ژله گل لیلیوم

 ژله امروز بیشتر یک ایده برای تزیین هست تا دسر و یا ژله منحصر به فرد. پایه ی اصلی این دسر میتونه هر ژله یا دسری باشه. از ژله ساده گرفته تا ژله بستنی های متفاوت ، ژله ماستی، ژله میوه ای، ژله فالوده ای ، ژله خرده شیشه گرفته تا انواع دسر ها مثل پاناکوتاهای گیلاس یا توت فرنگی گرفته تا دسرهای کرم دار مثل مانگو یا توت فرنگی یا هلو یا هر نوع دسر ترکیبی دیگه. فقط مهم اینه ژلاتینه باشه و در قالبی که میان تهی هست و به اصطلاح عام تو خالی هستش درست بشه. 

هیچ کار خاصی نداره و خیلی راحته. فقط قبلش حتما این پست رو خونده باشید.

 مواد لازم :

ژله یا هر نوع دسر ژلاتینه که در قالب میان تهی درست کرده باشید 

ژله یک بسته

بستنی یک لیوان

ظرف بیست در سی یک عدد

 الگوی گلبرگ یک عدد

چوب گیلاس یا آلبالو سه عدد

رنگ خوراکی در صورت تمایل یک قطره برای رنگ آمیزی وسط گل

ژله رو با یک لیوان آب جوش باز کنید و در ماکروفر یا بخار کتری قرار بدید و اجازه بدید خوب حل بشه و کاملا تمام ذرات ژله حل بشه. بعد یک لیوان بستنی وانیلی به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و بعد داخل ظرف مناسب بریزید. اگه حس میکنید این مقدار ژله برای قالب کمه میتونید از دو بسته ژله استفاده کنید تا گلبرگ حجیم تر باشه. من دو بسته استفاده کردم و به جاش آب جوش رو کمتر ریختم. دو بسته ژله و یک و نیم لیوان آب جوش و یک نیم لیوان بستنی.

 بعد الگو مناسب رو بکشید. تعداد گلربرگ ها بهتره هفت تا باشه. من یک مقدار گلبرگ هارو بزرگ گرفتم که شش تا شد ولی یک کوچولو کوچیکتر باشن هم زیباتره و هم هفت تا میشه.

الگو رو روی ژله قرار بدید و با چاقو مدل رو ببرید. و بعد آروم و با احتیاط بلند کنید و روی ژله قالبی آماده قرار بدید. مثل شکل گلبرگ هارو بچینید. در صورت تمایل میتونید مرکز رو مثل گل لیلیوم طراحی کنید. 

از چوب آلبالو و گیلاس اگه در فصلش باشه برای مرکزش استفاده کنید. نبود سیب در تمام فصول هست.

نکته: اگه میخوایید بتونید روی ژله رو نقاشی کنید با رنگ روی مات رو قرار بدید. روی شفاف رو در صورتی میتونید با رنگ بکشید که چند ساعت در یخچال بمونه و خشک تر بشه.

نکته: دسر رو قبل از قرار دادن گلبرگ ها از قالب در بیارید و چند ساعت در یخچال قرار بدید تا خشک باشه و گلبرگ ها از روش سر نخورن. میدونید که من عمرا وقت این کارا رو داشته بیاشم. فرتی از قالب در میارم و گلبرگ هارو میچینم روش. اونم از رویه ی براق!!

 اینم از زاویه ی دیگه...

من از ژله بستنی ترکیبی آناناس و انگور استفاده کردم. برای لایه ی گل هم ژله آناناس.

اگه مجدد درستش کنم حتما در اینستا قرار میدم. به طور کلی بیشتر عکسهای زندگی روزانه رو اونجا میزارم. علتشم راحتی کار اونجا هست.

آدرس اینستای ما: cafechokolat1

دیدگاه‌ها  

+2 #2 arezoo 1396-07-03 09:16
سلام.خوبین؟؟؟؟
نسترن جون راست میگه لطفا دسرهای بوتیکی و مدرن رو هم بذارین شکلات جون،ممنونم.
------------------
سلام. ممنونم... چشم.
نقل قول کردن
+2 #1 نسترن .م 1396-06-31 12:00
سلااام . عاااالیه
راستی کافه جون شما دسرهای بوتیکی و مدرن که حالا خیلی باب شده نمیذاری ؟مثل دسر های مخملی یا اونایی که سس براق فرانسوی دارن ؟
ممنووووون
--------------------
سلام. خواهش میکنم.انشالله به زودی پستهاشون رو قرار میدم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir