بیسکوییت

 خیلی از پستهای ما پایه ی بقیه ی پست ها هستن. این پست هم بی نهایت کاربردی هست. بیسکوییت ساده بدون پف و با رنگ روشن که همه برای مخلوط شدن با شکلات خوبه و هم میشه روش نقاشی کشید و هم  برای تزیین با رویال آیسینگ بی نهایت به درد میخوره. کلا یک بیسکوییت خوش طعم با ماندگاری بالا هست.

آدرس اینستاگرام من : cafechokolat1

 

 مواد لازم:

آرد قنادی سیصد و پنجاه گرم

کره صد و پنجاه گرم با دمای یخچال

پودر قند صد گرم

تخم مرغ یک عدد

نمک یک پنسه

وانیل نوک قاشق چایخوری

 آرد+ پودر قند + کره+نمک را داخل دستگاه غذاساز میریزیم و اجازه میدیم کاملا مواد مخلوط بشن و مثل شکل شبیه خرده های بیسکوییت بشه.

تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و مجدد دستگاه رو روشن میکنیم. همونطور که در شکل میبیند خمیر که یک گوشه جمع شد اون رو داخل یک ظرف میریزیم و کمی با دست ورز میدیم تا یکدست بشه.

 خمیر رو در یک پلاستیک کاملا میپوشونیم و برای یک ربع تا نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره. ای بابا خمیرم دیگه خودشو واسه ما میگیره!!

بعد از این زمان استراحت ، خمیر رو بیرون بیارید و کمی ورز بدید، کمی! زیاد ورز بدید کره از خمیر جدا میشه. و بین دو سطح پلاستیک بازش کنید. پلاستیک برای اینه که خمیر نچسبه.

خمیر رو میتونید بین سه میلی متر و پنج میلی متر باز کنید. در زمان باز کردن با دست به خمیر جهت بدید تا ترک نخوره. هر قالبی که دوست دارید بزنید و با احتیاط خمیر را به سینی فر انتقال بدید.

 خیلی زود بیسکوییت ها میپزن. فر رو یک ربع زودتر با دمای صد و پنجاه درجه گرم کنید و بیسکوییت هارو در طبقه ی وسط فر قرار بدید. وقتی رنگ بیسکوییت ها عوض شدن و زیرش طلایی شد آماده است و کاملا پخته.

اجازه بدید کاملا خنک بشه و بعد بردارید از روی سینی فر.

برای اینکه نچسبه میتونید کف سینی فر رو کاغذ روغنی قرار بدید.

ممکن هست این بیسکوییت ابتدا که داغ هست خیلی بوی کره داشته باشه. ولی اگه یک روز داخل یخچال بمونه بوش کمتر میشه ولی بدونید بیسکوییت کره ای هست و حتما بوی کره رو خواهد داشت. مگر اسانس قوی تری استفاده کنید مثل موز!

 برای تزیین میتونید از شکلات آب کرده و انواع ترافل استفاده کنید. و یا صبر کنید رویال آیسینگ رو پست کنم از اون استفاده کنید. میتونید روشو با ماژیک خوراکی نقاشی کنید.

من شکلات رو آب کردم و به کمک یک چنگال و قاشق بیسکوییت ها رو داخل شکلات زدم و بعد روی یک پلاستیک قرار دادم تا شکلات اضافی اون بره.

 پنسه میزان نمک یا هر ماده جامد دیگه ای هست که بین دو انگشت اشاره و شصت جا میگیره. یعنی خیلی کم!

میتونید به جای وانیل شکری از یک قاشق چایخوری اسانس وانیل استفاده کنید.

میتونید به جای استفاده از کره از مارگارین هم استفاده کنید.

به هیچ وجه نمیشه به جای کره روغن مایع یا جامد استفاده کرد.

 میتونید هر رنگ خوراکی که دوست دارید به مواد اولیه بیسکوییت اضافه کنید و بیسکوییت های رنگی درست کنید. رنگ خوراکی ژله ای باید استفاده کنید و مایع به هیچ وجه!!

هر نوع اسانس دیگه به جز وانیل هم میتونید استفاده کنید. اسانس موز یا توت فرنگی یا .... 

برای نگه داری این بیسکوییت اونها رو داخل ظرف در بسته در یخچال برای مدت یکی دو هفته و در فریزر برای یکی دو ماه میتونید نگه داری کنید.

من در تمام مراحل یک دستیار، که چه عرض کنم یک سرآشپز فسقلی داشتم که خیلی حرصم داد! از همین تیریبون از خدا واسه همه ی اونایی که دوست دارن دستار داشته باشن از این دستیار ها میخوام. خدایا خودت بهشون بده لطفا.

امیدوارم درست کنید و نوش جون کنید.

دیدگاه‌ها  

0 #4 نسترن .م 1396-06-31 11:28
سلاااام . خیلی این بیسکوییتها عااالی هستن . من هم زیاد درست میکنم و برای کم شدن بو و طعم کره نصف کره و نصف مارگارین میزنم . خیلی هم خوب میشه . تمام مراحل را هم با دستای زحمت کش خودم انجام میدم .
ممنووون خانوم هنر مند
-------------------------
سلام خانومی.
خسته نباشید. باید خانواده به داشتن شما افتخار کنند.
نوش جونتون
نقل قول کردن
+1 #3 مرضیه 2 1396-06-29 21:20
من مواد مصنوعی و رنگهای شیمیایی خطرناک رو تو آشپزی نه برای تزیین و نه برای مواد اولیه اصلا دوست ندارم ولی خیلی خیلی از اینکه اینجوری دقیق توضیح میدین از شما ممنونم.
---------------------
ممنونم. اگه واقعا بشه مصرف نکرد واقعا عالیه.
ولی خوب متاسفانه خیلی از مواد غذایی و شیرینی ها حاوی مواد شیمیایی و رنگ ها هستند.
نقل قول کردن
0 #2 مهلا 1396-06-14 15:07
وای دخترتون چقد بزرگ شد معلومه دیگه حسابی کمکتون میکنه. خدا حفظش کنه. مرسی به خاطر دعای خوبتون. امین. من عاشق این دستورات دقیقتونم. چیو میشه جایگزین غذا ساز کرد؟ مرسسی
--------------------
ممنونم عزیزم. کمک که چه عرض کنم !! بیشتر .... وای وای.
نقل قول کردن
0 #1 مریم بانو 1396-06-14 00:48
کاشکی اندازه ها رو پیمانه ای هم بگید.
-------------------
برای یک سری دستورها نیاز هست فقط ترازو باشه و دقت بالا. من کلا تبدیل هارو نمیپسندم. یک چیزی اون وسط خراب میشه.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir