کیک بهاری
من دوست دارم در هر فصل از میوه ها و تزیین های همون فصل در کیک ها استفاده کنم. تا با دیدن عکسش تدایی فصلش بشه برام.
الانم که فصل توت فرنگی هست و چه خوبه که در کارهامون و تزیین هامون ازش استفاده کنیم.
چند تا پست خیلی خفن در مورد کیک و خامه کشی داشتیم.
این پستهارو حتما مطالعه کنید.
مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1
این روزها با وجود خامه فرم گرفته قنادی کیک پختن دیگه بینهایت راحت شده. قبلا فقط دو روز وقت میزاشتیم برای فرم دادن خامه و تهش ممکن بود فرم درست درمونم نگیره.
ولی الان اراده کن کیک خامه ای درست کن؛ فوقش دو ساعت دیگه کیکت تمومه.
چون این کیک من میوه ای بود و حاوی مقادیر بالایی توت فرنگی؛ تصمیم گرفتم ظاهرشم اینو نشون بده.
تا مرحله ی پخت کیک و فیلینگ گذاری مشابه بقیه ی کیک ها عمل کردم.
یک کیک اسفنجی پختم و بعد در بین لایه ها هم از نوتلا فراوان و توت فرنگی خرد شده استفاده کردم.
برای مرطوب کردن لایه ها از شربت توت فرنگی استفاده کردم.
بعد فرم دادن خامه سه چهار قاشق پوره توت فرنگی بهش اضافه کردم و اینطوری رنگ خامه و طعمش طبیعی و بدون اسانس شد. با دقت ببینید داخل خامه بافت توت فرنگی مشهود هست.
همیشه بعد از فرم دادن خامه قنادی میتونید چیزایی که دوست دارید رو بهش اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست بشه. فقط توجه کنید اول خامه فرم بگیره و بعد اضافه کنید.
اگه حس کردید توت فرنگی شما آبدار هست. ابتدا اون رو پوره کنید و بعد روی حرارت قرار بدید. اگه میزان شکر اون کم بود کمی شکر هم اضافه کنید و اجازه بدید ده دقیقه تا یک ربع بجوشه و آب اضافی اون تبخیر بشه. و بعد از اینکه کاملا خنک شد به خامه اضافه کنید.
تزیین کیک هم تماما ایده ی مینوسا خانوممون بود. و یک جاهاییش رو خودش انجام داد. خوشحالم که در این دوران که بچه ها مجبورن خانه نشین باشن با این کارهای کوچیک حال و هواش رو عوض کردم.
برای کیک همون کیک اسفنجی همیشگی رو در سه قالب بیست سانتی ریختم و بعد پخت هر لایه رو به دو قسمت تقسیم کردم و با خامه فرم گرفته و توت فرنگی و گردو و فروتفیل توت فرنگی و نوتلا بین لایه ها رو پر کردم.
پست فیلینگ گذاری را حتما مطالعه کنید.
روش پخت کیک توت فرنگی هم در این پست هست.
من دیگه کیک رو خامه کشی نکردم و همین استرکشی برام کافی بود چون خامه زیاد دوست نداشتیم. ولی اگه خواستید خامه کشی کنید بهتره مجدد خامه فرم بدید تا خامه ی بهتری داشته باشید و راحت تر بتونید باهاش کار کنید.