تزیین کیک سبز
چند تا پست کامل در مورد خامه کشی صحبت کردیم. سعی میکنمچن مدل تزیین کیک پاییزی قرار بدم با توجه به نزدیک بودن پاییز تا بتونید ایده بگیرید.
از طرفی گاهی خودم دنبال یک سری موارد تو سایت میگردم ولی پیدا نمیکنم ، سعی میکنم لینک بدم داخل این پستها تا بتونید هر چی نیاز هست برای یک کیک رو یکجا داشته باشید.
آدرس اینستاگرام ما:cafechokolat1
مواد لازم:
گردو ،موز ، آناناس ، نوتلا ، مارمالاد
در مورد خامه کشی دو پست داشتیم که با زدن روی کلماتش لینک اونها باز میشه.
اگه قسمت تزیین کیک رو داخل سایت ندیدید خیلی خوبه که اون قسمت رو هم ببینید. (تزیین کیک)
من برای تزیین این کیک خامه فرم گرفته رو با رنگ خوراکی به رنگ سبز در آوردم. و سعی کردم چند طیف مختلف از رنگ داشته باشم. یک چیزی رو بیایید در گوشی بهتون بگم، ولی بعدا که به کارتون اومد دعا کنید برام. برای اینکه یک ترکیب رنگ براق تر و زیباتری از رنگها داشته باشید از رنگ زرد در ترکیبها استفاده کنید. این رنگ زرد رو از مارک خوب خارجی استفاده کنید تا مرغوب و خوشرنگ باشه.
رنگ زرد رو به نسبت خیلی کم با سبز مخلوط کنید. این مخلوط کردن باید خیلی کم باشه که فقط باعث خوش رنگ تر شدن بشه و رنگ غالب نباشه!!
برای خامه کشی که اینجا من انجام دادم سعی کردم از رنگ پررنگ در انتهای کیک به سمت رنگ روشنتر به سمت بالای کیک بیام. برای این کار از رنگ پر رنگ تر شروع کردم و خامه رنگ شده رو داخل قیف بدون ماسوره ریختم و به اندازه پنج سانت از کیک رو دور تا دور کشیدم. لایه ی بعدی و .... ادامه دادم و در انتها با کاردک خامه رو صاف کردم.
برای تزیین از گل و برگ طبیعی متناسب با فصل پاییز و ماه مهر استفاده کردم. اون نارنجی ها زالزالک تزیینی هستند که درختچه ی اونها در پارکها و خیلی از منازل هست. و گلدون اون هم در گل فروشی ها به فروش میرسه. برای من بیانگر فصل پاییز و ماه مهر هست.
و از شاخه ی همیشه بهار رز ماری که یک گیاه دارویی و بسیار خوشبو هست در کناره ی کیک استفاده کردم.
شاید این پست ها رو دوست داشته باشید ببینید:
دیدگاهها
---------------
ممنون جانم