری هم بزنید تا یکدست بشه و زیادی هم زدن جز اینکه حباب های هوا داخلش ایجاد میکنه کاری نمیکنه. 

بعد از اینکه پنیر و بستنی و شیر کاملا مخلوط شدن اونهارو به ژله اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.

توجه کنید اگه از شیر استفاده میکنید، حتما قبل از اضافه کردن مخلوط پنیری به ژله، ژله از حرارت افتاده باشه تا شیر نبره!

 میتونید از خامه فرم گرفته و شیرین شده به جای شیر هم استفاده کنید. و یا حتی خامه معمولی! 

بعد مواد مخلوط شده رو به آرامی روی لایه ی اول که خودشو گرفته بریزید و مجدد داخل یخچال قرار بدید تا ببنده. بهتره یک شب تا صبح دسر در یخچال استراحت کنه، چون پنیر داره و با موندن خوشمزه تر میشه و جا می افته.

حتی میتونید یک لایه کیک وانیلی هم برای لایه ی آخر این ژله استفاده کنید. و به چیز کیک بولوبری تبدیلش کنید.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir