رولت + اسپونج خز خوراکی
بیایید ببینید براتون چی آوردم!!!
کیک رولت یا رولت معمولی یکی از بهترین کیک هایی هست که عصرونه میتونید با چایی میل کنید. بی دردسر و بدون قلق خاصی میتونید یک رولت خوشمزه رو با دستور کافه شکلات درست کنید!
وقتی من از یک چیزی انقدر تعریف میکنم بدونید اون عالیه!
در این پست سعی میکنم علاوه بر درست کردن رولت معمولی، کیک رولت و اسپونچ خوراکی خزه که جز آیتم های تزیین کیک روسی هست رو هم آموزش بدم و روش تزیین تنه ی درخت با شکلات رو هم کامل یاد بدم.
آدرس اینستاگرام ما: cafechokolat1
نان چای کره ای
چند سال پیش دستور نون چای سنتی قزوین رو به طور مفصل و با توضیح کامل و کلی عکس گذاشتم. اینم دستور نون چای کره ای هست که به نوعی تکمیل کننده اون پسته. میشه این نون چای رو هم مثل دستور قبلی تنها با روغن جامد درست کرد و به نوعی سعی کردم این دستور ساده تر باشه تا تمام دوستان بتونن درستش کنن.
فقط نکته ای که هست حتما دستور نون چای قبلی رو ببنید و نکته هایی که گفتم رو رعایت کنید.
آدرس اینستاگرام : cafechokolat1
بیسکویت برف
دستور تهیه ی خمیر بیسکویت رو قبلا در یک پست مفصل گذاشتم.
این بیسکویت ها هم از همون دستور درست شدن وتنها فرقش قالب برف هست که زدم.میتونه هم یک ایده باشه، هم برای تولد های با تم برف، مثل فروزن و جشن هایی مثل کریسمس به درد بخوره.
از طرفی یک پست خواستم بزارم که توش چند تا عکس از تم تولد السا (فروزن) که تم محبوب دخترهاست گذاشته باشم.
بیسکوییت
خیلی از پستهای ما پایه ی بقیه ی پست ها هستن. این پست هم بی نهایت کاربردی هست. بیسکوییت ساده بدون پف و با رنگ روشن که همه برای مخلوط شدن با شکلات خوبه و هم میشه روش نقاشی کشید و هم برای تزیین با رویال آیسینگ بی نهایت به درد میخوره. کلا یک بیسکوییت خوش طعم با ماندگاری بالا هست.
آدرس اینستاگرام من : cafechokolat1
باقلوا قزوین
از روز اولی که کافه شکلات ایجاد شد روزی نبود که حداقل یک نفر از عزیزان و بزرگوارن بازدید کننده از من دستور باقلوای سنتی قزوین رو نخوان. ولی از اونجایی که من از پست طولانی که نیاز به توضیح زیادی داره فراری هستم هی پشت گوش انداختم و ....
ولی دیگه امسال بر این تنبلی غلبه کردم و این غول بزرگ رو شکست دادم و دستور باقلوای خوشمزه رو براتون نوشتم.
باید بگم عکسهای مرحله ای این پست کلی ازم انرژی گرفت و باعث شد دیگه آخر کاری حسابی خسته باشم و نتونم عکسهای خوشگلی که خوشگلی شاه شیرینی های قزوین رو نشون بده رو نشون بدم. واسه همین باید عید نوروز مجدد از شاه خوشگلمون عکاسی کنم و براتون قرار بدم.
شیرینی برنجی قزوین
اگه بخوام یک شیرینی قزوین رو معرفی و انتخاب کنم که هر روز بهم بدن بخورم و باز هم دلم بخواد اون رو بخورم باید بگم اون شیرینی چیزی جز برنجی خوشمزه و خوش عطر و کم کالری قزوین نیست.
شیرینی برنجی قزوین که نوع زعفرانی اون محبوب ترین شیرینی من و دخترم به حساب میاد بی شباهت به نوع کرمانشاهی برنجی نیست با این تفاوت بزرگ که لطافت و ظرافت اون صد برابر هست و به خاطر استفاده از آرد برنج خیلی خیلی مناسب کودکان و افرادی که معده های حساس دارند هست.
از عطر و بوی اون هم که هی چی بخوام بگم کم گفتم. طوری که بعد از یک ماه که در محیط اتاق حتی بمونه و بعد خورده بشه بازم از توی اون بوی گلاب و طعفران استشمام میشه.