کیک موکا شکلاتی

با عرض پوزش برای تاخیرهام. این روزها حسابی درگیر م. این کیک که امروز دستورش رو میزارم سال 90 از مجله آشپزی مثبت برای اولین بار درستش کردم. منم سعی میکنم عینا توضیح بدم. البته تجربه های خودم رو هم وسطش میگم.

آدرس اینستاگرام ما : cafechokolat1 

مواد لازم کیک :

6 قاشق سوپخوری آرد

6 قاشق سوپخوری پودر قند

6 عدد تخم مرغ

یک هشتم قاشق چایخوری وانیل

یک + یک دوم قاشق مرباخوری بکینگ پودر

2 قاشق سوپخوری پودر کاکائو (ترجیحا مرغوب)

یک چهارم پیمانه آب جوش

مواد لازم برای کرم کره ای شکلاتی موکا :

150 گرم کره

120 گرم پودر شکر (پودر شکر با پودر قند فرق داره!!!)

6 قاشق سوپخوری پودر کاکائو مرغوب

90 گرم شکلات 

2 قاشق سوپخوری آب جوش

مواد لازم برای تزیین :

خامه فرم گرفته 

پودر کاکائو 

شکلات

 

ابتدا ، اول از همه! اگه بچه مچه ایی کوچیک دورو برتون دارید ببرید بسپریدش به کسی چونکه این کیک کمی قلق داره و اگه بچه توی دست و پاتون بپیچه مثل من تا ماه ها قید آشپزی و کیک پزی رو میزنید! و اون روز براتون میشه روز واقعه!!!!!!!

فر رو با درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه.

 قالب مناسب برای این کیک قالب 20 تا 23 سانتیه (به هیچ وجه قالب بزرگتر یا کوچیکتر انتخاب نکنید! قبلا گفتم بازم میگم قالب کیک خیلی مهمه! ) کف قالب رو چرب کنید و کاغظ روغنی بندازید و کنار بگذارید.

تخم مرغ هارو میشکنیم و زرده و سفیده رو جداگانه در دو تا ظرف متفاوت میریزم.

سفیده تخم مرغ رو انقدر میزنیم با سرعت بالای هم زن میزنیم تا پف کنه و اگه ظرف رو برگردوندیم دیگه از ظرف نریزه. حالا سفیده رو میزاریم توی یخچال و میریم سراغ باقی مراحل

حالا زرده + پودر قند رو انقدر میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشه. 

و بعد وانیل و آبجوش رو اضافه میکنیم و بازم هم میزنیم. 

حالا سفیده های زده شده رو از یخچال بیرون میاریم و در سه مرحله به زرده ها اضافه میکنیم. حتما یادتون باشه به صورت دورانی هم بزنید و مواد رو به خوبی با هم ترکیب کنید.

آرد + بکینگ پودر + پودر کاکائو رو با هم مخلوط کرده و دو بار الک میکنیم. و اونارو به مخلوطمون اضافه میکنیم. باز هم دورانی هم بزنید. و باید خوب هم زد تا هیچ گلوله ای از آرد داخل مواد نمونه.

بعد مواد رو داخل قالب بریزید و بزارید داخل فر از قبل گرم شده تا برای 20 تا 25 دقیقه کیک بپزه. در فر به هیچ عنوان باز نشه!!!!!!!!! پف کیک میخوابه. و بعد از پخت کیک حرارت را خاموش کنید و بزارید کیک خنک بشه. بعد از فر خارج کنیدش.

حالا مواد داخلی کیک رو آماده کنید و کیک رو بزارید خنک کامل بشه.

شکلات رو بن ماری آب کنید 

کره و پودر شکر رو انقدر بزنید تا مثل خامه فرم گرفته بشه. (پودر شکر با پودر قند متفاوته!) در روش مجله گفته پودر کاکائو رو با آب جوش حل کنید و بعد به شکلات اضافه کنید و در نهایت به مخلوط کره اضافه کنیدش. 

اما من وقتی کره و پودر شکر مخلوط شد پودر کاکائو رو اضافه میکنم. و در نهایت شکلات آب شده. حالا شما هر دو روش رو استفاده کنید و نتیجه رو به منم بگید.خوب کرم کره ایی ما آماده است. کرم رو توی یخچال نگه دارید تا موقع استفاده خنک بشن.

حالا کیک که حسابی خنک شده رو از قالب بیرون بیارید و به سه قسمت تقسیم کنیدش. و هر قسمت رو با شربت یا آب کمپوت کمی خیس کنید. تا تازگی کیک حفظ بشه. این کیک چون روغن نداره حتما باید با شربت خیسش کرد. حالا مواد کرم کره ایمون رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و لابه لای  کیک بمالید. و بعد سطح کیک رو با خامه فرم گرفته و پودر کاکائو و شکلات تزیین کنید.

من برای تزیین هزار و یک امید داشتم که نشد! امان از دسته دخترم که همیشه سر بزنگاه گریه میکنه و نمیزاره به هیچ کاری برسم.

من شکلات رو ذوب کردم و داخل قیف ریختم و دور تا دور کیک ریختم. میتونید از گاناش استفاده کنید که خیلی بهتر و خوشگلتر میشه. من وقت درست کردن گاناش نداشتم. 

در نهایت با شکلات چیپسی و توت فرنگی تزیین شد.

اینم از برش توت فرنگی. و روی توت فرنگی ها مارمالاد زرد آلو زدم تا براق بشه.

اینم از برش خوردش...

این کیک رو برای تولد خواهر شوهرم پختم. کیک کناری هم دست پخت مادرشوهرمه. حالا به عروس و مادرشوهر نمره بدین!!!!!! :-)))

خوب اینم برای دوستانی که ماسوره گل رو خواسته بودن.... اینه ... 

 

دیدگاه‌ها  

+1 #2 نسترن. م 1394-10-15 06:09
سلااام. شکلات جون من خیلی کرم کره ای دوست ندارم وقتی فکر میکنم دارم یه عالمه کره میخورم بد جوری وجدان درد میگیرم در حالی که با خوردن خامه اصلا دچار این عذاب نمیشم. بنابر این ترجیح میدم لابه لای کیک هم خامه بذارم. فقط به من بگو اگر بخوام خامه ی شکلاتی داشته باشم به خامه ی فرم گرفته م کی کاکائو را اضافه کنم بهتره؟؟ قبل از فرم گرفتن یا بعدش؟ میشه به جای کاکائو امقداری شکلات آب شده ی شیری تو خامه ی فرم گرفته ریخت یا نه؟؟؟
ممنوووون عروس هنرمند. مادر آقای شوهر هم بد با سلیقه نیست ها.
-----------------------
سلام. بزرگوارید. برعکس من که با شندیدن خامه تن و بدنم میلرزه از کالریش! ولی کره رو نه. البته هر دوشم میخورم.
بهتره بعد از فرم دادن کاکائو اضافه بشه. برای اضافه کردن شکلات هم پست گاناش رو ببینید. اونجا کامل توضیح دادم.
نقل قول کردن
0 #1 محیا 1393-06-09 22:08
سلام عاشق کاکائو.کیک کاکائویم.میشه لطفا یه کیک کاکائو اسونتربذارین وقتی آدم یهوهوس کیک کاکایو

کردسریع اماد بشه.ممنون
---------------
پاسخ مدیر سایت :
در قسمت کیک ها کیک خیس شکلاتی واقعا خوشمزه است. و اگه سرعتی بخوای کیک ماکروفری هم خوبه. کیک موز شکلاتی هم در قسمت کیک ها موجوده که اونم در عین راحتی خوشمزه هم هست.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir