کیک بهاری

 من دوست دارم در هر فصل از میوه ها و تزیین های همون فصل در کیک ها استفاده کنم. تا با دیدن عکسش تدایی فصلش بشه برام. 

الانم که فصل توت فرنگی هست و چه خوبه که در کارهامون و تزیین هامون ازش استفاده کنیم.

چند تا پست خیلی خفن در مورد کیک و خامه کشی داشتیم.

خامه کشی یک

خامه کشی دو

  رنگ خوراکی 

خامه فرم گرفته 

فیلینگ کیک

تزیین کیک

این پستهارو حتما مطالعه کنید.

  مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

این روزها با وجود خامه فرم گرفته قنادی کیک پختن دیگه بینهایت راحت شده. قبلا فقط دو روز وقت میزاشتیم برای فرم دادن خامه و تهش ممکن بود فرم درست درمونم نگیره.

ولی الان اراده کن کیک خامه ای درست کن؛ فوقش دو ساعت دیگه کیکت تمومه.

چون این کیک من میوه ای بود و حاوی مقادیر بالایی توت فرنگی؛ تصمیم گرفتم ظاهرشم اینو نشون بده.

تا مرحله ی پخت کیک و فیلینگ گذاری مشابه بقیه ی کیک ها عمل کردم.

یک کیک اسفنجی پختم و بعد در بین لایه ها هم از نوتلا فراوان و توت فرنگی خرد شده استفاده کردم.

برای مرطوب کردن لایه ها از شربت توت فرنگی استفاده کردم.

بعد فرم دادن خامه سه چهار قاشق پوره توت فرنگی بهش اضافه کردم و اینطوری رنگ خامه و طعمش طبیعی و بدون اسانس شد. با دقت ببینید داخل خامه بافت توت فرنگی مشهود هست.

همیشه بعد از فرم دادن خامه قنادی میتونید چیزایی که دوست دارید رو بهش اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست بشه. فقط توجه کنید اول خامه فرم بگیره و بعد اضافه کنید.

اگه حس کردید توت فرنگی شما آبدار هست. ابتدا اون رو پوره کنید و بعد روی حرارت قرار بدید. اگه میزان شکر اون کم بود کمی شکر هم اضافه کنید و اجازه بدید ده دقیقه تا یک ربع بجوشه و آب اضافی اون تبخیر بشه. و بعد از اینکه کاملا خنک شد به خامه اضافه کنید.

تزیین کیک هم تماما ایده ی مینوسا خانوممون بود. و یک جاهاییش رو خودش انجام داد. خوشحالم که در این دوران که بچه ها مجبورن خانه نشین باشن با این کارهای کوچیک حال و هواش رو عوض کردم.

برای کیک همون کیک اسفنجی همیشگی رو در سه قالب بیست سانتی ریختم و بعد پخت هر لایه رو به دو قسمت تقسیم کردم و با خامه فرم گرفته و توت فرنگی و گردو و فروتفیل توت فرنگی و نوتلا بین لایه ها رو پر کردم.

پست فیلینگ گذاری را حتما مطالعه کنید.

روش پخت کیک توت فرنگی هم در این پست هست.

من دیگه کیک رو خامه کشی نکردم و همین استرکشی برام کافی بود چون خامه زیاد دوست نداشتیم. ولی اگه خواستید خامه کشی کنید بهتره مجدد خامه فرم بدید تا خامه ی بهتری داشته باشید و راحت تر بتونید باهاش کار کنید.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir