فریز نخود سبز و نخود سبز کره ای

فصل فصله سبزیجات تازه و دلبری هست که اگه نجنبیم و حسابی ازشون فریز نکنیم رفته تا سال بعد.

قبلا یک پست مفصل از فریز کردن میوه و سبزیجات داشتیم ولی متناسب با اینکه فصل نخود سبز هست گفتم علاوه بر اینکه نحوه ی فریز کردن اون رو مجدد بگم ، یک پیش غذا یا بغل بشقابی خوشمزه هم باهاش معرفی کنم.

 

مواد لازم:

نخود سبز تازه به مقدار لازم

برای نگه داری نخود سبز دو روش وجود داره. یکی کنسرو کردن نخود سبز و دیگری فریز کردن اونها.

در این پست میخواییم روش اول رو مجدد تکرار کنیم. بهتره برای فریز کردن نخود سبز ها از نخود های سبز و ترد و تازه استفاده کنید. وقتی پوست نخود سبز هارو میگیرید بهتره چند تا ظرف کنارتون باشه و نخود سبز های هم سایز رو داخل ظرفهای جداگانه بریزید. اونهایی که درشت ترن رو از ریز تر ها جدا کنید و اینطوری یک سری نظم در بسته بندی نخود سبز هاتون رعایت کردید.

در هنگام خرید نخود سبز حتما دقت کنیم که تازه و جوان و با کیفیت باشه. دونه های نخود سبز گرد و رنگ اونها کاملا سبز باشه. 

یک قابلمه بزرگ آب رو به جوش بیارید و وقتی جوشید نخود سبز های تازه و دستچین شده رو بهش اضافه کنید و اجازه بدید یک الی پنج دقیقه بجوشن. ابکش کردن مواد غذایی داغ از آبکش فلزی استفاده کنید. میتونید از ابتدا مقدار نمک داخل قابلمه بریزید ولی اگه حس میکنید نخود سبز شما سفت هست و ریختن نمک باعث میشه نپزه در انتهای پخت نمک رو اضافه کنید.

در این فاصله یک ظرف بزرگ آب یخ درست کنید و یک آبکش فلزی برای جدا کردندآب جوش از نخود سبز ها آماده کنید. ریختن مواد داغ درون آبکش پلاستیکی مناسب نیست و بهتره برای 

وقتی نخود سبز ها جوشیدن و زمان آبکشی رسید اونهارو درون آبکش ریخته و آب جوش اضافی رو خارج کنید و بعد نخود سبز هارو درون آب و یخی که آماده کردید بریزید و اجازه بدید یک الی سه دقیقه دقیقه بمونه. و بعد مجدد درون آبکش بریزید تا آب اضافی اون خارج بشه.

بعد بستگی به میزا مصرفتون اونهارو در زیپ کیپ بریزید و در اون رو محکم کنید تا هوای اضافی واردش نشه.

بهتره برای هر بار مصرف یک بسته کامل نخود سبز رو از فریز خارج کنید و بسته یخ زدایی شده رو دیگه داخل فریزر قرار ندید. همچنین باز و بسته کردن پی در پی پلاستیک نخود سبز کیفیت اونهارو پایین میاره.

مدت زمان جوشوندن نخود سبز ها بستگی به کیفیت اونها داره. مدت سه دقیقه یک زمان نرمال هست برای نخود سبز خوب و با کیفیت. اگه نخود سبز سفت بود میشه این زمان تا پنج دقیقه هم بیشتر بشه. و اگه نخود سبز ها خیلی نرم بودن میشه حتی در یک دقیقه جوشونده بشن. پس بسته به کیفیت نخود سبز ها اونهارو میجوشونیم.

این حالت برای فریزر کردن رو بلانچ کردن میگن که سبز رنگ بودن ماده رو حفظ میکنه. ولی این سبز بودن هم بستگی به زمان نگه داری داره و در فریزر بعد از چند ماه ممکنه شروع به تغییر رنگ کنه.

نخود سبز بلانچ شده رو در صورت نیاز برای ده دقیقه میپزیم تا کامل پخته بشه. بعد آب اضافی اون رو دور ریخته و نخود سبز هارو داخل کره و نمک، فلفل سیاه، پودرسیر و آویشن تفت میدیم. و وقتی خواستیم شعله رو خاموش کنیم کمی آبلیمو بهش اضافه میکنیم.

اگه بخوایید رژیمی تر باشه به جای استفاده از کره میتونید از روغن زیتون استفاده کنید.

این ترکیب فوق العاده خواهد بود.در کنار غذاهای گوشتی بسیار خوشمزه است و خودش هم به تنهایی شامل فیبر بالایی هست که برای رژیم دار ها خوبه.

دیدگاه‌ها  

0 #1 نسترن.م 1398-03-06 08:22
سلااام خانوم هنر مند . ممنووون که انقدر عااالی روش فریز کردن نخود فرنگیو به ما هم گفتی . :-* :-* :-*
-----------------------
سلام دوست همیشگی من.
لطف دارید
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir