کیک خانگی یا کیک 6 تخم مرغی یا کیک گردو

ا وا؟!  چرا این کیک این همه اسم داره؟

اگه دنبال یک کیک با عطر و مزه ی بچگی هستید حتما این کیک رو امتحان کنید. عطر و مزه ی یک کیک خونگی رو میشه از ذره ذره این کیک حس کرد و کلا اگه دنبال یک کیک نوستالژیک هستید اینو بهتون معرفی میکنم.

مواد لازم : 

تخم مرغ 6 عدد

آرد 2 لیوان سر پر

شکر یک و نیم لیوان 

شیر یک لیوان

روغن یک لیوان

بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری 

وانیل نوک قاشق چایخوری

جوش نصف قاشق مرباخوری 

گردو در صورت تمایل بین نصف تا یک لیوان بسته به ذائقه

خوب همونطوری که از مواد لازم معلومه این کیک خیلی خیلی شبیه کیک شیفون (پایه ی کیک های خامه ای) هستش. با اندکی تفاوت در مقدار مایعات! خوب وقتی مایعات یک کیک اضافه میشه چی میشه؟ کیک نرم تر و خیس تر و سنگین تر میشه. این کیک خیلی خوشمزه و خونگیه. و از اون دسته کیکهایی که برای پایین دادنش نیازی به چایی و یا مایعات نداریم.

سفیده ی تخم مرغ رو از زرده ی اون جدا میکنیم و سفیده رو اونقدر میزنیم تا پف کنه و اگه ظرف رو برگردوندیم نریزه زمین! و میزاریمش توی یخچال و میریم سراغ باقی مراحل.

فر رو با دمای متوسط (معمولا 170 یا 180 هستش) روشن میکنیم تا داغ بشه

کف قالبمون رو چرب میکنیم. دیواره قالب رو چرب نکنید چون باعث میشه پف کیک بخوابه.این کیک پفشه خیلی زیادی داره.

شکر + زرده تخم مرغ + وانیل رو خوب هم میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشه

آرد + جوش + بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم و سه بار الک میکنیمشون. 
 
روغن و شیر رو به مخلوط زرده و شکر که خوب زدیمش اضافه میکنیم و باز هم میزنیم. 
 
حالا سفیده رو اضافه میکنیم و خیلی کم به صورت دورانی هم میزنیم. اصلا نیازی نیست زیاد هم بخوره. تازه هم زیاد پفه کیکم خراب میکنه.
 
حالا مخلوط آرد و بکینگ رو روی مواد کم کم الک میکنیم و اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم تا جایی که تنها مواد مخلوط بشن. بازم تاکید میکنم جون بچه اتون زیاد هم نزنید!!!
 
حالا مواد رو توی فر داغ که با درجه حرارت متوسطه بزارید. مدت پخت نمیگم چون کاملا به فرتون بستگی داره. فقط بیست دقیقه اول در فر رو باز نکنید که پف کیک نخوابه! بعد از اون وقتی حس کردید پخته با خلال دندون تست کنید. اولین خلال تمیز = پخت کیک 
 
قالب من 20  سانتی با ارتفاع 7 سانت بود. پف کیک زیاده پس قالب خیلی مهمه. 
 
و اگه نیازی بود به زدن گریل اونو برای چند دقیقه در انتهای پخت بزنید و در نهایت بزارید کیک کمی سرد بشه و اونو روی توری برگردونید و وقتی کامل سرد شد نوش جان کنید.
 
اگه مراحل رو درست برید حتما با همچین پفی روبرو میشید! جووووووووونم پف!
تو این عکس انگاری کیک رو میزه! اما به این میگن گول زدن. کیک توی پیش دستیه! حالا هر کی گفت کو پیش دستیش؟  بله ما همچین عکاسی هستیم!

من برای کیک گردویی از این مایع استفاده میکنم و بین یک تا نصف لیوان بسته به ذائقه ی فردی میتونید شما هم گردو رو در انتها که خواستید مواد رو توی قالب بریزید به کیک اضافه کنید. واقعا خوشمزه میشه. 

اگه خواستید میتونید به جای جوش همون میزان بکینگ پور بریزید ولی توصیه نمیکنم. جوش عامل اسفنجی شدنه کیکه!

 

 

دیدگاه‌ها  

+1 #8 طاها 1396-06-06 18:56
عالی بود دستورتون
--------------------
ممنونم
نقل قول کردن
+1 #7 الی جون 1396-04-31 21:10
من برا بار اول این کیکو درست کردم عاااالیه فقط برا 4نفره خیلی کمه
-------------------
نوش جونتون
نقل قول کردن
+1 #6 فرنوش 1395-12-14 21:45
سلام
ممنون از دستور خوبتون
من به زودی میخوام برای اولین بار کیک شیفونو بپزم
دوتا سوال دارم:
1)اگه بخوام همین کیک رو کاملا کاکائويی کنم چه مقدار پودر کاکائو لازمه و چه مقدار از آرد باید کم کنم
2)نکته ای،ترفندی ،قلقی واسه تجربه اولیا ندارید؟ :lol: که یه وقت خراب نشه
--------------------
سلام. خراب نمیشه. بستگی به رنگی که میخوایید بدست بیارید داره. میتونید با نصف استکحان شروع کنید. عالی میشه نگران نباشید.
نقل قول کردن
+1 #5 محمد طاها 1395-05-25 09:48
ممنون از توضیحات خوبتون .حتما برا تولد پسرم این کیک رو درست میکنم :-* :-*
-------------------------
خواهش میکنم. نوش جون و تولدش پیشاپیش مبارک
نقل قول کردن
+1 #4 سمانه 1395-02-09 07:07
سلام.من این کیک رو درست کردم و عالی بود. یه کیک با بافت بسیار نرم که در عین حال اصلا هم خمیری نیست. واقعا طعم دلچسبی داشت. به همه خانومای کدبانو توصبه می کنم به جای استفاده از پودرهای آماده که قطعا مواد نگهدارنده دارند،این کیک خوشمزه رو امتحان کنید.
-------------------------
نوش جونتون. این کیک یاد آورد بچگی و روزهای خوبیه برای من. خوشحالم که خوشتون اومد.
نقل قول کردن
+1 #3 ارینب 1394-09-14 11:37
ممنوووووون از توضیحات خوبتون :-* :-*
بعد از پختن کیک دوباره میام و نظر میدم
----------------------
منتظر نتیجه هستم.
نقل قول کردن
0 #2 نسترن. م 1394-09-04 19:05
سلااام. کیکو درست کردم عااالی پف درجه یک. البته نخوردم برای کسی درست کردم فردا صبح هدیه ببرم. ولی حتما بیرونش انقدر خوبه توشم خوبه دیگه. فقط باز هم نگفتی روغن مایع یا جامد. من یک پیمانه روغن مایع ریختم. اصلا وقتی نگی چه نوع روغنی وفقط بگی روغن باید جامد بریزیم یا مایع.؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون خانوم هنرمند
------------------------
سلام. نوش جان. چه دوست مهربونی که کادو خوراکی میده.
روغن همه جا مایع مخصوص پخت پز هست مگر خلاف اون ذکر بشه
نقل قول کردن
+1 #1 نسترن. م 1394-09-04 10:56
سلااام. توی دستور کیک گفتی من از این مایع استفاده میکنم. متظورت چیه؟؟کدوم مایع؟؟؟
-------------------------
مایه کیک دیگه. احتمالا غلط تایپی بوده
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir