تولد شش سالگی
با اینکه کلی پست جدید آماده کردم تقریبا میخوام تو این چند روز کلی دستور جدید آپدیت کنم اما با توجه به استقبال شما اولین پست رو ترجیح دادم پست تولد شش سالگی دخترم باشه.
تولد یک سالگی ، دو سالگی ، چهار سالگی و پنج سالگی رو میتونید با کلید روشون ببینید. تولد سه سالگی هم در اینستای کافه شکلات گذاشتم.
امسال دو تا تولد فوق العاده کوچولو داشتیم با دو تا کیک ساده و کمی ژله.
آدرس اینستاگرام ما: cafechokolat1
کیک خامه ای خانگی (1)
در مورد تزیین کیک خونگی شاید مطالب زیادی در دست رس همه ی ما باشه که خوب طبیعتا چون خیلی از اینها توسط افراد فوق حرفه ای در کیک پزی نوشته میشه هم کاربردی هست و هم در پاره ای موارد اصطلاحاتی داره که شاید سخت باشه درک اونها. در چند تا پست آینده سعی میکنم یک سری نکات ریز تجربی و راحت رو که با اونها میشه یک کیک خامه ای خونگی درست کرد و از خوردن اون لذت برد رو بگم.
کیک فروزن
خوب میبینم که سرعت عملم بالا تر رفته و حدودا پستهای دو ماه قبل داره الان آپ میشه. این خیلی برای من خوبه. چون پستهام معمولا با تاخیر یک ساله آپ میشد و این یعنی یک موفقیت چشم گیر!
امسال برای تولد مینوسا تصمیم داشتم کیکی درست کنم که بچه ام خودش روشو نقاشی بکشه و کمی از این تم های تکراری خارج بشم. ولی با اصرار شدید خود مینوسا برای عشق همیشگیش که السا خانوم هستند مجبور شدم امسال هم تم فروزن رو مجدد مثل پارسالش انتخاب کنم.
تولد یک سالگیش تم زنبوری بود و سال دوم هم تم دختر توت فرنگی. پارسال همین السا بود که متاسفانه هنوز نرسیدم عکسهاشو اینجا بزارم و امسالم مجدد فروزن.
این کیک با فوندانت تزیین شده و قبلا زیاد در مورد فوندانت صحبت کردم ولی باز هم یک پست آموزش تهیه فوندانت خواهم داشت به زودی. در این کیک هم مثل کیک تولد دو سالگی از فوندانت استفاده کردم.
کیک خامه ای پنیری
یکی از پر طرفدار ترین دسر های من تیرامیسو هست. قبلا توی سایت چند مدل دسر تیرامیسو داشتیم.یکی کیک تیرامیسو شکلاتی یا حتی ورژن ساده ی اون یا تیرامسو با لیدی فینگر که نوع اصیل ایتالیایی اون هستش.
این پست در حد دادن یک ایده ی کم کالری هست. همه ی ما از خامه فراری ایم چون سنگین و پر کالری هست. هر چند خیلی ها مثل من خامه رو در حد پرستش دوست دارند و هر دسری که مملو از خامه باشه رو بیشتر میپسندند. ولی برای راحتی وجدانمون بهتره بیاییم یک ایده ی جدید در مورد خامه فرم گرفته بدیم و اون مخلوط کردن خامه با پنیر هست. که هم باعث میشه سفت تر بشه و راحت تر شکل بگیره و هم کم کالری تر خواهد شد.
و از طرفی چون طعم لذلذ ماسکارپونه مارو یاد تیرامیسوی دوست داشتنیمون می اندازه پیشنهاد میکنم از این به بعد به جای استفاده از خامه تکی ، از خامه و پنیر استفاده کنید.
کیک فوندانت
یکی از مشکلات من اینه که همیشه سعی میکنم خیلی پستهای کاملی بنویسم. این باعث تنبلی میشه. مثلا پست هایی مثل ژله تزریقی که کلی توش حرف داره یا همین فوندات هر بار از جلو چشمم رد میشن و با وجود درخواست های زیاد سعی میکنم بی خیال نوشتن بشم. نوشتن این مدل پستها چون پر از نکته هست هم زمان بره و هم نیاز به تمرکز بالا داره. منم که هیچ کدومش رو ندارم.
کار با فوندات خیلی راحته. وقتی ما از اول بچگی آموختیم که چطور خمیربازی کنیم و اشکال زیبا بسازیم نصف بیشتر فوندانت بازی رو یاد گرفتیم.
در این پست و پستهای مشابه که در آینده اگه تنبلی اجازه داد خواهیم داشت ، یک سری نکات کلی کار با فوندات رو مرور میکنیم.
من فرض میکنم که درست کردن فوندانت رو میدونید. ما یک قبلا درست کردن فوندانت با مارشملو رو داشتیم. در آینده نزدیک درست کردن فوندات با پودر قند و گلیسیرین و ... رو هم قرار میدم.
کاپ کیک مغزدار
در این پست سعی کردم یک ترفند برای تزیین کاپ کیک رو آموزش بدم. این مدلی کاپ کیک های تون مغزدار خواهند بود ، و به نوعی سورپرایز برای مهمون هاتون. با یک روش راحت یک سری کاپ کیک خوشگل خواهید داشت.