بیسکویت برف

دستور تهیه ی خمیر بیسکویت رو قبلا در یک پست مفصل گذاشتم.

این بیسکویت ها هم از همون دستور درست شدن وتنها فرقش قالب برف هست که زدم.میتونه هم یک ایده باشه، هم برای تولد های با تم برف، مثل فروزن و جشن هایی مثل کریسمس به درد بخوره. 

از طرفی یک پست خواستم بزارم که توش چند تا عکس از تم تولد السا (فروزن) که تم محبوب دخترهاست گذاشته باشم.

 خمیر بیسکویت رو مثل دستور درست کنید.

بعد بدید بچه اتون خمیر رو باز کنه، چون اگه ندید میخواد تا خود شب زیر گوشتون حرف بزنه و دلیل و استدلال بیاره که چرا اون محق هست که خمیر رو باز کنه، دلایلی نظیر اینکه: مگه ادم بزرگها هم خمیر بازی میکنن؟ خمیر بازی واسه بچه هاست! اگه اون خمیر رو باز کنه خیلی مرتب تر میشه تا آدم بزرگا! اینکه تولد اونه  و باید همه چیزش و خودش درست کنه! مگه قول نداده بودی بهم که تو بیسکویت درست کن؟(حالا هیچ قولی هم در کار نیستا!)و دلایلی که عقل جن هم بهشون نمیرسه!

وقتی میخوایید بیسکویت هارو تزیین کنید باید اونها کامل خنک شده باشن و بهتره یک روز در یخچال قرار بدید تا کامل خنک باشن.

در پستهای بعدی که خیلی نزدیک قرار میدم تزیین با رویال ایسینگ رو میخوامکامل توضیح بدم، پس دیگه اینجا نمیگمش. 

این پودر تزیین بیسکویت رو به صورت حاضری خریدم که با کمی آب و رنگ خوراکی مخلوط میشد و برای تزیین استفاده میشه. به طور کلی خیلی رضایت بخش نبود کار باهاش و به نظرم کاور آیسینگ خیلی خیلی بهتره. 

 روی بیسکویت هارو تزیین کرده و برای مهمونی آماده کنید. من از کمی مروارید سفید خوراکی هم استفاده کردم.

این پست رو بیشتر برای ایده گذاشتم.

دیدگاه‌ها  

0 #1 نسترن .م 1396-09-19 15:55
سلاااام . بیسکوییتهاتون فوق العاده زیبا و در عین حال ساده هستن . تولد مینوسا خانوم هزااار تا مبااارکه . پس چرا پستی از کیک تولد نذاشتی خانوم هنر مند ؟!
------------------
سلام. ممنونم.منتشر شد
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir