نان چای کره ای

 چند سال پیش دستور نون چای سنتی قزوین رو به طور مفصل و با توضیح کامل و کلی عکس گذاشتم. اینم دستور نون چای کره ای هست که به نوعی تکمیل کننده اون پسته. میشه این نون چای رو هم مثل دستور قبلی تنها با روغن جامد درست کرد و به نوعی سعی کردم این دستور ساده تر باشه تا تمام دوستان بتونن درستش کنن.

 فقط نکته ای که هست حتما دستور نون چای قبلی رو ببنید و نکته هایی که گفتم رو رعایت کنید.

آدرس اینستاگرام : cafechokolat1

 مواد لازم:

آرد صرفه دو بار الک شده 750 گرم

کره 200 گرم

روغن جامد مخصوص شیرینی 200 گرم

پودر قند 180 گرم

ماست 80 گرم

زرده تخم مرغ 5 عدد درشت

هل سابیده شده دو قاشق غذاخوری

بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

مواد لازم رومال:

زرده تخم مرغ یک عدد

زعفران غلیظ دم شده دو تا سه قاشق

کنجد یا پودرپسته مقداری

ماست یا خامه یک قاشق

روغن و کره ی به دمای محیط رسیده رو با پودر قند با دور متوسط همزن میزنیم تا سبک بشه. میزان پودر قند در این شیرینی کم هست و اگه دوست دارید خیلی شیرین باشه میتونید 200 گرم پودر قند بریزید. روغن حتما روغن باید جامد و مخصوص شیرینی پزی باشه. میتونید کلا این شیرینی رو با کره یا کلا با روغن درست کنید. اگه با کره درست کنید، مدت زمان نگه داری اون کمتر میشه و نگه داری کمی سخت تره و ممکنه بو بگیره اگه در جای بد نگه داری کنید. 

برای مصرف سریع و زودتر بهتره با کره باشه هم خوشمزه میشه و هم ترد ولی برای مدت زمان بالا بهتره از روغن جامد استفاده کنید.

ماست و بکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم و اجازه میدیم در ماست حباب ایجاد بشه و کف کنه.

زرده تخم مرغ ها رو به مخلوط کره و پودر قند اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه. 

مخلوط ماست رو به مواد خمیر اضافه میکنیم و کمی میزنیم. زیاد هم نباید بخوره چون روغن و کره آب می اندازه.

هل و آرد رو یکباره اضافه میکنیم و با نوک انگشت ورز میدیم تا خمیر یکدستی ایجاد بشه، این خمیر نیاز نداره خیلی ورز بخوره، خصوصا اینکه کره داره و نباید زیاد ورز بدیم چون آب میشه و در نتیجه خمیر خراب میشه. خمیر رو به چهار گلوله تقسیم کنید و روشونو بپوشونید و بزارید یکی دو ساعت در یخچال بمونه و استراحت کنه.

 فر رو روی دمای صد و هفتاد درجه روشن کنید و اجازه بدید تا گرم بشه.

سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونید.

خمیر نون چای رو به قطر نیم سانتی باز کنید و قالب بزنید. مواد رومال رو با هم مخلوط کنید و روی شیرینی ها رو بمالید و روی اونها رو کنجد یا پودر پسته بریزید.

نان چای ها رو داخل طبقه ی وسط فر قرار بدید. مدت پانزده تا بیست دقیقه زمان میبره تا نان چای ها بپزن. اگه در این مدت زمان روی اونها طلایی نشده بود گریل رو روشن کنید.

البته پخت نون چای در فر برقی خیلی بهتره چون دمای دو طرفه داره و از بالا و پایین با هم حرارت داره و پخت بهتره. 

 برای نگه داری در فریزر و یا در جای خنک قرار بدید و برای مدت طولانی با روغن جامد باشه میمونه. و کره هم یک تا دوهفته در فریزر ماندگاری داره.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir