ژله گل لیلیوم
ژله امروز بیشتر یک ایده برای تزیین هست تا دسر و یا ژله منحصر به فرد. پایه ی اصلی این دسر میتونه هر ژله یا دسری باشه. از ژله ساده گرفته تا ژله بستنی های متفاوت ، ژله ماستی، ژله میوه ای، ژله فالوده ای ، ژله خرده شیشه گرفته تا انواع دسر ها مثل پاناکوتاهای گیلاس یا توت فرنگی گرفته تا دسرهای کرم دار مثل مانگو یا توت فرنگی یا هلو یا هر نوع دسر ترکیبی دیگه. فقط مهم اینه ژلاتینه باشه و در قالبی که میان تهی هست و به اصطلاح عام تو خالی هستش درست بشه.
هیچ کار خاصی نداره و خیلی راحته. فقط قبلش حتما این پست رو خونده باشید.
مواد لازم :
ژله یا هر نوع دسر ژلاتینه که در قالب میان تهی درست کرده باشید
ژله یک بسته
بستنی یک لیوان
ظرف بیست در سی یک عدد
الگوی گلبرگ یک عدد
چوب گیلاس یا آلبالو سه عدد
رنگ خوراکی در صورت تمایل یک قطره برای رنگ آمیزی وسط گل
ژله رو با یک لیوان آب جوش باز کنید و در ماکروفر یا بخار کتری قرار بدید و اجازه بدید خوب حل بشه و کاملا تمام ذرات ژله حل بشه. بعد یک لیوان بستنی وانیلی به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و بعد داخل ظرف مناسب بریزید. اگه حس میکنید این مقدار ژله برای قالب کمه میتونید از دو بسته ژله استفاده کنید تا گلبرگ حجیم تر باشه. من دو بسته استفاده کردم و به جاش آب جوش رو کمتر ریختم. دو بسته ژله و یک و نیم لیوان آب جوش و یک نیم لیوان بستنی.
بعد الگو مناسب رو بکشید. تعداد گلربرگ ها بهتره هفت تا باشه. من یک مقدار گلبرگ هارو بزرگ گرفتم که شش تا شد ولی یک کوچولو کوچیکتر باشن هم زیباتره و هم هفت تا میشه.
الگو رو روی ژله قرار بدید و با چاقو مدل رو ببرید. و بعد آروم و با احتیاط بلند کنید و روی ژله قالبی آماده قرار بدید. مثل شکل گلبرگ هارو بچینید. در صورت تمایل میتونید مرکز رو مثل گل لیلیوم طراحی کنید.
از چوب آلبالو و گیلاس اگه در فصلش باشه برای مرکزش استفاده کنید. نبود سیب در تمام فصول هست.
نکته: اگه میخوایید بتونید روی ژله رو نقاشی کنید با رنگ روی مات رو قرار بدید. روی شفاف رو در صورتی میتونید با رنگ بکشید که چند ساعت در یخچال بمونه و خشک تر بشه.
نکته: دسر رو قبل از قرار دادن گلبرگ ها از قالب در بیارید و چند ساعت در یخچال قرار بدید تا خشک باشه و گلبرگ ها از روش سر نخورن. میدونید که من عمرا وقت این کارا رو داشته بیاشم. فرتی از قالب در میارم و گلبرگ هارو میچینم روش. اونم از رویه ی براق!!
اینم از زاویه ی دیگه...
من از ژله بستنی ترکیبی آناناس و انگور استفاده کردم. برای لایه ی گل هم ژله آناناس.
اگه مجدد درستش کنم حتما در اینستا قرار میدم. به طور کلی بیشتر عکسهای زندگی روزانه رو اونجا میزارم. علتشم راحتی کار اونجا هست.
آدرس اینستای ما: cafechokolat1
دیدگاهها
نسترن جون راست میگه لطفا دسرهای بوتیکی و مدرن رو هم بذارین شکلات جون،ممنونم.
------------------
سلام. ممنونم... چشم.
راستی کافه جون شما دسرهای بوتیکی و مدرن که حالا خیلی باب شده نمیذاری ؟مثل دسر های مخملی یا اونایی که سس براق فرانسوی دارن ؟
ممنووووون
--------------------
سلام. خواهش میکنم.انشالله به زودی پستهاشون رو قرار میدم.