ژله آجیلی

http://s6.picofile.com/file/8246782534/DSC_0133.JPG

 دنبال درست کردن یک ژله شیک و مجلسی هستید که علاوه بر خوشگلی مزه متفاوت و مقوی داشته باشه؟!

پست امروز صرفا شاید ژله خاصی نباشه و یک نوع تزیین به حساب بیاد برای سفره ها و میزهای مهمونی ولی خیلی میتونه ایده دهنده باشه برای دوستان هنرمندم.

 مواد لازم:

ژله آلوئورا یک بسته

 آجیل خام از هر نوع دلخواه به میزان لازم

ژله نارگیل مطابق دستور

یک قالب مناسب با توجه به اندازه موادتون انتخاب کنید. اندازه گیری مواد رو هم قبلا گفتم که به چه صورت باشه. به جای موادتون پیمانه آب در نظر بگیرید و داخل قالب رو با اون اندازه بگیرید. 

برای اندازه گیری اینکه هر دسر برای چند نفر مناسب هست هم در نظر بگیرید هر پیمانه از دسر که شما با آب اندازه میزنید برای دو نفر کافیه. به طور مثال یک بسته ژله برای چهار نفر کافیه. یک پیمانه آجیل برای دو نفر. سه پیمانه دسر نارگیلی برای شش نفر و کلا این دسر برای ده تا دوازده نفر کافی هست. و برای هر نفر کالری حدود 200 تا 150 خواهد داشت.

http://s6.picofile.com/file/8246782518/DSC_0128.JPG

خوب این یک پیشنهاد میتونه باشه. چون لایه ی رویی که باید آجیل ما دیده بشه حتما باید از آلوئورا استفاده کنید و آجیل ولی زیر اون رو میتونید هر چی دوست دارید قرار بدید. از ژله بستنی گرفته تا خرده شیشه و ترکیبات ژله ای و دسری که کم نداریم. پس این دسته خودتونه. ولی من برای تناسب بین آجیل و نارگیل زیر این دسر رو ژله آجیلی انتخاب کردم.

فقط بهتره دسر زیرین شیرین باشه تا ملایمت آجیل رو از بین ببره. و از ژله ماستی و اینا مدل ها که کم شیرین هست استفاده نکنید.

دیگه انقدر همه ژله درست کردیم استاد شدیم. ژله آلوئورا رو با یک لیوان آب جوش باز میکنیم و یا در ماکروفر قرار میدیم و یا روی بخار کتری تا کاملا شفاف بشه و تیکه های ژله محو بشه. وقتی کاملا یک دست شد ، نصف لیوان آب سرد! اضافه میکنیم و اجازه میدیم خنک بشه .

http://s7.picofile.com/file/8246782468/download_4_.jpg

 یک قالب خوشگل انتخاب کنید. کف قالب رو به اندازه دو سانت ژله آلوئورا بریزید و اجازه بدید نیم بند بشه.

نیم بندم که بارها گفتم ، مثل سفیده تخم مرغ بشه طوری که نه بسته باشه و نه روان و شل. بعد از نیم بند شدن هر مدلی دوست داشتید آجیل هارو بچینید. 

اینکه از چه آجیلی استفاده کنید دسته خودتونه. ولی به نظر من خلال پسته و مغز پسته ، بادام هندی و معمولی ، گردو و فندوق مناسب هستند. تمام آجیلها باید خام باشه و تازه و تمیز.

وقتی آجیل هارو چیدید داخل یخچال قرار بدید ظرف رو تا ژله ببنده و جای آجیل ها فیکس بشه. و بعد باقی ژله آلوئورا را روی آجیلها بریزید. البته خیلی زیاد نباشه. در حد یک تا دو سانت. تا شفافیت و وضوح دیدن آجیل ها بالا بره. 

http://s7.picofile.com/file/8246782484/download.jpg

 لایه ی بعد آلوئورا بهتره سفید یا شیری یا کرم رنگ باشه تا آجیل ها دیده بشن! ما از ژله آجیلی  استفاده کردیم. اگه دوست نداشتید حتی میتونید از کرم زعفرانی هم استفاده کنید. پس دسته خودتونه.

وقتی لایه ی آلوئورا بسته شد روش لایه ی بعدی رو بریزید و اجازه بدید خوب ببنده. و پنج شش ساعت توی یخچال بمونه. و در نهایت دور لبه های ظرف رو با چاقو یا دست باز کنید و کف ظرف سرو رو کمی خیس کنید و ژله رو توی ظرف برگردونید. (خیس کردن برای اینه که با حرکت ظرف دسر به محل مورد نظر راحت هدایت شه)

http://s6.picofile.com/file/8246782434/download_1_.jpg

 این دسر خیلی شیک و خشگله.. خوشگل تر از اونی که در عکس دیده بشه...

برای چیدن آجیل ها بهتره خیلی روی هم نریزید و خیلی هم آجیل نریزید که موقع خوردن همش آجیل خوردن باشه و نه دسر. پس پراکنده و کم پشت بریزید. 

از آجیل خام استفاده کنید و آجیل شور نریزید... 

میتونید کلا خلال بادام و پسته و نارگیل و امثالهم استفاده کنید. این دسته خودتونه. 

http://s7.picofile.com/file/8246782642/DSC_0151.JPG

 برای اینکه سطح دسر ها و ژله هاتون براق باشه همیشه در اخرین لحظه و زمان سرو اون رو از قالب برگردونید.

http://s7.picofile.com/file/8246782626/DSC_0150.JPG

 یک فرصتی پیش اومد از دوستانی که همیشه همراه من هستند تشکر کنم. انصافا با خوندن نظرات و انتقادات و پیشنهادات شما بیشتر به نوشتن تشویق میشم و وقتی میبینم از دستوراتم استفاده کردید خیلی خیلی خوشحال تر میشم. 

همین حضور و تعامل دو طرفه ی شماست که کمک میکنه بهم توی این همه کار و پایان نامه و بچه داری همش به فکر شما دوستان باشم و اینجارو آپ کنم.

از طرفی دیدی برای من نسبت به خواننده هام ایجاد میشه. خیلی از دوستانی که اینجارو میخونند از من فرسنگ ها دور هستند ولی جالبه برام که با روحیات خیلی هاشون آشنا شدم و این بهم کمک میکنه در جهت علاقه ی اونها اقدام به فعالیت کنم. 

ممنونم از همراهانم و دوستانی که با نظراتشون همیشه همراهم بودند. 

ممنونم از دعای خیر تک تک شما. امیدوارم این موج مثبتی که به من منتقل میکنید در جریان زندگیتون هم جاری بشه.

http://s6.picofile.com/file/8246782600/DSC_0136.JPG

 امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید و به یاد ما باشید.

http://s7.picofile.com/file/8246782542/DSC_0135.JPG

دیدگاه‌ها  

0 #5 وحیده 1397-04-29 06:29
به به خیلی خوشگله منم میخوام درست کنم امیدوارم مثل شما خوب از اب دربیاد ;-)
--------------------
انشالله. نتیجه چی شد؟
نقل قول کردن
0 #4 masi 1395-02-09 09:40
بین این همه مطالب اینترنتی بنده شما وروشهاتونو قبول دارم و هربار تست کردم جواب خوبی گرفتم البته پیشنهادم برای همه آزمون وخطاست ومطالعه سایر دستورها.ممنونم برقرارباشید و سبز
------------------------------
سلام. ممنونم. خدارو شکر واقعا که رضایت داشتید.
نقل قول کردن
0 #3 پگاه 1395-02-08 21:02
ژله هات حرف ندارند شکلات جان
خدا قوت
-----------------------
ممنونم عزیزم.
نقل قول کردن
0 #2 نسترن. م 1395-02-06 08:07
سلااااام.
شکلات جون خیلی خوشگله و البته پر کالری. فقط دوتا مورد.
1_میشه لطفا دقیق بگی از چه مغزهایی دور تادور.ژله استفاده کردی؟
2_فکر میکنم یه اشتباهی شده. شما از ژله ی نارگیل برای زیر ژله ی آجیل استفاده کردی ولی توی دستور گفتی برای زیر ژله ژله ی آجیلو لنتخاب کردم. نمیدونم من بد گرفتم یا واقعا اشتباه شده؟؟
ممنوووون خانوم پر هنر
--------------------
سلام. مغزیجات خام. مثل بادام هندی بادام معمولی خلال پسته و پسته و گردو.
زیر قالب وقتی برگردونی میشه روش. مواد داخل قالب که لایه ی اول ریخته بشه بعد از برگردوندن میشه روی دسر
نقل قول کردن
0 #1 محیاا 1395-02-01 10:28
سلام به به سعی میکنم واس تولد شوهرم درستش کنم خیلیییی خوشگلو باکلاس ممنون :lol:
----------------------
سلام ... نوش جان عزیزم. تولدشونم پیشاپیش مبارک.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir