زعفران با یخ

درست کردن زعفران یک چیزه قدیمیه که همه بلدن. امروز میخوام روشی رو که چند سال پیش توی یک سایت آشپزی اسپانیایی یاد گرفتم رو بگم. نمیدونم تا چه حد براتون جالب باشه. این روزها میبینم که کم کم داره این روش متداول میشه تو ایرانم. از لحاظ خاصیت هاش اطلاعاتی ندارم که کدوم روش برای باز کردن زعفران بهتره! ولی از نظر رنگ این روش رو تضمین میکنم....
شایدم همه بلد باشید ..........
کار خاصی نداره. من سعی کردم با عکسها کامل روش رو توضیح بدم.
اول زعفران رو میسابیم. و توی یک ظرف میریزیم. و بعد روش رو با یخ میپوشونیم. و میزاریم یخ کم کم آب بشه. و وقتی یخ کامل باز شد چند قاشق غذاخوری آب در حال جوش بهش اضافه میکنیم و انقدر آب میریزیم تا رنگ دلخواهمون ظاهر بشه............ به همین سادگی! به همین خوشرنگی!
تو این عکس خواستم رنگش رو نشون بدم. فکر کنم موفق شدم. خیلی عکس گرفتم تا این از تو درومد!
دیدگاهها
-----------------------
کلا دم کردن زعفران یک چیز دیگه است. ولی اینم برای مواقع سرعتی خوبه
شکلاتی جان اگه زعفران را زیاد دم کنیم بریزم توی شیشه باز هر دفعه کمی از اونو استفاده کنیم یعنی رنگ و عطرش باقی میمونه ؟
-------------------------
عطرش خیلی سریع از بین میره و رنگشم به مرور زمان و متناسب با دمای محیط که هر چه سرد تر باشه زودتر رنگش میره.