کاپ کیک آناناس و نارگیل

http://s5.picofile.com/file/8130916600/IMG_1351.JPG

این کاپ کیک های خوشمزه رو اولین بار بهمن ماه 92 درست کردم. دستور این کاپ کیک از دستورهای خوب خانوم کاوه هستش که از مجله خونده بودم. چه با آناناس و چه بی آناناس هر دو جورش خوشمزه است. من که واقعا طعم کیک های نارگیلی رو میپسندم.

سعی کردم تجربه های خودم رو به این دستور اضافه کنم تا بی کم و کاست در اختیار دوستان عزیزم قرار بدم.

 

مواد لازم :

کره 120 گرم

شکر 180 گرم

تخم مرغ 2 عدد

ماست خامه ای 300 گرم

شیر 300 گرم

پودر نارگیل 50 گرم

مینی آناناس حلقه ای 12 عدد

آرد 250 گرم

بکینگ پودر 3 قاشق چایخوری

http://s5.picofile.com/file/8130916926/IMG_1360.JPG

قالب کاپ کیک رو آماده کنید و فر روی روی دمای 180 روشن کنید تا گرم بشه.

http://s5.picofile.com/file/8130915850/IMG_1340.JPG

 کره رو در دمای محیط قرار میدیم.

کره + شکر رو انقدر با همزن میزنیم تا کرم شکل بشه.

تخم مرغ هارو جدا جدا و دونه دونه به مخلوط کره و شکر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوطمون یکدست بشه.

یعنی هر تخم مرغ رو که ریختیم میزنیم تا یکدست بشه و بعد دومی و ....

http://s5.picofile.com/file/8130916234/IMG_1341.JPG

 آرد و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم و دو بار الک میکنیم.

ماست خامه ای + پودر نارگیل + شیر رو هم میزنیم تا یک دست بشه.

حالا نصف مواد ماست و شیر و نارگیل رو با نصف آرد کم کم به مواد تخم مرغیمون که زدیم اضافه میکنیم و وقتی یکدست شد دوباره نصف دیگه مواد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا صاف و یکدست بشه.

http://s5.picofile.com/file/8130916468/IMG_1344.JPG

 موادمون رو توی قالب های مافینمون پر میکنیم و حتما حواسمون هست یک سوم قالب خالی باشه.

http://s5.picofile.com/file/8130916518/IMG_1345.JPG

 بعد حلقه های مینی آناناس رو روی مواد میزاریم (من مینی آناناس نداشتم آناناس کامل رو نصف کردم.)

http://s5.picofile.com/file/8130916526/IMG_1347.JPG

 حالا قالب رو برای مدت 35 تا 45 دقیقه بسته به نوع فرتون میزاریم توی فر. و وقتی روشون طلایی شد کاپ کیک ما آماده است.

بعد از پخت اونهارو روی توری بچینید تا خنک بشن و بعد نوش جان کنید.

http://s5.picofile.com/file/8130916650/IMG_1355.JPG

 نکته ها : (خیلی مهم سوال امتحانی)

_ قبل از اینکه آناناس رو روی کاپ کیک قرار بدید حتما آب اضافی اونو بگیرید. اول آناناس هارو توی آبکش بریزید تا آب اونها خارج بشه و بعد لای دستمال تمیز آشپزخونه قرار بدید تا خشکه  خشک باشن تا کاپ کیکتون خیس و خمیری نشه!!!!!!!!!!

_این کیک بدون آناناس هم خوشمزه است.

_ به جای آناناس میتونید از کمپوت هلو و یا گیلاس استفاده کنید. با گیلاس امتحان کردم خیلی عالی شد.

_تجربه ثابت کرده بیشتر از 12 تا مافین خواهید داشت پس آناناسه بیشتری داشته باشید.

http://s5.picofile.com/file/8130916742/IMG_1356.JPG

 این کیک مدت زمان سرو کوتاهی داره پس سعی کنید زیاد توی یخچال نگه ندارید و سریع مصرف کنید. البته در صورت استفاده از میوه. در غیر این صورت موندگاریش بالا ست.

http://s5.picofile.com/file/8130917226/IMG_1362.JPG

دیدگاه‌ها  

0 #1 شیرین 1393-12-12 09:20
سلام خسته نباشید امکانش هست مواد را با ییمانه بگویید
-------------------------
سلام. انشالله اگه وقت کنم. ولی کلا تبدیل گرم به پیمانه و برعکس اون اصلا درست نیست
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir