بیسکوییت
خیلی از پستهای ما پایه ی بقیه ی پست ها هستن. این پست هم بی نهایت کاربردی هست. بیسکوییت ساده بدون پف و با رنگ روشن که همه برای مخلوط شدن با شکلات خوبه و هم میشه روش نقاشی کشید و هم برای تزیین با رویال آیسینگ بی نهایت به درد میخوره. کلا یک بیسکوییت خوش طعم با ماندگاری بالا هست.
آدرس اینستاگرام من : cafechokolat1
مواد لازم:
آرد قنادی سیصد و پنجاه گرم
کره صد و پنجاه گرم با دمای یخچال
پودر قند صد گرم
تخم مرغ یک عدد
نمک یک پنسه
وانیل نوک قاشق چایخوری
آرد+ پودر قند + کره+نمک را داخل دستگاه غذاساز میریزیم و اجازه میدیم کاملا مواد مخلوط بشن و مثل شکل شبیه خرده های بیسکوییت بشه.
تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و مجدد دستگاه رو روشن میکنیم. همونطور که در شکل میبیند خمیر که یک گوشه جمع شد اون رو داخل یک ظرف میریزیم و کمی با دست ورز میدیم تا یکدست بشه.
خمیر رو در یک پلاستیک کاملا میپوشونیم و برای یک ربع تا نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره. ای بابا خمیرم دیگه خودشو واسه ما میگیره!!
بعد از این زمان استراحت ، خمیر رو بیرون بیارید و کمی ورز بدید، کمی! زیاد ورز بدید کره از خمیر جدا میشه. و بین دو سطح پلاستیک بازش کنید. پلاستیک برای اینه که خمیر نچسبه.
خمیر رو میتونید بین سه میلی متر و پنج میلی متر باز کنید. در زمان باز کردن با دست به خمیر جهت بدید تا ترک نخوره. هر قالبی که دوست دارید بزنید و با احتیاط خمیر را به سینی فر انتقال بدید.
خیلی زود بیسکوییت ها میپزن. فر رو یک ربع زودتر با دمای صد و پنجاه درجه گرم کنید و بیسکوییت هارو در طبقه ی وسط فر قرار بدید. وقتی رنگ بیسکوییت ها عوض شدن و زیرش طلایی شد آماده است و کاملا پخته.
اجازه بدید کاملا خنک بشه و بعد بردارید از روی سینی فر.
برای اینکه نچسبه میتونید کف سینی فر رو کاغذ روغنی قرار بدید.
ممکن هست این بیسکوییت ابتدا که داغ هست خیلی بوی کره داشته باشه. ولی اگه یک روز داخل یخچال بمونه بوش کمتر میشه ولی بدونید بیسکوییت کره ای هست و حتما بوی کره رو خواهد داشت. مگر اسانس قوی تری استفاده کنید مثل موز!
برای تزیین میتونید از شکلات آب کرده و انواع ترافل استفاده کنید. و یا صبر کنید رویال آیسینگ رو پست کنم از اون استفاده کنید. میتونید روشو با ماژیک خوراکی نقاشی کنید.
من شکلات رو آب کردم و به کمک یک چنگال و قاشق بیسکوییت ها رو داخل شکلات زدم و بعد روی یک پلاستیک قرار دادم تا شکلات اضافی اون بره.
پنسه میزان نمک یا هر ماده جامد دیگه ای هست که بین دو انگشت اشاره و شصت جا میگیره. یعنی خیلی کم!
میتونید به جای وانیل شکری از یک قاشق چایخوری اسانس وانیل استفاده کنید.
میتونید به جای استفاده از کره از مارگارین هم استفاده کنید.
به هیچ وجه نمیشه به جای کره روغن مایع یا جامد استفاده کرد.
میتونید هر رنگ خوراکی که دوست دارید به مواد اولیه بیسکوییت اضافه کنید و بیسکوییت های رنگی درست کنید. رنگ خوراکی ژله ای باید استفاده کنید و مایع به هیچ وجه!!
هر نوع اسانس دیگه به جز وانیل هم میتونید استفاده کنید. اسانس موز یا توت فرنگی یا ....
برای نگه داری این بیسکوییت اونها رو داخل ظرف در بسته در یخچال برای مدت یکی دو هفته و در فریزر برای یکی دو ماه میتونید نگه داری کنید.
من در تمام مراحل یک دستیار، که چه عرض کنم یک سرآشپز فسقلی داشتم که خیلی حرصم داد! از همین تیریبون از خدا واسه همه ی اونایی که دوست دارن دستار داشته باشن از این دستیار ها میخوام. خدایا خودت بهشون بده لطفا.
امیدوارم درست کنید و نوش جون کنید.
دیدگاهها
---------------
سلام. ممنون از لطف شما
ممنووون خانوم هنر مند
-------------------------
سلام خانومی.
خسته نباشید. باید خانواده به داشتن شما افتخار کنند.
نوش جونتون
---------------------
ممنونم. اگه واقعا بشه مصرف نکرد واقعا عالیه.
ولی خوب متاسفانه خیلی از مواد غذایی و شیرینی ها حاوی مواد شیمیایی و رنگ ها هستند.
--------------------
ممنونم عزیزم. کمک که چه عرض کنم !! بیشتر .... وای وای.
-------------------
برای یک سری دستورها نیاز هست فقط ترازو باشه و دقت بالا. من کلا تبدیل هارو نمیپسندم. یک چیزی اون وسط خراب میشه.