کاپ کیک آناناس و نارگیل
این کاپ کیک های خوشمزه رو اولین بار بهمن ماه 92 درست کردم. دستور این کاپ کیک از دستورهای خوب خانوم کاوه هستش که از مجله خونده بودم. چه با آناناس و چه بی آناناس هر دو جورش خوشمزه است. من که واقعا طعم کیک های نارگیلی رو میپسندم.
سعی کردم تجربه های خودم رو به این دستور اضافه کنم تا بی کم و کاست در اختیار دوستان عزیزم قرار بدم.
مواد لازم :
کره 120 گرم
شکر 180 گرم
تخم مرغ 2 عدد
ماست خامه ای 300 گرم
شیر 300 گرم
پودر نارگیل 50 گرم
مینی آناناس حلقه ای 12 عدد
آرد 250 گرم
بکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
قالب کاپ کیک رو آماده کنید و فر روی روی دمای 180 روشن کنید تا گرم بشه.
کره رو در دمای محیط قرار میدیم.
کره + شکر رو انقدر با همزن میزنیم تا کرم شکل بشه.
تخم مرغ هارو جدا جدا و دونه دونه به مخلوط کره و شکر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوطمون یکدست بشه.
یعنی هر تخم مرغ رو که ریختیم میزنیم تا یکدست بشه و بعد دومی و ....
آرد و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم و دو بار الک میکنیم.
ماست خامه ای + پودر نارگیل + شیر رو هم میزنیم تا یک دست بشه.
حالا نصف مواد ماست و شیر و نارگیل رو با نصف آرد کم کم به مواد تخم مرغیمون که زدیم اضافه میکنیم و وقتی یکدست شد دوباره نصف دیگه مواد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا صاف و یکدست بشه.
موادمون رو توی قالب های مافینمون پر میکنیم و حتما حواسمون هست یک سوم قالب خالی باشه.
بعد حلقه های مینی آناناس رو روی مواد میزاریم (من مینی آناناس نداشتم آناناس کامل رو نصف کردم.)
حالا قالب رو برای مدت 35 تا 45 دقیقه بسته به نوع فرتون میزاریم توی فر. و وقتی روشون طلایی شد کاپ کیک ما آماده است.
بعد از پخت اونهارو روی توری بچینید تا خنک بشن و بعد نوش جان کنید.
نکته ها : (خیلی مهم سوال امتحانی)
_ قبل از اینکه آناناس رو روی کاپ کیک قرار بدید حتما آب اضافی اونو بگیرید. اول آناناس هارو توی آبکش بریزید تا آب اونها خارج بشه و بعد لای دستمال تمیز آشپزخونه قرار بدید تا خشکه خشک باشن تا کاپ کیکتون خیس و خمیری نشه!!!!!!!!!!
_این کیک بدون آناناس هم خوشمزه است.
_ به جای آناناس میتونید از کمپوت هلو و یا گیلاس استفاده کنید. با گیلاس امتحان کردم خیلی عالی شد.
_تجربه ثابت کرده بیشتر از 12 تا مافین خواهید داشت پس آناناسه بیشتری داشته باشید.
این کیک مدت زمان سرو کوتاهی داره پس سعی کنید زیاد توی یخچال نگه ندارید و سریع مصرف کنید. البته در صورت استفاده از میوه. در غیر این صورت موندگاریش بالا ست.
دیدگاهها
-------------------------
سلام. انشالله اگه وقت کنم. ولی کلا تبدیل گرم به پیمانه و برعکس اون اصلا درست نیست