خامه فرم گرفته
یکی از اون چیزهایی که خیلی افراد باهاش مشکل دارن و میشه گفت بیشترین درخواست را برای آموزشش داشتم همین خامه فرم گرفته هستش. متاسفانه در ایران تنها دسترسی ما همین خامه های پاک صورتی هستش و برای درست کردن خامه فرم گرفته هم مجبوریم از همین ها استفاده کنیم.البته لازمه بگم در این سالهای اخیر انواع خامه برای تزیین کیک و دسر در بازار اومده و نیازی به فرم دادن و اینا نداره. ولی خوب از نظر مزه این خامه ای که امروز دارم واقعا حرف اول را میزنه. حالا ما میخواییم سخت ترین روش فرم دادن خامه را با هم مرور کنیم.که با خامه های پاکت صورتی هستش. چون درصد چربی این خامه ها نسبتا پایین هستش فرم دادن اون کمی سختر میشه.
آدرس اینستاگرام ما:cafechokolat1
ادامه مطلب... (41) دیدگاهها
تزیین کیک
الوعده وفا! مدتهاست قول دادم تزیین کیک بزارم. دیگه سعی میکنم به قولم عمل کنم. و چند تا پست تزیین کیک بزارم.

تزیین این کیک فقط 15 دقیقه زمان میبره. پس به امتحانش می ارزه.