کیک روسی نارگیل آلبالو

یکی از تزییناتی که امروزه به اسم کیک های مدرن خیلی طرفدار داره رو با یک کیک روسی که قبلا مفصل در مورد انواعش صحبت کردیم ادغام کردم و حاصلش شد این کیکی که در تصویر میبینید. در این پست سعی میکنم دو مدل موس که یکی آجیلی و دیگری کیوه ای هست رو آموزش بدم که هر دو تا موس بسیار پر کاربرد هستند. و هم میتونید اونهارو به عنوان دسر های تک نفره در قالب های کوچیک درست کنید و هم میشه با تغییر اونها موس ها و دسر ها و کیک های جدید درست کنید.

و همینطور روش اسمبل کردن کیک و کار با ورق طلا رو در این پست سعی میکنم کامل براتون توضیح بدم.

آدرس اینستاگرام ما:cafechokolat1

قبل خوندن این مطلب بهتره پست کیک شکلاتی لاته رو بخونید.

مواد لازم موس نارگیل:

خامه صبحانه 250 گرم

شکلات سفید 250 گرم

شیر نارگیل 150 گرم

 پودر نارگیل 30 گرم

پودر پسته 10 گرم

پودر ژلاتین 3 قاشق چاخوری

آب سرد یک چهارم پیمانه

 

مواد لازم موس آلبالو:

خامه فرم گرفته شیرین 120 گرم

آلبالو هسته گرفته شده 150 گرم

شکر 40 گرم

نشاسته ذرت یک دوم قاشق چایخوری

ژلاتین 2 قاشق چایخوری

آب سرد یک هشتم پیمانه

 

مواد لازم سس نارگیل:

شیر نارگیل 30 گرم

شیر 30 گرم

شکلات سفید 30 گرم

خامه 30 گرم

 

مواد لازم کیک:

کیک اسفنجی نارگیل یک عدد

موسهای مورد نظر سه عدد

خامه فرم گرفته نیم الی هفتصد و پنجاه گرم

سس نارگیل

 

مواد لازم تزیین:

گوی شکلاتی

گل طبیعی

ورق طلا

رنگ خوراکی

 

- برای درست کردن موس نارگیل اولین کاری که باید انجام بدید ژلاتین رو داخل یک ظرف گود بریزید و آب سرد رو بهش اضافه کنید. هم نزنید و روی بخار کتری یا داخل ماکروفر قرار بدید تا ژلاتین شفاف بشه. 

-نارگیل رو روی یک تابه روی حرارت ملایم قرار بدید تا تست بشه و بوی اون بلند بشه.

شیر نارگیل همون چیزی هست که در عکس مشاهده میکنید. از شیر نارگیل روان و نوشیدنی نمیشه به جاش استفاده کرد. شیر نارگیل یک غلظت خاص داره و کم شیرین هست. در تایلند و یک سری از کشورهای شرق آسیا ازش برای درست کردن غذا و  سوپ استفاده میکنند و یک غذای بسیار مشهور که با مرغ درست میشه با این شیر نارگیل ها درست میشه.

- شیر نارگیل و خامه رو با همزن دستی بزنید تا یکدست بشه و بعد روی حرارت بسیار کم و یا بخار کتری یا ماکروفر قرار بدید تا گرم بشه. نمیخواییم خامه بجوشه و فقط گرم شدن اون برامون کافیه. و وقتی گرم شد شکلات سفید خرد شده رو بهش اضافه کنید. و هم بزنید تا یکدست و روان بشه.

- نارگیل و پسته رو به مخلوط شیر نارگیل و شکلات اضافه کنید. و زلاتین رو که حتما !! حتما !! هم دما با مواد باشه رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. و مواد رو داخل دو رینگ یا ظرف 17 سانتی بریزید. روش استفاده از ظرف یا رینگ رو قبلا در این پست گفتم.

من اینجا به جای سلفون پلاستیک فریزر که استحکامش بالاتر بود رو برش زدم و کف ظرف گذاشتم. گوشه های پلاستیک رو جدا نکردم تا بتونم به راحتی موسهارو پس از یخ زدن از ظرف جدا کنم.

میتونید به جای نارگیل و پسته حدود 40 گرم از هر نوع مغزی که دوست دارید و مثل نارگیل تستش کردید استفاده کنید. به طور مثال مغز فندوق یا گردو یا بادام زمینی یا بادام معمولی.

میزان شیرینی این موس به شکلات سفید اون بستگی داره و من دوست ندارم خیلی شیرین باشه. اگه دوست دارید موس شیرین تر باشه میتونید میزان شکلات رو بیشتر و میزان خامه رو کمتر کنید. 

من برای خوشگل تر شدن موسم کمی رنگ خوراکی نارنجی داخل اون ریختم.در حد یک قطره. رینگ رو داخل فریزر قرار میدیم.

- برای درست کردن موس میوه ای ابتدا آلبالو یا هر نوع میوه ای که میخواییم استفاده کنیم رو هسته گیری میکنیم. و شکر رو بهش اضافه میکنیم. نشاسته ذرت رو در دو قاشق آب حل میکنیم و داخل مواد آلبالویی میریزیم. و اجازه میدیم تا آب اضافی میوه تبخیر بشه. حدود یک ربع زمان میبره. بستگی داره به آبدار بودن میوه.وقتی میوه آب اضافیش رو از دست داد حرارت رو خاموش میکنیم تا خنک بشه.

- ژلاتین رو با آب سرد مخلوط میکنیم و روی حرارت کتری قرار میدیم تا شفاف بشه. کنار میزاریم تا از حرارت بیفته. و وقتی دمای اون پایین اومد با میوه آب گرفته شده مخلوط میکنیم.

- خامه فرم گرفته رو با میوه ی خنک شده مخلوط میکنیم و هم مزنیم تا یکدست بشه. و درون رینگ 17 سانتی مون میریزیم. و رینگ رو داخل فریزر قرار میدیم.

میزان شیرینی این موس و سایر موس ها به نوع میوه ای که استفاده میکنید بستگی داره. من خودم شیرینی این موس رو کم کردم تا کمی ترش مزگی داشته باشه. پس میتونید شکر رو کم یا زیاد کنید.

میتونید آلبالوهارو با گوشت کوب برقی میکس و یک دست کنید. من دوست داشتم هنگام برش تکه های میوه داخل موس باقی باشه.

نکته بسیار مهم اینه که هر وقت میخوایید ژلاتین رو با مواد خامه ای یا شیری مخلوط کنید باید هم دما باشند. اگه هم دما نباشند بریده میشه ژلاتین.

 برای درست کردن سسی که بتونیم باهاش کیک رو مرطوب کنیم، تمام مواد سس که شامل شیر نارگیل و شیر و خامه هست رو با هم مخخلوط میکنیم و روی حرارت ملاییم میزاریم تا گرم بشه و بعد شکلات تخته ای سفید رو خرد کرده داخلش میریزیم و هم میزنیم تا یکدست بشه.و وقتی خنک شد برای مرطوب کردن کیک ازش استفاده میکنیم.

چون این کیک اسفنجی کاملا متراکم و خشک هست حتما باید از سس برای مرطوب کردن اون استفاده کنید. و حسابی لایه ها رو به سس آغشته کنید. 

 تا حالا تمام مواد کیک رو آماده کردیم و نوبت به اسمبل کردن کیک هست.

اول صفحه ای که قرار کیک روش سوار بشه ور قرار میدیم و کمی خامه میزنیم تا لایه ی اول کیک روی کیک بچسبه. و بعد روی کیک رو آغشته به سس و شربتی که درست کردیم میکنیم. وکمی خامه میکشیم روی سطح کیک.

 و دور تا دور کیک رو با قیف بدون ماسوره خامه میزنیم. به شکلی که یک دیواره درست کنیم تا موس در مرکز کیک قرار بگیره.

 و موس نارگیل اولی رو در اون مرکز قرار میدیم. و روی موس کمی خامه میمالیم تا اون خامه باعث بشه دو لایه ی کیک بهم بچسبه.

و لایه ی دوم کیک اسفنجی رو قرار میدیم و مطابق همان کار قبلی روی کیک رو سس میزنیم. میتونید برای اینکه سس لیز نخوره روی سطح کیک، کیک ها رو کمی زودتر به سس آغشته کنید تا سس به بافت کیک نفود کنه و بعد خامه کشی رو شروع کنید.

 مجدد روی کیک خامه میکشیم و روی خامه دور گیری خامه ای انجام میدیم. و موس آلبالو رو قرار میدیم. و روی موس رو خامه میزنیم و لایه ی بعدی کیک رو قرار میدیم. و همینطور لایه ی سوم. و در نهایت یک آستر کشی انجام میدیم.

اگه دوست دارید خامه کشی شما خیلی تمیز باشه بهتره اول که آسترکشی رو انجام دادید کیک رو در یخچال یا فریزر قرار بدید و مجدد خامه فرم بدید و یک لایه ی به قطر نیم سانت خامه روی کیک بکشید. من کلا دوست ندارم خیلی حجم خامه زیاد باشه. و این کارو نمیکنم. ولی برای تمیز تر شدن خامه کشی بهتره این کارو انجام بدید.

خامه ای که یک بار فرم دادید اگه در دمای محیط بمونه حباب هوایی در اون ایجاد میشه و نمیشه باهاش راحت کار کرد. پس در خامه کشی ها باید خیلی سریع عمل کنید. 

 بعد از خامه کشی من تصمیم گرفتم کیک رو با ورق طلا تزیین کنم . برای این کار ورق طلا رو از لوازم قنادی ها تهیه کنید. من کمی از خامه رو رنگ بنفش زدم و زیر کیک رو به قطر نیم سانت اون خامه رو کشیدم. و صافش کردم.

ورق های طلا بسیار بارید و ظریف هستند و باید با پنس اونهارو جدا کنید. و با ارامش روی نواحی که میخوایید کار کنید قرار بدید. ورق های طلا خیلی زود و سریع به هر سطحی میچسبن و برای چسبیدن نیازی به چیزی ندارن. پس اونهارو با پنس به آرامی بردارید و با چیزی مثل چاقو اروم روی سطح کار فیکس کنید.

به جای ورق طلا میتونید از رنگ طلایی اکلیلی هم کار کنید. در این پست روش استفاده از اون رو گفتم.

 برای تزیین من از گل استفاده کردم که در این پست روش کار با گل رو گفته ام قبلا. این گلهای زنبوری هستند که در گل فروشی ها هست. و گوی شکلاتی که روش درست کردن اونها رو قبلا گفتیم.

حتما کیک رو چند ساعتی در یخچال قرار بدید تا طعم ها به خورد هم برن. 

برای برش زدن کیک از چاقوی تیز استفاده کنید تا موسها تمیز برش بخورند.

این کیک رو در ظرف در بسته در فریزر میتونید برای شش ماه نگه داری کنید. و در یخچال یک هفته. طعم کیک ها به ذائقه ی افراد برمیگرده و این کیک کمی شیرین هست. 

کیک های روسی اکثرا سنگین هستن و برای هر نفر نهایت 100 گرم باید در نظر بگیرید و این کیک حدود سه کیلو و نیم هست. اگه تعداد کمتری هستید حتما مقادیر کیک رو نصف کنید و توجه داشته باشید قالبها رو هم به همون نسبت کوچک کنید.

به جای موس آلبالو و نارگیل اگه از موس لیمو استفاده کنید اسم این کیک میشه کوکونات لایم. یعنی با همین کیک اسفنجی یا حتی کیک های دیگه میتونید انواع مختلف اسم ها و تعریف هارو درست کنید. برای همین میگم که دنیای کیک و کیک پزی انقدر گسترده هست که هر روز بشه یک ایده جدید داد.

به جای آلبالو از توت فرنگی ، گیلاس ، هلو ، زردآلو و ... میتونید استفاده کنید.

به جای موس نارگیل هم میتونید از هر نوع آجیل دیگه ای مثل بادام ، پسته، فندوق و ... استفاده کنید.

اینم نمای برش خورده کیک.

دیدگاه‌ها  

0 #2 نسترن.م 1398-06-25 20:31
سلااااام خانوم هنرمند .
چه کردی !!!
خیلی کیک زیبا و محشریه وااااقعا .
دست مریزاد .
این کیک بخاطر موسهای داخلش بیشتر بعنوان دسر مصرف میشه ؟
-------------------
سلام عزیزم. ممنونم از لطفتون
نه بیشتر کیکه تا دسر
نقل قول کردن
0 #1 تاتای تای 1398-06-04 21:46
توضیحات شما وکامل خوب بود و اگر بخواهم درست کنم راحت تر شد هرچند این دسر سبک و موس ها در مبحث قنادی بودنداما ترکیب درست ان ها طعم خوبی را به وجود می اورد و سوال من این است با موس نسکافه با سس براق آینه ای
Mirror glaze entremet چه فرقی دارند ومزه کدام بهتر است وممنون از کیک اسفتجی شما
-----------------------
سلام موس نسکافه از دسته ی موس ها و دسر هاهست و موسها معمولا داخل قالب و مابین کیک استفاده میشن ولی سس براق در دسته ی سس ها هست و برای روی کار استفاده میشه.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir