ژله پنیری
ژله با تم آبی ممکنه خیلی سخت پیدا بشه. چون فقط میشه طبیعتا از ژله بلوبری استفاده کرد. البته میتونید از ژله آلوئورا هم استفاده کنید و بهش رنگ آبی اضافه کنید. ولی خوب ترکیب رنگ و طعم زیادی نداره. برای یکی مثل من که خیلی با بلوبری نمیتونه ارتباط برقرار کنه خیلی این موضوع جالب نیست. ولی برای اینکه بشه از این ژله تکراری یک چیز متفاوت درست کرد من اونو با هر چی شما فکرش رو بکنید مخلوط کردم! و ترکیب اون با پنیر ماسکارپونه قابل قبول و خوشمزه بود.
این دسر با الهام از دسر پنیری که قبلا درست کردم ، درست شده.
آدرس اینستاگرام من : cafechokolat1
مواد لازم:
ژله بلوبری 3 بسته
بستنی وانیلی سه چهارم لیوان
پنیر ماسکارپونه سه چهارم لیوان
آب جوش
آب سرد
شیر و شکر در صورت تمایل
روش درست کردن ژله ها رو قبلا گفتم و دیگه بگم میشه تکرار مکررات. این موادی که من گفتم، متانسب با میزان قالب خودم بود، میتونید اون رو کم و زیاد کنید با توجه به اندازه قالب خودتون. برای اندازه زدن میزان اندازه ی قالب هم از آب استفاده کنید.
برای قسمت روی ژله یک بسته ژله بلوبری رو با سه چهارم لیوان آب جوش باز کرده و روی بخار کتری قرار میدیم تا شفاف بشه و بعد سه چهارم لیوان آب سرد رو اضافه کنید و توی قالب مورد نظر بریزید و داخل یخچال قرار بدید تا ببنده.
برای لایه ی بعدی دو بسته ژله بلوبری رو با یک و نیم لیوان آب جوش باز کنید و مجدد روی بخار کتری قرار بدید تا شفاف بشه. پنیر ماسکارچونه رو به همراه بستنی داخل مخلوط کن بریزید تا یکدست بشه. میتونید ازن کارو با همزن هم انجام بدید. برای اینکه راحتر توی مخلوط کن قاطی بشن میتونید نصف لیوان شیر رو با دو قاشق شکر شیرین کنید و به اون اضافه کنید. این دلخواه هست. اونقدری هم بزنید تا یکدست بشه و زیادی هم زدن جز اینکه حباب های هوا داخلش ایجاد میکنه کاری نمیکنه.
بعد از اینکه پنیر و بستنی و شیر کاملا مخلوط شدن اونهارو به ژله اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
توجه کنید اگه از شیر استفاده میکنید، حتما قبل از اضافه کردن مخلوط پنیری به ژله، ژله از حرارت افتاده باشه تا شیر نبره!
میتونید از خامه فرم گرفته و شیرین شده به جای شیر هم استفاده کنید. و یا حتی خامه معمولی!
بعد مواد مخلوط شده رو به آرامی روی لایه ی اول که خودشو گرفته بریزید و مجدد داخل یخچال قرار بدید تا ببنده. بهتره یک شب تا صبح دسر در یخچال استراحت کنه، چون پنیر داره و با موندن خوشمزه تر میشه و جا می افته.
حتی میتونید یک لایه کیک وانیلی هم برای لایه ی آخر این ژله استفاده کنید. و به چیز کیک بولوبری تبدیلش کنید.
دیدگاهها
--------------------
سلام. میتونید اضافه کنید
برای لایه ژله ای فقط ژله بلوبری استفاده کردید؟
چطور انقد پررنگ شده؟
آخه بلوبری این رنگی نیست
بجای پنیر ماسکارپونه، پنیر خامه ای میشه استفاده کرد؟
-------------------
سلام. بله. بستگی به مارک ژله و میزان استفاده هم داره.
ممنوووون
------------------
سلام. فرقی نمیکنه.
--------------------
سلام. انشالله