کیک خانگی یا کیک 6 تخم مرغی یا کیک گردو
ا وا؟! چرا این کیک این همه اسم داره؟
اگه دنبال یک کیک با عطر و مزه ی بچگی هستید حتما این کیک رو امتحان کنید. عطر و مزه ی یک کیک خونگی رو میشه از ذره ذره این کیک حس کرد و کلا اگه دنبال یک کیک نوستالژیک هستید اینو بهتون معرفی میکنم.
مواد لازم :
تخم مرغ 6 عدد
آرد 2 لیوان سر پر
شکر یک و نیم لیوان
شیر یک لیوان
روغن یک لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
جوش نصف قاشق مرباخوری
گردو در صورت تمایل بین نصف تا یک لیوان بسته به ذائقه
خوب همونطوری که از مواد لازم معلومه این کیک خیلی خیلی شبیه کیک شیفون (پایه ی کیک های خامه ای) هستش. با اندکی تفاوت در مقدار مایعات! خوب وقتی مایعات یک کیک اضافه میشه چی میشه؟ کیک نرم تر و خیس تر و سنگین تر میشه. این کیک خیلی خوشمزه و خونگیه. و از اون دسته کیکهایی که برای پایین دادنش نیازی به چایی و یا مایعات نداریم.
سفیده ی تخم مرغ رو از زرده ی اون جدا میکنیم و سفیده رو اونقدر میزنیم تا پف کنه و اگه ظرف رو برگردوندیم نریزه زمین! و میزاریمش توی یخچال و میریم سراغ باقی مراحل.
فر رو با دمای متوسط (معمولا 170 یا 180 هستش) روشن میکنیم تا داغ بشه
کف قالبمون رو چرب میکنیم. دیواره قالب رو چرب نکنید چون باعث میشه پف کیک بخوابه.این کیک پفشه خیلی زیادی داره.
شکر + زرده تخم مرغ + وانیل رو خوب هم میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشه




من برای کیک گردویی از این مایع استفاده میکنم و بین یک تا نصف لیوان بسته به ذائقه ی فردی میتونید شما هم گردو رو در انتها که خواستید مواد رو توی قالب بریزید به کیک اضافه کنید. واقعا خوشمزه میشه.
اگه خواستید میتونید به جای جوش همون میزان بکینگ پور بریزید ولی توصیه نمیکنم. جوش عامل اسفنجی شدنه کیکه!
دیدگاهها
ممنووووونم به خاطر توضیحات خوبتون
----------------
نوش جون. ما خیلی دوست
خوب میشه به نظرتون؟!
------------------
سلام. بله میشه. کیک شیفون و اسفنجی هم خوبن
------------------------
سلام. گرم نیاز نداره. نوش جان. کلا تبدیل واحد ها به هم خیلی مشکل سازه
--------------------
ممنونم
-------------------
نوش جونتون
ممنون از دستور خوبتون
من به زودی میخوام برای اولین بار کیک شیفونو بپزم
دوتا سوال دارم:
1)اگه بخوام همین کیک رو کاملا کاکائويی کنم چه مقدار پودر کاکائو لازمه و چه مقدار از آرد باید کم کنم
2)نکته ای،ترفندی ،قلقی واسه تجربه اولیا ندارید؟
--------------------
سلام. خراب نمیشه. بستگی به رنگی که میخوایید بدست بیارید داره. میتونید با نصف استکحان شروع کنید. عالی میشه نگران نباشید.
-------------------------
خواهش میکنم. نوش جون و تولدش پیشاپیش مبارک
-------------------------
نوش جونتون. این کیک یاد آورد بچگی و روزهای خوبیه برای من. خوشحالم که خوشتون اومد.
بعد از پختن کیک دوباره میام و نظر میدم
----------------------
منتظر نتیجه هستم.