کیک موکا شکلاتی
با عرض پوزش برای تاخیرهام. این روزها حسابی درگیر م. این کیک که امروز دستورش رو میزارم سال 90 از مجله آشپزی مثبت برای اولین بار درستش کردم. منم سعی میکنم عینا توضیح بدم. البته تجربه های خودم رو هم وسطش میگم.
آدرس اینستاگرام ما : cafechokolat1
مواد لازم کیک :
6 قاشق سوپخوری آرد
6 قاشق سوپخوری پودر قند
6 عدد تخم مرغ
یک هشتم قاشق چایخوری وانیل
یک + یک دوم قاشق مرباخوری بکینگ پودر
2 قاشق سوپخوری پودر کاکائو (ترجیحا مرغوب)
یک چهارم پیمانه آب جوش
مواد لازم برای کرم کره ای شکلاتی موکا :
150 گرم کره
120 گرم پودر شکر (پودر شکر با پودر قند فرق داره!!!)
6 قاشق سوپخوری پودر کاکائو مرغوب
90 گرم شکلات
2 قاشق سوپخوری آب جوش
مواد لازم برای تزیین :
خامه فرم گرفته
پودر کاکائو
شکلات
ابتدا ، اول از همه! اگه بچه مچه ایی کوچیک دورو برتون دارید ببرید بسپریدش به کسی چونکه این کیک کمی قلق داره و اگه بچه توی دست و پاتون بپیچه مثل من تا ماه ها قید آشپزی و کیک پزی رو میزنید! و اون روز براتون میشه روز واقعه!!!!!!!
فر رو با درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه.
قالب مناسب برای این کیک قالب 20 تا 23 سانتیه (به هیچ وجه قالب بزرگتر یا کوچیکتر انتخاب نکنید! قبلا گفتم بازم میگم قالب کیک خیلی مهمه! ) کف قالب رو چرب کنید و کاغظ روغنی بندازید و کنار بگذارید.
تخم مرغ هارو میشکنیم و زرده و سفیده رو جداگانه در دو تا ظرف متفاوت میریزم.
سفیده تخم مرغ رو انقدر میزنیم با سرعت بالای هم زن میزنیم تا پف کنه و اگه ظرف رو برگردوندیم دیگه از ظرف نریزه. حالا سفیده رو میزاریم توی یخچال و میریم سراغ باقی مراحل
حالا زرده + پودر قند رو انقدر میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشه.
و بعد وانیل و آبجوش رو اضافه میکنیم و بازم هم میزنیم.
حالا سفیده های زده شده رو از یخچال بیرون میاریم و در سه مرحله به زرده ها اضافه میکنیم. حتما یادتون باشه به صورت دورانی هم بزنید و مواد رو به خوبی با هم ترکیب کنید.
آرد + بکینگ پودر + پودر کاکائو رو با هم مخلوط کرده و دو بار الک میکنیم. و اونارو به مخلوطمون اضافه میکنیم. باز هم دورانی هم بزنید. و باید خوب هم زد تا هیچ گلوله ای از آرد داخل مواد نمونه.
بعد مواد رو داخل قالب بریزید و بزارید داخل فر از قبل گرم شده تا برای 20 تا 25 دقیقه کیک بپزه. در فر به هیچ عنوان باز نشه!!!!!!!!! پف کیک میخوابه. و بعد از پخت کیک حرارت را خاموش کنید و بزارید کیک خنک بشه. بعد از فر خارج کنیدش.
حالا مواد داخلی کیک رو آماده کنید و کیک رو بزارید خنک کامل بشه.
شکلات رو بن ماری آب کنید
کره و پودر شکر رو انقدر بزنید تا مثل خامه فرم گرفته بشه. (پودر شکر با پودر قند متفاوته!) در روش مجله گفته پودر کاکائو رو با آب جوش حل کنید و بعد به شکلات اضافه کنید و در نهایت به مخلوط کره اضافه کنیدش.
اما من وقتی کره و پودر شکر مخلوط شد پودر کاکائو رو اضافه میکنم. و در نهایت شکلات آب شده. حالا شما هر دو روش رو استفاده کنید و نتیجه رو به منم بگید.خوب کرم کره ایی ما آماده است. کرم رو توی یخچال نگه دارید تا موقع استفاده خنک بشن.
حالا کیک که حسابی خنک شده رو از قالب بیرون بیارید و به سه قسمت تقسیم کنیدش. و هر قسمت رو با شربت یا آب کمپوت کمی خیس کنید. تا تازگی کیک حفظ بشه. این کیک چون روغن نداره حتما باید با شربت خیسش کرد. حالا مواد کرم کره ایمون رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و لابه لای کیک بمالید. و بعد سطح کیک رو با خامه فرم گرفته و پودر کاکائو و شکلات تزیین کنید.
من برای تزیین هزار و یک امید داشتم که نشد! امان از دسته دخترم که همیشه سر بزنگاه گریه میکنه و نمیزاره به هیچ کاری برسم.
من شکلات رو ذوب کردم و داخل قیف ریختم و دور تا دور کیک ریختم. میتونید از گاناش استفاده کنید که خیلی بهتر و خوشگلتر میشه. من وقت درست کردن گاناش نداشتم.
در نهایت با شکلات چیپسی و توت فرنگی تزیین شد.
اینم از برش توت فرنگی. و روی توت فرنگی ها مارمالاد زرد آلو زدم تا براق بشه.
اینم از برش خوردش...
این کیک رو برای تولد خواهر شوهرم پختم. کیک کناری هم دست پخت مادرشوهرمه. حالا به عروس و مادرشوهر نمره بدین!!!!!! :-)))
خوب اینم برای دوستانی که ماسوره گل رو خواسته بودن.... اینه ...
دیدگاهها
ممنوووون عروس هنرمند. مادر آقای شوهر هم بد با سلیقه نیست ها.
-----------------------
سلام. بزرگوارید. برعکس من که با شندیدن خامه تن و بدنم میلرزه از کالریش! ولی کره رو نه. البته هر دوشم میخورم.
بهتره بعد از فرم دادن کاکائو اضافه بشه. برای اضافه کردن شکلات هم پست گاناش رو ببینید. اونجا کامل توضیح دادم.
کردسریع اماد بشه.ممنون
---------------
پاسخ مدیر سایت :
در قسمت کیک ها کیک خیس شکلاتی واقعا خوشمزه است. و اگه سرعتی بخوای کیک ماکروفری هم خوبه. کیک موز شکلاتی هم در قسمت کیک ها موجوده که اونم در عین راحتی خوشمزه هم هست.